Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Benim karnim cok sis niye acaba.. Bizim chromosomlarda hem dogal yoldan hamile kalamiyorum hemde tüp bebekde o embryolar tutunamiyomus bile.. Nur hanim zaten bana söylemisti insallah az ve öz olur diye cünkü az yumurta olunca daha kaliteli oluyormus yani sansin cok iyi masallah, ondan ben korkuyorum benimkiler kalitesiz ve bos olmasindan..

Selam,
benimde cok sükür iyi gecti.. Biraz agrim var daha ve yürümekde zorlaniyorum ama iyiyim.. Sen nasilsin?
Allahtan bu günde gecti simdi yarinida bekliyelim sude senden laborda ne cikti bugün??

Aynen ben de yürürken ve doğrulurken acıyor ama oturduğum yerde ağrı olmuyor ,ben de dinleniyorum.Kocamın elinden türk kahvesi içtim bugün ilk kez ,evet şimdiki hedefimiz yarını beklemek bakalım ne haberler alıcaz.Uf allahım,gün geçtikçe daha çok umut bağlıyorum ama bir yandan da umutlanmak istemiyorum.Galiba seni gördüm benden önce çıkan sensen eğer ,adın h harfiyle başlıyor?

Hayırlısıyla kucağına al ve büyüt inşallah bebeğini.Senin adına çok sevindim canım .Biz de inşallah yakın zamanda o günleri görürüz.

Seçgin fazla da gaz yapan yiyecekler yememek lazım sanırım öğlen bir kola içtim sonra beni rahatsız etti,karnımda gaz olunca sanki bıçak saplıyorlarmış gibi oluyor.Belki şişkinliğin sebebi o olabilir.Yarına geçer inşallah canını sıkma.
Şule çok sevindim 2 sinin de döllenmesine ,inşallah en azından birini kucağına almış olursun 8 ay sonra canım.

Kizlar progesteron ignesini kullanan varmi aranizda?? ben bugün baslamam gerekiyordu hastaneye gitim yaptirmaya olmadi ama yaptiramadim cok korktum cok, bayilacaktim simdi crinoneye gectik allahim insallah pisman olmam ama yapamadim..

Kizlar progesteron ignesini kullanan varmi aranizda?? ben bugün baslamam gerekiyordu hastaneye gitim yaptirmaya olmadi ama yaptiramadim cok korktum cok, bayilacaktim simdi crinoneye gectik allahim insallah pisman olmam ama yapamadim..

canım ya ben ıkı gundur kullanıyorum yakıyor bıraz yaglı bır ıgneymıs dayanıyorum ne yapayım bazılarına bant verıyorlarmıs acaba nıye bıze vermedıler vardır bı bıldıklerı.

crınone yı onlar vermıstır tabı bence sakıncası olsaydı ıllakı o yapılacak derlerdı rahat ol sen..

bır de bu ıgne gebelık olursa sanırım 3 4 aya kadar kullanılacakmıs kalbura donecegız Allah hayırlı etsın:18:

Neden böyle oldu anlamadım,ben bugün saat 1 30 da başladım iğneme.Hiç de o kadar acımadı.Bence emeklerine yazık etme.İlacı yavaş yavaş verdi hemşire o yüzden acımadı.Kendisi öyle söyledi.Ne badireler atlattık bu gune geldik allaha şükür embriyolarımız var şimdi onlar için uygun ortamı en iyi progesteron hormonu sağlıyor.Ben 2 tüp olcam her gün.

Sende nerde yaptirdin igneyi lareine? Tabiki emeklerimin bosa gitmesini istemiyorum ama elimde degil cok kötü oldum bende anlamadim niye..

Ama kizlar crinonede de progesteron var aynisi degilmi hemen hemen?? Yurt disinda tek crinone aliyorlar mesela..
Allah yinede insallah yüzümüzü güldürür malesef o igneyi yapamicam cünkü cok panikledim ne yapsam ne etsem biliyorum yarinda denesem yani olacak korktum bikere cünkü..

nasılsın seinile aynı gün opu olduk ben ataşehirmemorialde sen sanırım başka memorialdeymişsin kaç tane embriyon oldu merak ettim .....agustos eylülde tüp yaptıracaklar topiğine yazmamışsında...benim dün akşama kadar coook ağrım oldu umarım senin olmamıştır artık dayanamadım vermidon bile içtim yaniii...

Sende nerde yaptirdin igneyi lareine? Tabiki emeklerimin bosa gitmesini istemiyorum ama elimde degil cok kötü oldum bende anlamadim niye..

Ben önce eczaneye gittim ama yasakmış artık yapmıyorlarmış,oradan bir kart verdiler bir hemşire evlere de geliyormuş iğne aşı tarzı işler için .Ama gene de güvenemedim kadına önce acıbadem maslak a gittim ama orada da reçetem yanımda olmadan yapmadılar ,sonra yine döndüm dolaştım bu bizim mahalledeki hemşirenin evine gittim orada yaptırdım.Sağlık ocakları da kapalı oluyor hafta sonu.
Ama iyi ki gitmişim kadının eli çok hafifmiş.
Canım tabii ki haftaların stresi var bence onun birikiminden oluyor tüm bunlar ,artık benim de iğne göresim yok ama mecbur katlanıcaz.

lareine sanırım görmedin ama kac ebriyon olkdu diye sormuştum canım....

Selam fatmacım ,evet ben şişli de tedavideyim,dün daha çok hareket edince ağrı oluyordu ,5 saatte bir falan parol aldım 500 mg lık.Gece rahat uyudum ama sabah 9 da ağrıyla uyandım ama daha değişik sürekli bir ağrı tüm karnımda.Hemen birşeyler atıştırıp ağrı kesicimi aldım biraz uzandım sonra geçti allahtan.Şimdi iyiyim çok şükür sadece ani hareketlerde ve yürürken hafif ağrı oluyor.Sen sadece bir tane mi vermidon içtin ?Valla ben toplamda 5 tane içmişimdir...
Bu arada 4 embriyom olmuş ,6 yumurtadan 5 i olgun çıkmış,4 ü de döllenmiş ama lab dan 1 tanesi için tam da belli değil gelişmesi dediler.Bakalım bekliyorum,sonraki haberi pazartesi alacakmışız.Galiba senin yumurtan daha çok olmuştu değil mi okumuştum.
Bana acaba biraz dozajı az mı tuttular?gonal f den 150 verdiler sadece uzun süre sonra 225 e arttırdılar.

ben de 1. 2. denememi memorialde yaptırdım.ilk denememde tuttu fakat düştü. 2.denemeyi yeni yaptırdım. tutmayla tutmama arası bişi.ne olduğunu anlamadım.transfer sonrası 9.gün 12 11.gün 18 13.gün 42 15.gün 117 17.gün 403 çıktı ama aybur hanım çok ümitli diil. dış gebelik olabilir dedi. ben iki tedavide de crinone kullandım. çünkü o iğneye alerjim varmış.. ilkinde önce iğneyi vuruldum.eve geldiğimde diz kapaklarım balon gibi olmuştu. alerjin olabilir dediler. sordum jelle iğnenn farkı var mı diye. hiç bi farkı yok dedi aybur hanım

kızlar benı bugun arayan soran olmadı sanırım yarın sabah erkenden ararlar ogle sonrası da transfer olur oyle degıl mı. persembe toplama olmustu.

su ıdrara sıkısık olma durumu benı sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…