- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
Selam,
tam anlamadim, ozaman neden tüp bebek yapilmasi gerekiyor sizde?? Pgd icin yapmamismiydiniz??
Kac tane yumurtan olustu? Benim toplamam cuma günü hayirli gün insallah hersey iyi olur..
Bende 20.30 da vurdum catlanma ignesini?? Kac yumurtan var?Merhaba kızlar ben de yarım saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam çok heyecanlıyım.Seçgin beni de cuma sabahı çağırdılar yumurta toplamaya belki karşılaşırız ikimiz.
Inci tanesi malesef özelden mesaj yazamiyorum 100tane yazim olmadigi icin.
2000euro normal fiat ama hepsini nakit ödersen 1900euro yapiyorlar..
selamlar..
Canım çok sağol. Taksit yapılıyor demekki, bu iyiymiş.
İnşaallah hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin insallah hepimize..
Taksiti tam bilmiyorum, nakit ödedigimiz icin ama nakite 100 euro inerseler herhalde taksit yaparlar telde sor istersen aysegül hanima o ilgileniyor fiatlarla..
Ben saat 8de 2nci kata olmam gerekiyor.. Evet malesef bazileri bos ve bazileri döllenmiyor.. Ama bu sansi isi. Gecen sefer 9 yumurtam vardi 8i döllendi yani bazende iyi oluyor bakalim artik cumartesi söylerler...
Kızlar mesajlardan anladığım kadarıyla Semra Hanım çok iyi bir doktor ancak biraz mesafeli.
Bu zorlu süreçte insan doktorunun daha sıcak davranmasını istiyor.
Diğer doktorlara baktım, Hale Hanım, Aynur Hanım, Nur Hanım, Betül Hanım, Funda Hanım var.
Hangisini önerirsiniz hem ilgi hem başarı açısından?
Bayram sonrası randevu alıp gideceğiz nasip olursa ama doktor konusunda çok kararsızım :26:
Tam olarak kac yumurtam oldugunu bilmiyorum görünüste 14-15 ama 7-8 tanesi iyi büyüklükte.. Ama onlar döllencekmi onuda allah bilir ici bosda olabilir.. Ve pgd 5inci günde yapilmasi en iyisiymis 5inci güne kalirmi embryo onuda bilmiyoruz bakalim daha uzun yol var önümüzde..
Bizimde chromosom bozukluk var esimde...
Hayirlisi artik..
Sende yumurtalari kim toplicak??
,Şule nasılsın muayeneye geldiğimizde tanışmıştık seninle yanına oturmuştum hatırladın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?