Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ay canim benim tsk ederim yazdigin icin biraz olsun ümitlendirdin beni... Sabah aksammi kullaniyordun?? daha ne kullandin crinonenin yaninda?? Aspirin 100...

dogru diyorsun haftalarin stressi var üzerimizde ondan herhalde böyle oldum... crinone kullanmaya karar verdim insallah pismam olmam.. Ama suan gücüm yok o igneye cünkü gercekten cok kötü oldum hastanede, sonra bide aglamaya basladim rezil oldum yani... Onu esim görünce zaten igneyi istemedi yapma zorlama kendini diye dedi..
Hayirlisi artik...
Senin transferin nezaman??

Ay canim benim tsk ederim yazdigin icin biraz olsun ümitlendirdin beni... Sabah aksammi kullaniyordun?? daha ne kullandin crinonenin yaninda?? Aspirin 100...

ben coraspin kullanıyorum.glukophage, folbiol, bi de kan sulandırıcı olarak fraxiparine kullanıyorum.1.denemede düşük olmuştu. patolojiye filan gönderdiler.bişi çıkmadı.genetik testleri yaptırdık ama trombofili panelini yaptıramadık. o yüzden ne olur ne olmaz fraxiparine verdiler. şu anda da pozitif çıktı ama dış gebelik şüphessiyle kese görünene kadar bekliycem.pazartesi belli olur inş.

ayrıca şu saat oldu hala arayan yok hastaneden ya bugun transfer var guya.boyle olur mu ya benım evım uzaksa nasıl gelırım tek olumsuz tarafı bu bence

ayrıca secgıncım ben bır de o ıgnelerın yanında kan sulandırıcı kullanıyorum gobegım ve kalcam kalbur gıbı

valla canım benim ben endometriozis hastasıyım toplamda 3300 ünite gonal f kullandım buna rağmen bu kadar oldu......
bunada coook şükür bu kadarınıda beklemiyodum 2. denemem ama opu akşamı öleceğimi sandım valla....
bir tane vermidon içtim başka bişey içmedim çünkü ben ağrı kesici pek içmem ağrım olsa dahi içmezdim....
birde dizimde menisküs var çünkü.....
işte benide yarın arıcklar embriyo için ne zaman transfer yspılacak ona karar vereceklermiş.....
belki ikinci deneme olduğu içinmi bilemem ama sakin gibiyim....
transferden sonra arkadaşımnda dinlenip sonra bursaya dönücem artık bayram sonrası belli oluır herhalde....

Tsk ler canim.. Evet dua etmekten baska birsey gelmiyor artik elimizden..
Dogru senin bugün transferin var ama galiba 12 den sonra ariyorlar.. Bizimde yarin gün 3 yarin belli olcak yarinmi PGD yapilacak diye veya gün 5demi..
Dün aradinmi nasildi embryolar??
Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle..

yok canım dun aramadılar bır saat once aradılar 12.30'da hastanede olacagız ınsallh 13.30da da transfer olacakmıs 2 tane embrıyo varmıs ayrıntılı bılgı hastanede verılecekmıs.Allahım hayırlısıyla guzellıklerle tamamlasın...Dualarınızı eksık etmeyın..

Daha belli değil yarın sabah arayıp durumu söyleyeceklermiş.Acaba bir anda arayıp hemen gelin diye çağırırlar mı transfere ?Yoksa önceden belli olur mu?Sen hiç kendini kasma bence de jeli kullan ,stres olmandan iyidir.En önemli şey moral sonuçta bu dönemde.Nurser in yazdıkları da çok ikna edici ,demek ki çok bir fark yokmuş.

Şulecim hayırlı olsun inşallah rahat geçer transferin ,sen bizden bir adım önden gidiyorsun ,iyi haberi de bizden bir gün önce alacaksın inşallah .Dualarımız senin için bugün.Çok öpüyorum.

Fatmacım hayırlısı olsun bakalım yarın ne haberler alıcaz.Çok geçmiş olsun sana da endometriasis de zor bir hastalık ama galiba doğurunca hafifliyormuş rahim yenilendiği için.Benim de bursada bir arkadaşım var ve onun da kızlık soyadı özkan .belki akrabasınızdır.Adı özge.

canım benı saat 10.30 gıbı aradılar 11.30dan sonra 8 -9 bardak su ıcın yemek yıyebılırsınız 12.30da da burda olun dedıler.

Kizlar gebelik testi nezaman yapiliyor?? Yumurta topladiktan sonra 12ci gün dediler bana bur dogrumu?? Bana cok kisa geliyor!!??
Su neden iciriyorlar acaba?

Kizlar gebelik testi nezaman yapiliyor?? Yumurta topladiktan sonra 12ci gün dediler bana bur dogrumu?? Bana cok kisa geliyor!!??
Su neden iciriyorlar acaba?

transferden sonra 12. gün yapılıyor canım.daha önce yaparsan sağlıklı sonuç vermiyor.su içmenin mantığı transferden önce idrara sıkışık olman gerek bu önemli çünkü idrara sıkışık olursan baskı oluyor.embriyoların tutunma ihtimali artıyor.o yüzden su iççiriyorlar....

şuleyüksel inşallal transferin başarılı geçer canım asıl zor olan 12 gün beklemek rabbim dualarını ve dualarımızı kabul etsin 12 gün sonra güzel haberlerini alırız inşallah ...sevgi ve duayla...

Tskler..
Kac saat toillete gidemeyiz ozaman agri felan olursa sIkIsInca birsey olurmu??
Bana dün sordugumda yumurtalar toplandigi günden 12 gün sonra dediler hatta 2 kez sorduk cünkü esimle banada kisa geldi ama öyle yapiyormuslar diye dediler...

transferden yarım saat sonra wcye gidebilirsin canım eğer transfer öncesinde aşırı sıkışık olursan çok az rahatlamak için gidebilirsin ama çok az...evet 12.gün test yaptıracaksın.gerçi 10-11 gün yaptırınca iyi kötü belli oluyor insan dayanamıyor ama...kan testi ama idrar yanıltıcı olabiliyor canım.şimdiden hayırlı olsun canım...mutlu haberlerini bekliyoruz....

Insallah hepimiz iyi haberler yazariz.. gerci bizim gibiler gebe kaldikatan sonrada korku icinde olup fazla sevinmek istemez..
Hayirlisi artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…