arkadaşlar, perşembe opu yapıldı. embriyolar için ne zaman ararlar. gerçi ben sordum ama beni onlar arayıp bilgi verecekler mi?
Tedavin hayırlı olsun :) Nasıl geçti, hangi doktor yaptı?
doktorum semra hanım ama opu"yu Müsteceb bey yaptı. benim için önemli olan semra hanımın bilgisi. uyudum uyandım bitmiş toplama. 7 tane. 6sı olgunmuş. hepsi döllenmiş ama sonrası nolur bilmem. çünkü sebepsiz bir infertilite yaşıyoruz ve yaş 40,
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız.
amin, cümlemiz inşaallah. Siz hangi dönemdesiniz?
eyer kösterdikleri manzeret beni ikna etmesse bu talebi ben yapıcamÇok şaşırdım, nasıl böyle bir acemilik yaparlar hele Semra Hanımİnanamıyorum ya, şimdi ne diye çağırıyorlarmış peki? Bir dahaki denemeni biz karşılayacağız demeleri lazım. İnsan hem maddi hem manevi çöküntü içine giriyor.
mazerete bağlı bir dorum eyer iyi bir manzeret deyilse dondorulmuşlarımı iptal edip başka bir merkeze gidicem napim başkahiç olumsuz düşünüp kendini harap etme.sabırla pazartesi gününü bekle.belki geçerli bir mazeretleri vardır.o esnada olan birşeyse geri dönememiş olabilirler.stres ve olumsuzluk sana zarar.geçmiş olsun tekrar,Allah hayırlara açsın bu durumu...
Tedavinin başlangıcında muayene yapmışlar mıydı? kim yapmıştı?
gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın allah sabır metanet versin o senin cennet meleğin cennete buluşun inşallahMerhaba canım 1o kasımda 26 haftalık bebebğimi erken doğumla dünyaya getirip 5 gün küveste kalmasıyla kaybettim ve hala bu durumun krizleriyle uğraşıyorum.Bebeğim microenjeksiyonla 2 denemede olan olan bir bebekti ama ömrü yetmedi.Demem oki rabbim hepimize evlat hasretiyle yanan tüm yüreklere sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin.Bu aşamalardan ben de geçtim ve dahasını yaşadım rabbime sığınıyorum sizlerinde dualarınızı bekliyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.AMİN
Lareine sende cinsiyetleri belli oldumu?
Benim bugün amniosentez sonuclarim geldi..
Cok sükür iyi cikti.. Bi kiz bi oglan allah nasip ederse olcak..
Maşallah. Transfer ne zaman olacak. Benim görümcem 47 yaşında son bir şans verdi kendine. 3 gün önce 3 yumurtası toplandı. Bugün transfere çağırdılar ama kaç tane devam etti henüz dememişler. Yerleştiriken derler herhalde. Bugün de aksilik Semra Hanım yokmuş...doktorum semra hanım ama opu"yu Müsteceb bey yaptı. benim için önemli olan semra hanımın bilgisi. uyudum uyandım bitmiş toplama. 7 tane. 6sı olgunmuş. hepsi döllenmiş ama sonrası nolur bilmem. çünkü sebepsiz bir infertilite yaşıyoruz ve yaş 40,
Merhaba canım 1o kasımda 26 haftalık bebebğimi erken doğumla dünyaya getirip 5 gün küveste kalmasıyla kaybettim ve hala bu durumun krizleriyle uğraşıyorum.Bebeğim microenjeksiyonla 2 denemede olan olan bir bebekti ama ömrü yetmedi.Demem oki rabbim hepimize evlat hasretiyle yanan tüm yüreklere sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin.Bu aşamalardan ben de geçtim ve dahasını yaşadım rabbime sığınıyorum sizlerinde dualarınızı bekliyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.AMİN
allah sağlıkla kucağına almayı nsip etsin çok tatlı olu iki kız rabbim bizede nasip etsin
kızlar bişi soracağım
biliyosunuz perşembe akşamı kahve rengi lekeler geldiği için
gidip test yaptım 2 çıktı
dahada hiç leke gelmedi akıntı bez bir akıntı oldu adet olmadım
aranızda böyle olan varmı
tırasferim 30 kasımda oldu testide 8 aralıkta yaptımtransferin kaçıncı günüydü?
kızlar bişi soracağım
biliyosunuz perşembe akşamı kahve rengi lekeler geldiği için
gidip test yaptım 2 çıktı
dahada hiç leke gelmedi akıntı bez bir akıntı oldu adet olmadım
aranızda böyle olan varmı
allah sağlıkla kucağına almayı nsip etsin çok tatlı olu iki kız rabbim bizede nasip etsin
Canım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?