Belki karşılaşırız orada ,beni yarın da çağırdılar saat 9da kan vericem.Kendimi yıllar sonra tekrardan üniversite sınavına girecekmiş gibi hissediyorum,bakalım kaçta kaç çıkarıcam
Ben ilk görüşmemi forumdan etkilenerek nur hanımla yapmıştım ,zaten hangi doktoru seçtiğin çok da önemli değil çünkü son kararları kan değerleri ve ultrason sonuçlarına göre ekipçe veriyorlar.Ekibin başı da semra hanım.Yani zaten kararlarda son söz onun.(İlaç dozajı,transfer zamanı vb.)Nur hanımın izinli olduğu günlerde başka doktorlar da muayene etti ama Nur hanım bence hepsinden daha tatlı ve pozitif.Ben doktorumdan çok memnunum şimdilik umarım sonu da iyi olur.Senin de tedavim umarım çok rahat geçer ve inşallah ilkinde tutar.
hale hanım hastaneden ayrılacakmış canım bilgin olsun.nur hanımı öneririm.
bugun mustafa bey tarafından toplama ıslemım yapıldı sımdı azıcık bır agrım var onun dısında ıyıyım evdeyım .12ye kadar hastanedeydım hersey yolunda gıttı .
4 yumurtam alındı kısmet bakalım yarın haber alacagız.
Beni acaba neden kan vermeye cagirmadilar bugün? Acaba yalnislikla gelmenize gerek yok diyemi dediler? Sordum cünkü, hayir gelmenize gerek yok dediler!!??
sagol secgıncım evet 4 tane var ama bence onların ıstedıgı gıbı olan sadece 1 tane cunku ılk gunden berı tek yumurtadan umutluydu drum.kısmet ya dedıgın gıbı bıze lazım olan 1 tane:) o da saglıklı olsun yeter kı.
Şulecim geçmiş olsun ,dediğin çok doğru 1 tane olsun da yeter ki tutunsun.Tutunamadıktan sonra sayının hiç önemi yok.İyice dinlen .
Benim de yarın Aynur hanım toplayacakmış ama ben aynur hanımı tanımıyorum .
Acaba iyimidir ona mayene olanınız var mı kızlar?Ayrıca annem tutturdu ben de gelicem diye.Sizce eşim dışında anneme de ihtiyaç olur mu ?Çünkü gelmesini istemiyorum sabahın köründe boşu boşuna yorulacak, telaş yapacak.
Arkadaşla ben ikinci tüp bebek denememi Memorial Hastanesinde yaptırmak istiyorum.Ama anladığım kadarıyla Semra hanım kendisi muayene edip birebir ilgilenmiyormuş hastalarıyla ekibi hakkında bilgisi olan ve doktorlarında tüp bebek yaptıranlar varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen bi karar vermem lazım :: sm_confused:
Şulecim geçmiş olsun ,dediğin çok doğru 1 tane olsun da yeter ki tutunsun.Tutunamadıktan sonra sayının hiç önemi yok.İyice dinlen .
Benim de yarın Aynur hanım toplayacakmış ama ben aynur hanımı tanımıyorum .
Acaba iyimidir ona mayene olanınız var mı kızlar?Ayrıca annem tutturdu ben de gelicem diye.Sizce eşim dışında anneme de ihtiyaç olur mu ?Çünkü gelmesini istemiyorum sabahın köründe boşu boşuna yorulacak, telaş yapacak.
Şulecim ben o gün iri yarı bir hanım var ona muayene olmuştum adını hatırlamıyorum.Süreç bugün aynen anlattığın gibi oldu desteğin için teşekkürler canım,seninkilerden bir haber var mı?Aradılar mı laboratuardan bugün?Benim 6 tane elde edilmiş.Kısmetse yarın kaç tanesi döllenmiş öğrenicez.canım hanı ogun Nur hanım yoktu da benı muayeneye Aynur Hanıma almıslardı hatırlıyor musun sen o gun kıme muayene olmustıun?
ayrıca zaten toplamadan once drla bır merhabalasıyorsun o kadar hemen ısleme baslıyorlar ve uyuyorsun uyanınca da odandasın yeter kı ıyı gecsın..
ınsallh yarın guzel gecer ve bol ve sağlıklı yumoşların olur:)
eşin dışında kimseye ihtiyacın olmuyor once 2.katta kımlık kontrolu ve varsa eksık ımza vsler alınıp esın orda kalıyor senı 6.kata cıkarıyorlar.oraya cıkınca hemsıre odana alıyor yarım saat kırk dk falan sonra da asagı ındırılıyorsun tekrar.bu arada esın ornek verıp yanına gelıyor zaten.
cıkınca da esın odada oluyor uyuyorsun 1 1,5 saat sonra da yemek yedırılıp cıkarıyorlar senı.sen ıcerde ıken esın ılaclarını falan alır bırseyler yazıyorlar.ya da sen dınlenırken alır.
hadı kolay gelsın...dualarım senınle...
Nasıl geçti senin kendine gelebildin mi?
Benim PGD icin fazla yumurtam gerekiyor cünkü Agir chromosom bozuklugu var bizde tutmasi bile mucizeymis öyle embryolarin ondan bol bol dua etcem bu aksam bi kac tane döllensin diye.. Ama dedigin gibi bitanesi bile normal sartlarda bizim icin herseyimiz..
Insallah nasip ve kismetse hepimiz hamile kaliriz ve bu zorluklari asariz..
Zor bi dönem, yasayin bilir baskalari uzaktan gördügü icin kolay zanediyorlar ama degil...
Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Sude seninde yumurta alindigi gün karnin sismiydi??
selam kızlar sakın kaç yumurta toplandığını kafanıza takmayın.benim 3 yumurta toplanmıştı.üstelik çok zor bir hastaydım.başarı şansım çok düşüktü.Ama 4. denememde Allahın izniyle şimdi hamileyim.Size de umut olmak istedim.inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?