Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar, perşembe opu yapıldı. embriyolar için ne zaman ararlar. gerçi ben sordum ama beni onlar arayıp bilgi verecekler mi?

Tedavin hayırlı olsun :) Nasıl geçti, hangi doktor yaptı?

doktorum semra hanım ama opu"yu Müsteceb bey yaptı. benim için önemli olan semra hanımın bilgisi. uyudum uyandım bitmiş toplama. 7 tane. 6sı olgunmuş. hepsi döllenmiş ama sonrası nolur bilmem. çünkü sebepsiz bir infertilite yaşıyoruz ve yaş 40,

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız.

eyer kösterdikleri manzeret beni ikna etmesse bu talebi ben yapıcam
ve bundada haklı olduğumu düşünüyorum kesinlikle

mazerete bağlı bir dorum eyer iyi bir manzeret deyilse dondorulmuşlarımı iptal edip başka bir merkeze gidicem napim başka

Tedavinin başlangıcında muayene yapmışlar mıydı? kim yapmıştı?

evet yaptılar hatta rahim ölçümü yaptılar tırasfer anında bir sorun yaşanmasın diye mustafa bey beni buayene etti
ve diyer dr hepsininde elinden geçtim teker teker

gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın allah sabır metanet versin o senin cennet meleğin cennete buluşun inşallah
sabır ve metanet temennileriniz için çok tşk allah razı olsun

Lareine sende cinsiyetleri belli oldumu?
Benim bugün amniosentez sonuclarim geldi..
Cok sükür iyi cikti.. Bi kiz bi oglan allah nasip ederse olcak..

Ay çok sevindim ben de merak edip bakmıştım senin geçmiş mesajlarına ,hiç bir şey yazmamışsın,ben bu kadar uzun süreceğini tahmin etmedim sonucun çıkmasının.
Benim de iki kızım olacak allah nasip ederse.önce iki erkek gibi dedi nur hanım ,sonra detaylı ultrasonda ikisi de kız çıktı,allah isteyen herkese yaşatsın inşallah bu mutluluğu.
Sen kontrole nereye devam ediyordun?

Maşallah. Transfer ne zaman olacak. Benim görümcem 47 yaşında son bir şans verdi kendine. 3 gün önce 3 yumurtası toplandı. Bugün transfere çağırdılar ama kaç tane devam etti henüz dememişler. Yerleştiriken derler herhalde. Bugün de aksilik Semra Hanım yokmuş...
Aynur Hanım yapacak sanırım tarnsferi.

Canım Allah sabır versin. Seni en iyi anlayanlardan biriyimdir herhalde. Ben de 27 haziran 2010 da 25 haftalık erken doğan oğlmu kaybettim 4 gün yaşamıştı benim oğlumda. Onlar bize cennette şefaatçi olacaklar inşallah. Sabır önemli. İnsan çok yıpranıyor ben de çok üzüldüm sorguladım. Ama bol bol dua edip kendine telkinlerde bulunmak önemli. Allah bir daha yaşatmasın...

allah sağlıkla kucağına almayı nsip etsin çok tatlı olu iki kız rabbim bizede nasip etsin

İnşallah Allah sana da nasip eder canım...

kızlar bişi soracağım
biliyosunuz perşembe akşamı kahve rengi lekeler geldiği için
gidip test yaptım 2 çıktı
dahada hiç leke gelmedi akıntı bez bir akıntı oldu adet olmadım
aranızda böyle olan varmı

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım.47 yaşında görümcem son kez tüp bebek denemesi yaptı. 3 yumurta oluştu. Dün 3. gün transferi oldu. Daha önce doğal 2 düşüğü oldu 2. de kürtaj yaparken zarar vermişler. Ardından 2 tüp bebek de tutmadı. Dün Aynur Hanım transferi yapmış 3 yumurta da şükür gelişmiş. Biri az gelişmiş ama yine de 3 ünü de koymuşlar. Bu arada kızlar bir arkadaş görümcen için 41 yasin okuyalım dedi. Değişik kişiler bir tane okursa daha iyi olur. Kimin duası tutar belli olmaz. Okuyabilecek olan olursa bana özelden okudum yazar mı? 1 tane. Adı Yakup kızı Fikriye deyin. Bebeklerinin tutması için. Biliyorsunuz yaş 47 ve son tüp denemesi. Bu aşamaya kadar dualarla geldik. Çünkü yumurta da olmayabilirdi, gelişmeyebilirdi de. Süre salı akşamına kadar olsun. Akşam 5 e kadar... Desteğinize ihtiyacım var. Çünkü siz içten dua edersiniz biliyorum...

Kullandıgın progestrondan dolayı normal zamanından geç adet olabilirsin,forumda birçok kişide okumuştum.

çakır, senin problem neymiş çok merak ettim. bizi bilgilendirirsen seviniriz. ama şunu samimiyetle söylüyorum; sebebi bilinmeyen bir infertilite ile uğraşacağına belki de bu sorun çözüldüğünde bebişler kucağına düşüverecek. nasip. herşeyde bi hayır var merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…