ben de 1. 2. denememi memorialde yaptırdım.ilk denememde tuttu fakat düştü. 2.denemeyi yeni yaptırdım. tutmayla tutmama arası bişi.ne olduğunu anlamadım.transfer sonrası 9.gün 12 11.gün 18 13.gün 42 15.gün 117 17.gün 403 çıktı ama aybur hanım çok ümitli diil. dış gebelik olabilir dedi. ben iki tedavide de crinone kullandım. çünkü o iğneye alerjim varmış.. ilkinde önce iğneyi vuruldum.eve geldiğimde diz kapaklarım balon gibi olmuştu. alerjin olabilir dediler. sordum jelle iğnenn farkı var mı diye. hiç bi farkı yok dedi aybur hanım
Ben önce eczaneye gittim ama yasakmış artık yapmıyorlarmış,oradan bir kart verdiler bir hemşire evlere de geliyormuş iğne aşı tarzı işler için .Ama gene de güvenemedim kadına önce acıbadem maslak a gittim ama orada da reçetem yanımda olmadan yapmadılar ,sonra yine döndüm dolaştım bu bizim mahalledeki hemşirenin evine gittim orada yaptırdım.Sağlık ocakları da kapalı oluyor hafta sonu.
Ama iyi ki gitmişim kadının eli çok hafifmiş.
Canım tabii ki haftaların stresi var bence onun birikiminden oluyor tüm bunlar ,artık benim de iğne göresim yok ama mecbur katlanıcaz.
Ay canim benim tsk ederim yazdigin icin biraz olsun ümitlendirdin beni... Sabah aksammi kullaniyordun?? daha ne kullandin crinonenin yaninda?? Aspirin 100...
cok cok tsk ederim AMIN insallah her isteyen ve cabaliyan kavusur bebisine...
Igneyi vurduramadim cünkü panik atack gibi gecirdim kalbim iyice sIkIstI sonrada aglamam geldi yaptiramadim aslinda öyle birseyden korkan biri degilim ama olmadi yaptiramadim cok korktum aslinda hic öyle huyum yok aci konusundada öyle biri degilim aslinda ama bilmiyorum okadar kötü olduguma hemsireler yapiyalim geli kullan dediler böyle yapsak daha kötü olur senin icin hergün korkudan tutmas diye.. Insallah pisman olmam ama neyapayim olmadi cocugum icin her sorluklari basarmak istiyorum ama gercekten panik atak oldu.. Hayirlisi artik...
Hic yokmu kimse Crinone ile hamile kalan??
secgin hıc uzulme ben crınone jel kullanmıstım gebelıgımde ve tutunma ıle ılgılı sıkıntı olmadı ıcını rahat tut bır cok yerde jel verılıyor cok var onunla gebelıgı suren.benımkılerın dusmesı genetık problemdı bılıyorsun.boylesı hayırlıymıs Allaha sıgın uzulme.
ayrıca gucune cok ınandıgım ve bana her kapıyı acan ıkı dua var okumanızı onerırım;
''SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİH,SUBHANALLAHİL AZİYM''
2) ''HASBİYALLAHÜ LÂ İLAHE İLLÂ HÜ,ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM''
Selam fatmacım ,evet ben şişli de tedavideyim,dün daha çok hareket edince ağrı oluyordu ,5 saatte bir falan parol aldım 500 mg lık.Gece rahat uyudum ama sabah 9 da ağrıyla uyandım ama daha değişik sürekli bir ağrı tüm karnımda.Hemen birşeyler atıştırıp ağrı kesicimi aldım biraz uzandım sonra geçti allahtan.Şimdi iyiyim çok şükür sadece ani hareketlerde ve yürürken hafif ağrı oluyor.Sen sadece bir tane mi vermidon içtin ?Valla ben toplamda 5 tane içmişimdir...
Bu arada 4 embriyom olmuş ,6 yumurtadan 5 i olgun çıkmış,4 ü de döllenmiş ama lab dan 1 tanesi için tam da belli değil gelişmesi dediler.Bakalım bekliyorum,sonraki haberi pazartesi alacakmışız.Galiba senin yumurtan daha çok olmuştu değil mi okumuştum.
Bana acaba biraz dozajı az mı tuttular?gonal f den 150 verdiler sadece uzun süre sonra 225 e arttırdılar.
ayrıca şu saat oldu hala arayan yok hastaneden ya bugun transfer var guya.boyle olur mu ya benım evım uzaksa nasıl gelırım tek olumsuz tarafı bu bence
ayrıca secgıncım ben bır de o ıgnelerın yanında kan sulandırıcı kullanıyorumgobegım ve kalcam kalbur gıbı
dogru diyorsun haftalarin stressi var üzerimizde ondan herhalde böyle oldum... crinone kullanmaya karar verdim insallah pismam olmam.. Ama suan gücüm yok o igneye cünkü gercekten cok kötü oldum hastanede, sonra bide aglamaya basladimrezil oldum yani... Onu esim görünce zaten igneyi istemedi yapma zorlama kendini diye dedi..
Hayirlisi artik...
Senin transferin nezaman??
tamam canım eve geldıgımde ve ılk fırsatta haber ederım...dua edın lutfen...sanırım 2 transfer edılecek bakalım ınsallh 1.kalıtededır ıkısı de..aayyyy ne güzel.... 2simi transfer edilecek bize bi zahmet haber et nasil gecti diye...
Daha belli değil yarın sabah arayıp durumu söyleyeceklermiş.Acaba bir anda arayıp hemen gelin diye çağırırlar mı transfere ?Yoksa önceden belli olur mu?Sen hiç kendini kasma bence de jeli kullan ,stres olmandan iyidir.En önemli şey moral sonuçta bu dönemde.Nurser in yazdıkları da çok ikna edici ,demek ki çok bir fark yokmuş.
Kizlar gebelik testi nezaman yapiliyor?? Yumurta topladiktan sonra 12ci gün dediler bana bur dogrumu?? Bana cok kisa geliyor!!??
Su neden iciriyorlar acaba?
transferden sonra 12. gün yapılıyor canım.daha önce yaparsan sağlıklı sonuç vermiyor.su içmenin mantığı transferden önce idrara sıkışık olman gerek bu önemli çünkü idrara sıkışık olursan baskı oluyor.embriyoların tutunma ihtimali artıyor.o yüzden su iççiriyorlar....
Tskler..
Kac saat toillete gidemeyiz ozaman agri felan olursa sIkIsInca birsey olurmu??
Bana dün sordugumda yumurtalar toplandigi günden 12 gün sonra dediler hatta 2 kez sorduk cünkü esimle banada kisa geldi ama öyle yapiyormuslar diye dediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?