Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

duphalac ı kendisi verio cnm memorial zaten
bana vermişti Güvenç Bey

canım cevap verdiğin için teşekkür ederim. İlk denemem de bende istedim 2 embiyo koyulmasını yasak oldugunu söyleyip koymadılar bazı şartları varmış yaşın 34 ve üzeri olursa yada deneme sayın 3 sefeer oldugu zaman artık hayırlısı gittiğim zaman rica etcem bende Senden mücdeli haberlerini bekliyorum.İnşallah bayram günü sana 2 bayram olur tatlım.

canım bence benı durumumla ılgılı muamele yapılmıstır ben ınanıyorum kı senın ıcın de hayırlısı olacak.zaten ekıp gercekten cok ıyı sana en uygun durumu soyleyeceklerdır.hayırlısı olsunn

Canim senin transferin bugünmü?

Yok canım ben daha başlamadım ilkiini yaptıralı daha 1 ay oldu kendimi biraz daha toplamak istedim ve devlet memuru oldugum için izin almam sıkıntı oluyor. ben sizlerle derdimi paylaşıp hem de en iyi merkezide ögrenmek istedim. Hepinize bol şans dualarım sizinle..

canım sen de mı ogretmensın.ben de tatıl bıtmeden denemek ıstedım .okul donemınde gıt gel ızın meselesı zor olacaktı

Lareinenin transferi bugün galiba cünkü benimle yumurtalari alindi benimki de carsamba aksami veya persembe sabahi saglikli embryo bulursalar PGD ile innnssaalllaahhh...

Sende blastosmu transfer edilecek?? Benim nasipse hersey insallah iyi giderse carsamba PGD yapilacak carsamba aksami veya persembe sabahi transfer edilecek insallah saglikli embryo bulursalar..
Seninle öylemi konustular gün 5 de transfer edilecek diye herkesde degisik herhalde bazilerinde3 bazilerinde 5..

Şule arkadaşım inşaallah bayramda güzel haberler alırsın.
Transferi olacak arkadaşlarım Allah yar ve yardımcınız olsun.
Hepiniz güzel sonuçlar alırsınız inşaallah.
Ben de bugün görüştüm hastane ile, fiyatları falan aldım.
Genetik problemim olduğu için genetik doktoru Cumhur Bey ile görüştüm.
Eşim bayram ertesi hemen gidelim diyor ben de izin alma problemim olduğu için kurban bayramı sonrasına erteleyelim diyorum.
Çalışırken gerçekten zor.
İlk denememiz olacak ve ben çok korkuyorum gidişatı bilmediğim için.
Biraz da hastane fobim var ama meleğime kavuşmak için dayanıcam inşaallah.
Anne baba olmak çok meşakkatli bir yol.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar berhaba bende kasım yada aralıkta tüp denicem bu benim 3. denemem olacak
deyer denemelerimi 2 sini başka bir yerde yaptım 3 aşılamada yaptım tutmadı hiç biri
semra hanım iyi bir dr mu acaba sizdenn yardım istiyorum
seçimlerim sırasında memirialda var hepsini deyerlendirip iyi bir seçim yapmak istiyorum
şu anki hastane masrafı ne kadar yapan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
ilaçlar da tabi

Canım ben bugün aldım fiyatları.
Tüp bebek 2000 euro, pgt (embriyo başına) 150 euro, ilaçlar da 1500-2000 lira arası.
Allah yardımcın olsun, bebeğine çok geçmeden kavuşursun inşaallah.

canım geçmiş olsun öncelikle semra hanım memorialin başındaki isim ekip kaliteli...yalnız şunu bilmelisin semra hanım doktorun olabilir ama iş yoğunlu yüzünden opu ve transferine başka doktor girebilir.ama gelişmiş lab ve teknolojileri var.2000 eoru peşin olursa 1900 rapor olursa 500 eoru düşüyorlar.ilaçları kendileri veriyor.ilaç raporu geçerli değil. ama iyi pazarlık yap derim.inşallah tez zamanda kuzuna kavuşursun canım...

Yok anacım beni hala çağırmadılar.Yarın 4. gün olacak .Bakalım sabah haber verecekler .Ya yarın ya da çarşamba olacak kısmetse.Senin oldu mu yoksa ?Ya da ne zaman olacak?

ne haberrrr......benim transferim oldu embriyolarrr cok iii dediler ama 3.gün oldu bakalım hayırlısı......
acaba coook farkedermi kacıncı gün olduğu hala kafam karışşık....
ilk denememde bu gün opu olmuştu ertesi gün aramışlardı transfer için...

Kızlar benim kesinleşti inşallah yarın transfer olcak yani 5. gün.Ben lab la konuştum dedi ki bana blastosist aşaması bizim için kaliteyi görmek ve iyi ile kötüyü ayırt etmek için önemli bir aşama oluyor.
Şimdi yarın haber bekleyeceğim onlardan .Bu gün de artık alışveriş ev işi onları hallederim.
Fatmacım allah o ufacık nokta kadar embriyonun içine ruh koyacak mı o önemli olan .Yazılıysa 2. kalite embriyodan bile oluyor ki seninkiler kaliteli embriyo.Yüreğini ferah tut.Biz elimizden geleni yaptık,kendimize dikkat edip ilaçları saati saatine aldık.Artık bundan sonrası teslimiyet.Olursa olur olmazsa da daha vakti var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…