Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Görümcemden 3 yumurta toplanmış. İnşallah sağlıkla embriyo oluşup ilerler ve annesine tutunur...

Kızlar size bişey sormak istiyorum fikriniz olursa söylerseniz sevinirim.ben memorial hastanesinden 5 aralıkta randevu almıştım 2. Kez tüp bebeğe başlıycaktık fakat bir türlü adetim gelmedi. Eylül ayında tüp bebk yaptırdık olmadı. Ekimin 6 sında hastalandım kasımın 1 inde hastalandım normalde 28 günde bir adet olurdum günüm hiç şaşmazdı bu ay için kasımın 29 olurum diyodum bugün oldu hala ne bir belirti ne başka bişey yok test alıp yapmak da istiyorum bir yandan hep nesgatif olduğu için bu sefer korkuyorum napsam yapsam mı acaba bana yardımcı olursanız sevinirim

hayatım benimde geçen ay adetim 1kasımdı hala bekliyorum birşey yok ama ben salı günü doktora gittim kist oluşmuş oyüzden adet olmama engel olmuş ilaç yazdı 3gün kullan bırak dedi bugün son işte bir hafta içindede adet olmam lazım bakalım bekliyorum

çakırın yarın test günü dua edin canlarım ya arkaşımın anne olması için

ben geldim güzel haberlerle geldim demek isterdim ama malesef bu defada olmadı
kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
nasılmıyım bilmiyorum hissetiğim tek duygu ve düşünce çaresizliğim
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
teselli olmamamın sebebi ise bundan sonra ne yapıcağımı bilememem
allahtan istediğim tekşey evlat hasreti ile yanan kalbime sabır vermesi
rabbim hiç kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok zor bu imtihan çok zor
rabbim kimsenin taşıyamıyacağı yükü kimseye vermezmiş
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu
bu halimede binlerce kez şükürler olsun
bu halımede elhemdülillah

canım arkadaşım bu durumda ne kadar teselli sözcüğü söylesekte acını üzüntünü hafifletemeyiz belki ama seni düşündüğümüzü yanında olduğumuzu düşün canım...vakti zamanı geldiğinde inşallah bu imtihanı hepimizde hayırlısı ile geçeceğiz... dediğin gibi bu halimize şükürler olsun Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece maddiyatımızda elverdiği sürece deneyecez ve senin en büyük tesellin dondurulmuş embriyoların var bunun için bile ne kadar şükretsen az canım... inşallah kendini toparlayınca onlarla devam edersin...

Nerelerdesiniz kızlar? Nasıl gidiyor hamilelik?

İyi gidiyor canım çok sağol ,büyüyorlar yavaş yavaş ama evhamlar bitmiyor...her aşamada ,her kontrolde yüreğim ağzıma geliyor ya birşey olursa diye.Ben sizi hep takip ediyorum ,gelişmeleri okuyorum,çok üzüldüm çakırın negatif sonucuna ,inşallah bu son negatif olur ,hepiniz bir dahaki tedavinizde kucağınıza bebeğinizi alırsınız.

gelincik dondurulmuşları ıptal etmeyi düşünüyorum
onlarda ab kalıtesinde dondurulmuşlarla hamile kalacağımı hiç sanmıyorum pabi yine rabbim bilir
param olsa olsa varya
hani derlerya kanımın son damlasına kadar savaşırım param olsa bende
nefes aldığım sürece savaşırım
ama tüp bebek parası bizim için yüksek bir mebla
ne yapıcam bilmiyorum
dondurulmuşlar hakkında bilgisi olan varmı messela ne kadar hastane masrafı ödeniyo yine 2000£orumu

canım benim sen kalitelerine çok takılma ki ab de çok düşük kalitede bir embriyo değil.. benim 3. tedavim ab ve ab den daha kötü durumda olan embriyolarla oldu ve gebe kaldım. ilk ikisinde çok kaliteliydi de ne oldu tutmadı tamamen nasip kısmet işi bence hemen gözden çıkarma onları.. hem maliyetide az oluyor tedaviside kolay... sadece transfer ücreti ödüyosun... bence memorialde doktorunla görüş ve ona göre karar ver... ben senin kafanı karıştırmak istemiyorum ama gerçekten işe yaramayacak durumda olan embriyolar olsaydı dondurmazlardı...

Lareine sende cinsiyetleri belli oldumu?
Benim bugün amniosentez sonuclarim geldi..
Cok sükür iyi cikti.. Bi kiz bi oglan allah nasip ederse olcak..

cnm kaliteye takılma ben nil'e bb idi sanırım kötü durumda bir embriyo ile hamile kaldım
Rabbim ol desin yeter
Allah yardımcın olsun sabır versin. İnşallah bir tüpe daha gerek kalmaz
rapor çıkartmayı denedin mi? Umut tüp bebekte geçior die biliorum rapor orası da kaliteli bi yer başarılı

cakırcım ne söyleyeceğimi bilemedim, ne söylesek üzüntünü hafifletemeyiz evet ama inancın, teslimiyetin ve sabrın bu yolda senin en büyük yardımcın olacak. Herşey biz insanlar için. Hayır gördüğümüz herşeyde bir şer, şer gördüğümüz herşeyde bir hayır vardır. Bunda da elbet Rabbimin bir hikmeti var. Zaman, sabır ve dua... Çaresiz hissetme kendini. Dondurulmaşlarını iptal ettirmemeye çalış. Biliyoruz ki Rabbim ol derse olur. Allah'ım inşaallah gönlüne göre hayırlı evlatlar verir. Yürekten dualarım seninle ve bizler gibi bu yola baş koyan herkesle.

Allah korusun, aklına kötü şeyler getirme öyle. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Allah'ım bu yola baş koyanların yar ve yardımcısı olsun. Habersiz bırakma bizleri. Cinsiyetleri belli oldu mu?

Canım gecmis olsun.ben 5.gün embriyosu 3ab ile hamile kaldım,dondurulma aşamasına gelen embriyo iyidir merak etme,ben dondurulma işlemi icin bankodayken,ordaki bayan dondurulma transferinin 750 € filan diyodu bı beye...ama kesin bilgiyi sorarak almak lazım....hakkında hayirlisi

çok saol gelincik iptal etmei düşünmemizin sebebi daha önce yapılan tüp bebek tedavilerinde hiç dondorulmuş çıkmadı
bu defa dr dondurulmuşları 6. güne kadar bekleticem dedi eyer dondorulmaya deyerse dondorucam
tırasferim 5. gün oldu diyer gün embiriyolok aradı iki tanesinin iyi olduğunu bir tanesininde orta kalitede olduğunu söyledi
bende dedimki gerçekten işe yararmı yani tazesi ile aynı olurmu embiriyoluk
dedi rahime tutunma dediğimiz tıpta bişi söyledi tabi anlamadım rahime tutunmak için
embiriyo dışına taşmış her ikiside diyeride orta kalitede ben olsam kessinlikle dondorurum dedi
bende dondorun dedim

crafty saol allah razı olsun güzel temennin için
kaliteye takılmamın nedeni ben pco hastasıyım dr kaliteli imbiriyo elde edilemediği için hamile kalamadığımı söylüyo
bu nedenle aklıma takıldı kalıteleri

inci dediğin gibi galiba beni yine ayağa kaldırıp bu yola düşürücek tek şey zaman
ve içimde her gün biraz daha artan evlat hasreti
bir gün anne olacağıma inanıyorum umarım o gün çok ozak deyildir

enteresan eyer bu dediğin doğru ise yani dondurulmuş işlemi sadece 750 £ ise çok beklemem iki aya yine denerim
ama bu defa muhakkak histeraskopi yapıcam
ve sonra dodorolmuşları tırasfer edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…