Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ada su ben de yaşım büyük olduğu için tüp bebek denemesi yartıracağım iyi bir merkez arıyorum nereyi tevsiye edersin?

ben anatolia ya gittim 2 defa orada yaptırdım, negatif hatta şuan orada dondurulmuşlarım var fakat yeni bi merkez arıyorum, istanbul düşünüyoruz artık brüksele gittik, aklımda soru işaretleri kalsın istemiyorum eşimde çoook üzülüyor, brüksele gittik fakat ben birde memoriala gidip kesin kararımızı vericez inşallah git görüş biz il dışından gidip geliyoz bide zorr beklemek belirsizlik her bişey neysem yaza inşallah bu iki merkezden birinde olur diye düşünüyoruz.

adasu senin memleket neresi bende ist düşünüyorum ama merkez konusunda kararsizim

üzgünn hep bekleyişle, umutlu olmak isteyen ama kötü tecrübeden dolayı devamlı bi ağlama hali, inşallah herşey çoook iyi olur, isteyen herkes için, sıkılıyorum bol bolll :))

3 kötü tecrübe geçirdim ben de hiç umutlu değildim ama oldu çok şükür nolur moralini hep en üstte tut.çünkü moral çok öenmli.herşey gönlünce olsun inşallah.şu an tedavide misin?

çok uzun zamandır görüşemedik onunla valla ben de merak ediyorum canım ama bi süre girmeyebilirim demişti.inşallah iyidir.

Olumsuz sonuç alınca insan biraz uzaklaşmak istiyor. Bana da öyle olmuştu. Ama sonrasında toparlıyorsun kendini. İnanıyorum ki bir sonraki tedavisinde yavrusuna kavuşacak.

3 kötü tecrübe geçirdim ben de hiç umutlu değildim ama oldu çok şükür nolur moralini hep en üstte tut.çünkü moral çok öenmli.herşey gönlünce olsun inşallah.şu an tedavide misin?

canım çokk teşekkür ederim, inşallah herşey güzel olur, randevum var memorialle 21 de daha sonrasında ise haziran temmuz gibi gidebiliriz ancak, işimizden dolayı, bu süreçte okadar zorki bekliyoruz bekliyoruz bakalım işte

adasu senin memleket neresi bende ist düşünüyorum ama merkez konusunda kararsizim

ben istanbulda değilim bayada bi uzaktayız ama dediğim gibi ah keşke demek istemiyoruz artıkk, merkez konusuna gelince eminimki gittiğin görüştüğün bi merkez seni çağırıyor zaten verdikleri cevaplar tatmin edici olunca tecrübeliler için söylüyorum başlıyosun, biz erkek infertilitesi üzerine bi merkez arıyoruz.biz yukarıdada dediğim gibi brüksel ve memorial arasında kaldık büyük ihtimalde memorial olcak gibi gözüküyor. bende bi problem yok, erkek infertilitesi bizimki, ama taktir diyorum başka bişey diyemiyorum 2 tedavimdede çift transfer edildi fakat pozitifi göremiyoruz biz hayırlısını istiyorum rabbimmden tüm bebek isteyenler için.

Son düzenleme:
canım ben konyadayım ve ist gelmek istiyorum erkek intiktesi icin memorial cook duydum karar senin tabi once dua edelim yaş ilerlemese korkmayacağım ama yaş............pko icin nereye gideyimbir fikrin varmı?

canım ben konyadayım ve ist gelmek istiyorum erkek intiktesi icin memorial cook duydum karar senin tabi once dua edelim yaş ilerlemese korkmayacağım ama yaş............pko icin nereye gideyimbir fikrin varmı?

bu durum başıma gelinceye kadar bu konuda bi bilgim yoktu, pko fazla bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem.

bugün memoriale görüşmeye gittim şimdiye kadar rahim filmime beş dr baktı fakat memorail rahimimin sola doğru dönük olduğunu söyledi şok oldum
aranızda böyle sorunu olan varmı kızlar

merhaba arkadaşlar.birkaç saattir okuyorum yazılanları.bh gebeliğin hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğumun olur inşallah.evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarımada allah nasib etsin inşallah.sanırım inci tanesi ile aynı anda başlıycaz tedaviye.belki hastanede karşılaşıcaz.şimdiden bol şanslar diliyorum.benim dr um nur hanım.kendisini çok seviyorum.sırf onun için mersinden gidiyorum istanbula.yıllardır birçok dr um oldu.en çok kendisini seviyorum ve muhakkak tavsiye ediyorum.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.ben mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışacağım.inci tanesi istersen hastanede görüşebiliriz.hepiniz allaha emanet olun

merhaba arkadaşlar.birkaç saattir okuyorum yazılanları.bh gebeliğin hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğumun olur inşallah.evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaşlarımada allah nasib etsin inşallah.sanırım inci tanesi ile aynı anda başlıycaz tedaviye.belki hastanede karşılaşıcaz.şimdiden bol şanslar diliyorum.benim dr um nur hanım.kendisini çok seviyorum.sırf onun için mersinden gidiyorum istanbula.yıllardır birçok dr um oldu.en çok kendisini seviyorum ve muhakkak tavsiye ediyorum.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.ben mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışacağım.inci tanesi istersen hastanede görüşebiliriz.hepiniz allaha emanet olun

niye uyku tutmuyo ki bütün hamileler uyuyo ben ayaktayım.ayy çok sıkıldım kimseler de yok.

Nasılsın canım?

bugün memoriale görüşmeye gittim şimdiye kadar rahim filmime beş dr baktı fakat memorail rahimimin sola doğru dönük olduğunu söyledi şok oldum
aranızda böyle sorunu olan varmı kızlar

Hiç duymamıştım daha önce. Peki tedavi aşamasında bir sorun teşkil ediyor muymuş?

Merhaba nayi. Senin kaçıncı denemen olacak? İnşaallah yavrularımıza kavuşuruz hayırlısıyla...

canım valla nasıl olayım vücudum biraz huzursuz kullandığım ilaçlardan heralde ama idare etmeye çalışıyoru.sen nasılsın tarih yaklaşıyo heyecan var mı???

Bence de Nur hanım çok mükemmel bir doktor.Onunla mutlu sona ulaşmama 1 haftam kaldı. Tedavi süresi içinde o kadar pozitif ve ılımlı davrandı ki ilk önce allahın sonra da kendisinin sayesinde kızlarıma kavuşmak üzereyimm.Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inş...sormak istediğin bir şey varsa seve seve cevaplarımm...Yolun açık olsun nayi 26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…