Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar meraba.ben sizlere bişey sormak istiyorum.ben izmirde 3 tüp bebek denemesi yaptırdım ve negatif.şimdi memorial var kafamda.ama bana yardımcı olurmusunuz.izmirden gidip gelmek nasıl oluo ne sıklıkta burda takip yaptırsam nasıl bi yol izlenio.ücretleri nedir.izmirde olupta orda tedavi gören varmı?izmirde takiplerinizi kim yapıo?

Merhaba
Bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı son 6 sayfadaki yorumlar istek(!) üzerine silinmiştir.
Sayın cakir44 size gerekli aciklamayı kuvvetli muhtemel özel mesaj ile yapacaktır.

Merhaba
Bizim elimizde olmayan sebeplerden dolayı son 6 sayfadaki yorumlar istek(!) üzerine silinmiştir.
Sayın cakir44 size gerekli aciklamayı kuvvetli muhtemel özel mesaj ile yapacaktır.

çok tşk ederim kazen saol

kızlar üzürdilerim bu konu ile ilgili herhangi bir soru sormayın yazdıklarımdan dolayı oluşan bir sorunu gidermek için
form yüneticisi kazene mesaj attım ve son bir kaç sayfayı silmek zorunda kaldım
bana anlayış göstereceğinizi düşünüyorum...

tabi canım anlayış gösteririz ama sildirme sebebinide merak ettim açıkcası sen bilrisin tabiii....

kızlar biri beni de aydınlatsın noluyo kaç gündür kimse bi yorum yapmıyo.çok merak ettim.yazılanları da okuyup tedirgin oldum.ben de ocak ayında başlıycam kısmetse memorial de tedaviye ama kimseden ses soluk çıkmayınca bi sorun mu var diye merak ettim.giripte yazımı okursanız lütfen bi cvp yazın

Kızlar ne oldu niye silinmiş sayfalar herhangi bir problem mi var aydınlatırsanız seviniriz

ya ben herhangi birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.çakır kendi yazdıklarının silinmesini istemiş belki bir yanlış anlaşılma sonucu yazdıklarından pişman olup sildirmiş olabilir.ama herkesin küskünlük sebebini anlamış değilim.sanırım kafalar karışık bu konuyla ilgili.çakırcım bizi en iyi sen aydınlatırsın.konuşmak istemiyorum yorum yapmayın demekle olmaz.eğer birşeye başladıysan devamının gelmesi şart çünkü burası herkese açık bir sosyal paylaşım sitesi.ben silinmiş yazılarını da takip etmiştim konuya vakıfım o yüzden.yazdıkların beni ve diğer arkadaşlarımı çok etkiledi çünkü bu konudaki hassasiyetimizi sen de çok iyi biliyorsundur.hepimiz anne olmak için çabalayan farklı kişileriz.bizim için buradaki yorumlar çok önemli.lütfen en kısa zamanda bizi aydınlatırsan ben ve arkadaşlarım çok memnun olacağız

cnm sanırım bahçeci emin diilim araştır bi
Güvenç BEy ve Hale Hanım oraya geçmiş
Memorial ın en gözde kişileri idi
Ben güvenç bey ile ilk denememde Memorial da hamile kaldım şükürler olsun çok güvendim işinin ehli -ki semra hanım ın baş dr uydu
bence git ve güvenç bey ile de bir görüş derim ben memorial da kalan dr lar çok yeni bence
merkez çok ii labv çok ii ama dr da önemli

Hale hanimlada ben görüşmüştüm çok ilgiliydi neden gitti anlamadım mikrotese de uzman olan doktorda Semih beylerde telde görüşmüştüm hatta o kromozom testi yapılması gerektiği söylemişti bana sonra onunda ayrıldınız duydum ama isterseniz getirtirebiliriz demişlerse bana semih bey için acaba hale Hanım'da gelirmi istesek

Arkadaşlar hastaneyle ilgili bir problem yok. Başka bir topikte yazmaya devam ediyoruz. Orada hem hastane ile ilgili hem de genetik tanı sürecimizle ilgili konuşuyoruz. Bu topiği ben açıkçası unutmuşum. cakir arkadaşımız mesajlarının silinmesini rica etti, yönetim de sildi. cakir okursan ses ver canım, nerelerdesin ne yapıyorsun?

kızlar yazdıklarımın silinmesi tamamen benim kendi isteğimdi lütfen memorialle ilgili herhangi kötü bişi gelmesin aklınıza
bana karşı anlayışlı olacağınızı tahmin ediyorum
kızlar cuma günü randevum vardı ve 30 aralıkta dr histeraskopi yapılmasına karar verdi
ofis histeraskopi olucak bununla benaber injury denilen embiriyonun rahime tutunmasına yardımcı olan rahime yaralamada
yapılıcak ve diyer ayda dondurulmuş ebmiriyolarım tırasferi yapılacak ben eyer memorialle ilgili bir sorun olsaydı bu tedavimi orda yapmazdım
kesinlikle içiniz rahat bir şekilde tedavinize devam edin soru işareti kalmasın sizi seviyorum

Hayırlı olsun çakırcım. İnşaallah yavru(ları)na kavuşursun canım.

Hayırlı olsun çakırcım. İnşaallah yavru(ları)na kavuşursun canım.
çok sol canım allah razı olsun
kimse pek oğramıyo buraya neden acaba
bu arada dün histeroskopim oldu
iyi geçti uyandığımda hiç ağrım valan yoktu
bişi çıkmamış histeroskopide injuryde yapmış dr
ocak adetimle beraber dondurulmuşlara başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…