Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

böyle haberleri hep ben veriyorum sanırım tedavileri için hale hanımı hüşünenler hale hanım da hastaneden ayrılıp başka bir merkeze geçiyormuşbilginize

böyle haberleri hep ben veriyorum sanırım tedavileri için hale hanımı hüşünenler hale hanım da hastaneden ayrılıp başka bir merkeze geçiyormuşbilginize

güvenç ve hale
hımmmmm
yakında semra hanım da gider bence
en kafa adamları gittiyse var bu işte bi iş

hale hanımın hastaneden ayrılacağına çok üzüldüm bende onun hastasıyım eylülde tüp bebek yapılacaktı kısa protakolle allahım yardımcımız olsun herşeyın hayırlısını versın çok arastırmadan sonra bu hastaneyı dusundum nasıp ıste hangı merkeze gıdıcek bilginiz varmı hale hanım çok hosgorulu ve sevecen bı bayan cunku (

hayır hangi merkeze gideceğini bilmiyorum isterseniz hastaneden cep numarasını öğrenip kendisine sorun ama bence memorilda devam edin gelen diğer doktorlarda iyidir eminim

Kizlar neden transferden sonra annanas yemegi tavsiye ediyorsunuz?? Ve bu sicak havada yumurtalara birsey oluyormu acaba? Yarin gün 8 bende..

Kizlar neden transferden sonra annanas yemegi tavsiye ediyorsunuz?? Ve bu sicak havada yumurtalara birsey oluyormu acaba? Yarin gün 8 bende..

canım aslında ananasın kanıtlanmış yani bilimsel olarak bir etkisi yok.sadece yiyen arkadaşlar iyi geldiğini söylüyorlar.tutunma sadece ananasa bağlı değil anlayacağın.lifli gıda kabızlığa iyi gelebilir birde bu sıcak havada buz gibi ananas hiç fena olmaz yani:))) sıcak hava yumurtalara bir şey yapmaz canım merak etme.onlar en güvenli,en huzurlu yerdeler.hadi canım 3-4 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah.rabbim emeklerini(emeklerimizi) boşa çıkarmasın...dua ve sevgiyle...

Kızlar merhaba,
Hastane arayışı içerisindeyim.
Memorialda tüp bebek ücreti nedir ve varsa pgt yaptıran arkadaşlar bu tedavinin ne kadar olduğunu söyleyebilirler mi?

2000 euro icsi nakit 1900 euro imsi ile bi packet kadin icin... 980euro PGD biz esimin kanina ve bi kac diyer teste ayriyeten pgd icin 400euro ödedik ve benim ilaclar 700euro...
Ama bizim pgd oldugu icin böyle pahali oldu hayirlisi artik...
Tskler thorbank insallah hepimizin emegi bosa gitmez..

amin inşallah kucağımıza da alırız sağlıkla. kalp atışlarını duyduk çok şükür. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

amin inşallah kucağımıza da alırız sağlıkla. kalp atışlarını duyduk çok şükür. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

ne güzel demek duydun kalp atışını bebişinne muhteşem bişey değilmi?? ben çok ağlamıştım ilk duyduğumda geçen günde bebişimin ellerini ayaklarını hareketlerini gördüm bu dahada güzel bir duyguymuş :)))

Inci tanesi malesef özelden mesaj yazamiyorum 100tane yazim olmadigi icin.
2000euro normal fiat ama hepsini nakit ödersen 1900euro yapiyorlar..
selamlar..

Kızlar ilk deneyimi Samsun Tüp bebk merkezinde yaşadım oturdugumuz yere en yakın hastane olduğu için mecburen oraya gittim erofertil hastanesine 26 yaşımdayım bizdeki sorun eşimde sperm azlıgı ve morfoloji bozukluguydu ama doktor o kadar olumlu konuştuki negatif olacagı aklımdan geçmedi bile ve evet sonucunda test yaptırtık sonuç negatifti kendimi çok zor topladım ve karar verdim bu sefer en iyi merkezde yaptırmaya çok araştırdım ve en iyi yerin memorial tüp bebk merkezi oldugunu buldum bu seferde izin konusu sıkıntı oldu devlet memuru olmam nedeniyle 1 ay istanbulda kalacaktım neyseki izin aldım gibi aralık ayı gibi gitmeyi düşünüyorum inşallah hepimiz için hayırlı olur Allahım bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder.

merhaba arkadaslar ben de memorıaldeyım ve yarın toplama ıslemım yapılacak kısmet belkı de kontroller sırasında karsılastıgımız arkadaslar bıle olmustur drum Nur Hanım cok memnunum.ınsallh hayırlı saglıklı bebeklerle mujdelenırız hepımızın yuzu gulsun ınsallh..
yarın ıcın dualarınızı eksık etmeyın..

merhaba arkadaslar ben de memorıaldeyım ve yarın toplama ıslemım yapılacak kısmet belkı de kontroller sırasında karsılastıgımız arkadaslar bıle olmustur drum Nur Hanım cok memnunum.ınsallh hayırlı saglıklı bebeklerle mujdelenırız hepımızın yuzu gulsun ınsallh..
yarın ıcın dualarınızı eksık etmeyın..

nushu ve secgin sizlerle aynı durumdayız sanırım benım 1yumurtadan umutlular bu yuzden tek yumurtaya pgt yapılamyacagını soyledı Nur hanım .Semra hoca hayır demıs.
benım de sızlerın yazdıklarınızı okuduktan sonra aklıma acaba hastanenın basarı oranı duser dıye dusunduklerı ıcın mı boyle karar alıyorlar dıye gelmedı degıl.
sonucta benım kendılıgınden olusmus 4 gebelıgım ve tekrarlayan dusugum var.yanı ha normal yolla hamıle kalmısım ha tup bebek ıle fark yok kı
sadece gonlumu rahatlatan secılmıs sperm olması belkı sansı bıraz daha arttırıyor bır de Nur Hanım bana pgt ıle olusan gebelıklerde de dusuklerın oldugunu soyledıgınde bır kez daha iyi anladım kı ALLAH'IN DİLEDİĞİ OLACAK.NE YAPARSAK YAPALIM O VERECEKSE SAĞLIKLI EVLAT VERECEK.

Son düzenleme:

Selam,

tam anlamadim, ozaman neden tüp bebek yapilmasi gerekiyor sizde?? Pgd icin yapmamismiydiniz??
Kac tane yumurtan olustu? Benim toplamam cuma günü hayirli gün insallah hersey iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…