canım duphalac ıcmek sorun olmasın sonra.ayrıca o kadar su ıcmemıze ragmen bugun ıdrarımda hafıfı bır sızı var bol su ıcmeye devam ınsallh ılerlemez
duaların ve ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler...
canım kac tane transfer edılır bılmıyorum tabı bıze sorup etmıyorlar ama belkı benım tekrarlayan dusuklerım oldugu ıcın ve rısklı bır gebelık oldugu ıcın rıske atmamak adına onay almak ıstemıslerdır ayrıca 2 embrıyo yasak mı ki sonucta devlet hastanesı degıl.
ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkurler..
canım cevap verdiğin için teşekkür ederim. İlk denemem de bende istedim 2 embiyo koyulmasını yasak oldugunu söyleyip koymadılar bazı şartları varmış yaşın 34 ve üzeri olursa yada deneme sayın 3 sefeer oldugu zaman artık hayırlısı gittiğim zaman rica etcem bende Senden mücdeli haberlerini bekliyorum.İnşallah bayram günü sana 2 bayram olur tatlım.
canım cevap verdiğin için teşekkür ederim. İlk denemem de bende istedim 2 embiyo koyulmasını yasak oldugunu söyleyip koymadılar bazı şartları varmış yaşın 34 ve üzeri olursa yada deneme sayın 3 sefeer oldugu zaman artık hayırlısı gittiğim zaman rica etcem bende Senden mücdeli haberlerini bekliyorum.İnşallah bayram günü sana 2 bayram olur tatlım.
Canim senin transferin bugünmü?
Merhaba kızlar ben de yarım saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam çok heyecanlıyım.Seçgin beni de cuma sabahı çağırdılar yumurta toplamaya belki karşılaşırız ikimiz.
Yok canım ben daha başlamadım ilkiini yaptıralı daha 1 ay oldu kendimi biraz daha toplamak istedim ve devlet memuru oldugum için izin almam sıkıntı oluyor. ben sizlerle derdimi paylaşıp hem de en iyi merkezide ögrenmek istedim. Hepinize bol şans dualarım sizinle..
canım sen de mı ogretmensın.ben de tatıl bıtmeden denemek ıstedım .okul donemınde gıt gel ızın meselesı zor olacaktı
Lareinenin transferi bugün galiba cünkü benimle yumurtalari alindi benimki de carsamba aksami veya persembe sabahi saglikli embryo bulursalar PGD ile innnssaalllaahhh...
Lareineeee senin bugün galiba transferin vardi... Allah hayirli etsin, bol bol sanslar...
arkadaşlar berhaba bende kasım yada aralıkta tüp denicem bu benim 3. denemem olacak
deyer denemelerimi 2 sini başka bir yerde yaptım 3 aşılamada yaptım tutmadı hiç biri
semra hanım iyi bir dr mu acaba sizdenn yardım istiyorum
seçimlerim sırasında memirialda var hepsini deyerlendirip iyi bir seçim yapmak istiyorum
şu anki hastane masrafı ne kadar yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
ilaçlar da tabi
arkadaşlar berhaba bende kasım yada aralıkta tüp denicem bu benim 3. denemem olacak
deyer denemelerimi 2 sini başka bir yerde yaptım 3 aşılamada yaptım tutmadı hiç biri
semra hanım iyi bir dr mu acaba sizdenn yardım istiyorum
seçimlerim sırasında memirialda var hepsini deyerlendirip iyi bir seçim yapmak istiyorum
şu anki hastane masrafı ne kadar yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
ilaçlar da tabi
Yok anacım beni hala çağırmadılar.Yarın 4. gün olacak .Bakalım sabah haber verecekler .Ya yarın ya da çarşamba olacak kısmetse.Senin oldu mu yoksa ?Ya da ne zaman olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?