böyle haberleri hep ben veriyorum sanırım tedavileri için hale hanımı hüşünenler hale hanım da hastaneden ayrılıp başka bir merkeze geçiyormuşbilginize
böyle haberleri hep ben veriyorum sanırım tedavileri için hale hanımı hüşünenler hale hanım da hastaneden ayrılıp başka bir merkeze geçiyormuşbilginize
güvenç ve hale
hımmmmm
yakında semra hanım da gider bence
en kafa adamları gittiyse var bu işte bi iş
Evet ya niye ki acaba?
hale hanımın hastaneden ayrılacağına çok üzüldüm bende onun hastasıyım eylülde tüp bebek yapılacaktı kısa protakolle allahım yardımcımız olsun herşeyın hayırlısını versın çok arastırmadan sonra bu hastaneyı dusundum nasıp ıste hangı merkeze gıdıcek bilginiz varmı hale hanım çok hosgorulu ve sevecen bı bayan cunku(
Kizlar neden transferden sonra annanas yemegi tavsiye ediyorsunuz?? Ve bu sicak havada yumurtalara birsey oluyormu acaba? Yarin gün 8 bende..
tebrik ederim çok sevindim rabbim dileyen herkese tattırsın bu duyguyu bende senin gibi bütün doktorlarla tanıştım tedavi esnasında ama dediğin gibi önemli olan merkezine güvenmek benim tarnsferimi hale hanım yaptı seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım bende acaba kalp atışlarını duyarmıyım acaba ne olur diye diye 11 haftayı doldurduk inşallah kucağımıza almayıda nasip eder allahım
amin inşallah kucağımıza da alırız sağlıkla. kalp atışlarını duyduk çok şükür. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kızlar ilk deneyimi Samsun Tüp bebk merkezinde yaşadım oturdugumuz yere en yakın hastane olduğu için mecburen oraya gittim erofertil hastanesine 26 yaşımdayım bizdeki sorun eşimde sperm azlıgı ve morfoloji bozukluguydu ama doktor o kadar olumlu konuştuki negatif olacagı aklımdan geçmedi bile ve evet sonucunda test yaptırtık sonuç negatifti kendimi çok zor topladım ve karar verdim bu sefer en iyi merkezde yaptırmaya çok araştırdım ve en iyi yerin memorial tüp bebk merkezi oldugunu buldum bu seferde izin konusu sıkıntı oldu devlet memuru olmam nedeniyle 1 ay istanbulda kalacaktım neyseki izin aldım gibi aralık ayı gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah hepimiz için hayırlı olur Allahım bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder.[/QUOT
inşallah canım bu sefer başarıya ulaşırsın rabbim dualarını kabul eder.rabbim istedikten sonra nerde olursa olsun oluyor......sevgi ve duayla...
nushu ve secgin sizlerle aynı durumdayız sanırım benım 1yumurtadan umutlular bu yuzden tek yumurtaya pgt yapılamyacagını soyledı Nur hanım .Semra hoca hayır demıs.
benım de sızlerın yazdıklarınızı okuduktan sonra aklıma acaba hastanenın basarı oranı duser dıye dusunduklerı ıcın mı boyle karar alıyorlar dıye gelmedı degıl.
sonucta benım kendılıgınden olusmus 4 gebelıgım ve tekrarlayan dusugum var.yanı ha normal yolla hamıle kalmısım ha tup bebek ıle fark yok kı
sadece gonlumu rahatlatan secılmıs sperm olması belkı sansı bıraz daha arttırıyor bır de Nur Hanım bana pgt ıle olusan gebelıklerde de dusuklerın oldugunu soyledıgınde bır kez daha iyi anladım kı ALLAH'IN DİLEDİĞİ OLACAK.NE YAPARSAK YAPALIM O VERECEKSE SAĞLIKLI EVLAT VERECEK.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?