Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ilk önce bu aşılama için engel olabilir dedi tüplerin rahimi çekiştiriyor falan sola kaymış dedi hatta yapışıklık tıkanıklık bile olabilir dedi ama rahim filminde açık ilaç geçişi var tüplerde, belki laproskopi falan gerekebilir dedi beni korkuttu sonra muayene etti varmı bişey dedim yok dedi zaten tüp için engel değil aşılamaya engel olabilir dedi
benim hoşlanmadığım diğer konuda hemen dosya açıldı hadi tamam diğer yerlerde açtı ön bilgi yazdı ama bunlar elimdeki tahlillerin fotokopilerini falan aldılar hatta rahim filmimide aldılar dosyamıza koyalım diye ellerinden aldım ben daha karar vermedim size gelirsem tekrar getiririm dedim, para olarak görülmekten hiç hoşlanmıyorum

kararını verdin başlıycaksın sanmışlardır.ben de memorial da tedavi oldum ama kendimi para olarak hiç hissettirmediler bana.karar senin istediğin merkezi seçebilirsin.negatif sonuç alan arkadaşlar bile merkez değiştirme kararı almadı.benden birsürü tahlil istediler devlet hastanesinde yaptırıp getirirsin dediler amaç para olsaydı belki de orda bizi kandırıp tahlilleri yaptırmaya çalışabilirlerdi ki biz bir de şehir dışından geliyoruz.daha kolay bi av olurduk ama denemediler bile.bence biraz peşin hüküm vermişsin para konusunda.

bugün memoriale görüşmeye gittim şimdiye kadar rahim filmime beş dr baktı fakat memorail rahimimin sola doğru dönük olduğunu söyledi şok oldum
aranızda böyle sorunu olan varmı kızlar

hayatım bazen bir doktorun göremediğini başkası görebiliyor oyüzden için rahat olsun ben merkezden çok memnun kaldım bu benim 4.denememdi orda ise ilk denememde allaha şükürler olsun hamileyim zaten gittiğin her merkez sana dosya açıyor ve bütün tahlillerinin fotokopisini alıyor

Umarım bu durum bir sorun olmaz canım. Para gözüyle bakma konusuna gelince... Ben hiç öyle bir şey hissetmedim aksine doktorlar parayı ikinci planda tutuyor. Dosya açmaları ve tahlillerin fotokopilerini istemeleri çok normal, bunu hemen hemen her merkez yapıyor. Hangi merkez olursa olsun inşaallah yavruna kavuşursun.

canım valla nasıl olayım vücudum biraz huzursuz kullandığım ilaçlardan heralde ama idare etmeye çalışıyoru.sen nasılsın tarih yaklaşıyo heyecan var mı???

Şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun? Evet bir gecikme olmazsa haftaya çarşamba adet olmam lazım, stresten gecikmezsem iyidir :)

Şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun? Evet bir gecikme olmazsa haftaya çarşamba adet olmam lazım, stresten gecikmezsem iyidir :)

crinone jel kullanıyorum ama mahvediyo beni.elim ayağım yanıyor ilacın etkisinden.çok az kalmış canım stres yapmada biran önce başlasın tedavin:)))heyecanla bekliyorum valla.bende bugün doktora gidecem ikiz mi değil mi öğrenicez.geçen hafta ikincinin kalp atışlarını alamamıştı doktor bugün belli olur herhalde artık.anlıycan bende de heyecan dorukta.

Allah kolaylık versin güzelim. Hadi güzel haberlerle gel inşaallah :)

Sağolasın canım. Nette ufak bir araştırma yaptım, 7500 civarı yazıyor 2010'dan bu yana bayağı zamlanmış :)
Sasirdim..Sanmiyorum 7500 degildir yaa..Epidural v.s olunca fiyat artiyor.Sen merkeze gittiginde lobinin orada bir sor..

Silgicim:)) yumurta sayin iyi.Insallah kalitelidir.Aklina takilan ne varsa evde yaz.Gidince ac kagidi oku oku sor:))ben oyle yapiyordum..
Simdi gelismeler nasil?

üzgünn hep bekleyişle, umutlu olmak isteyen ama kötü tecrübeden dolayı devamlı bi ağlama hali, inşallah herşey çoook iyi olur, isteyen herkes için, sıkılıyorum bol bolll :))

Haklisin insan kotu tecrubelerden sonra ne kadarda umutlu olmak istesede sanki hic olmayacakmis gibi geliyor,uzuluyor.Bi sure sonra bu durumada alisiyorsun.Artik dusunmuyorum,nasip degilmis diyorsun.Sonra esinin zoruyla gorusmelere gidiyor,tedaviye basliyor hic ummadigin vakitte kucagin dolu donuyorsun..Yabanci gelmiyor dusuncelerin zamaninda bende boyleydim..umutlu ol..Hayirlisini dile..
ben pko aynen bebek arabasını gördüğümde ağlıyorum

Gordugun bebeklere umutla bak..Birgun seninde olacak..Bende pkoluyum..Tupbebekte ilac dozun onemli..Dua ile..

niye uyku tutmuyo ki bütün hamileler uyuyo ben ayaktayım.ayy çok sıkıldım kimseler de yok.

heheee ...Annelige hazirlaniyorsun..Bende oyleydim.Halen de oyleyim..Senin kuzular gece kusu olacak..hele tekmeler bir baslasin..
bugün memoriale görüşmeye gittim şimdiye kadar rahim filmime beş dr baktı fakat memorail rahimimin sola doğru dönük olduğunu söyledi şok oldum
aranızda böyle sorunu olan varmı kızlar

Evet canim.Bende senelerce kac doktor gezdim.Ameliyatlar,2 rahim filmi.Tupbebek basarisizliklari.Hicbir doktor rahimde sorun gormedi.Semra hnm rahim filmine bakinca hemen dedi.Rahimde bozukluk var saga dogru..histeroskobi,laparoskobi oneririm ister yapitin ister yaptirmayin karar sizin dedi..Bizde ilk defa neden soylenince yaptirdik,Semra hnm dedigi gibiymisti.Rahim disinda miyomlar varmisti.Miyomlar yakildi rahim normal sekli verildi.denemeye baslandi.Cok sukur sonuc aldik..
dikkate al derim..

her merkez ongorusmede tetkikleri toplar dosyani hazirlar..fILMI bende de on gorusmede aldilar.tekrar tekrar hastaya kendilerine zorluk cikarmamak icin sorunlu gorduklerini toplar eger donersen ellerinde hazir yeniden ongorusme yapiladan zaman kaybi olmadan duzenlice tedaviye baslanir..
cikmam gerek kopuk yazmis olabilirim kusura bakma..Dua ile..

kzılar merhaba
geçen sene memorial'da 3. denememizde (ilk 2si başka yerdeydi) bebişimize kavuştuk.. tedavi esnasında bu sayfaları çok takip ediyordum, müdavimlerdendim, arada memorialda bebişine kavuşanlar yazınca umutlanıyordum, o zaman bana çok uzak bir hayalmiş gibi geliyordu.. ama gerçekleşiyormuş.. Dr. Mustafa bey ile yola çıktık memorial'da , ama tüm ekip çok çok yardımcı oldu.. hepsine sonsuz teşekkürler.. bizi hayalimize kavuşturdular.. sizler de yaşıyorsunuz ve çok iyi bliyorsunuz ki çok uzun ve zor bir yol ama inanın sonucu o kadar güzel ki.. ilk 2 tedaviden sonra buradaki arkadaşlarımla çok şeyler paylaştım.. paylaştıkça rahatlıyor insan.. son tedaviden daha doğrusu transferden sonra rahat olmaya karar verdim, o bekleyiş süresince diziler seyrettim, bol bol yattım, kafama hiç takmadım... Allah isteyen herkese, bu yolda uğraşan herkese meleklerini bir an önce sağlıkla yollasın, sizlere bol şans.. dularaınız hemen kabul olsun, meleklerinize kavuşun..

Allah bağışlasın yavrunuzu. Darısı bizlere olsun inşaallah...

Benmi yanlış anladım bilemiyorum artık ama sadece ön görüşmeye gittiğimi ve şu anda başka bir hastanede aşılama tedavisi gördüğümü bile söyledim,
sadece eğer özelde tüp denemeye karar verirsem orası büyük ihtimal burası olacak oda imsi tekniği olduğundan dolayı dedim
testlerin forokopilerini almalarına bi diyeceğim yok zaten ama rahim filmini bana sormadan kesmeleri ve dosyaya atmalarını hoş karşılamadım ben
onun dışında evet diğer tahliler için ben sormadan kendileri devlette yaptırabilirsin dediler zaten
bu durum benim memorial için olan düşüncemi değiştirmez tabiki sadece rahatsız oldum çünkü hiçkimse böyle bi konuda ticari konumda olmak istemez
ha yinede özele gitmeye karar verirsem başka yeri düşünmem ama bu sefer nur hanımla başlamak isterim sizin tavsiyelerinizden dolayı

Hakkında hayırlısı olsun canım.

incim pko lu oldugum icin ohss ihtimali fazlaydi.Ilac ta biraz fazla verildi.Aslinda opu da ve devaminda ohss yoktu.Transfere gittigimde baslamis yapmayalim dediler.Gebelik olunca ohss ilerliyor.Bebek buyudukce su topladim.Gebelik olmasaydi ohss ilerlemiycekti.
Ilac dozumu inan hatirlamiyorum 2009 da..Ama 2000 tutmustu ilaclarim.Diger tedavilerimde lucrin kullanmistim onda ohss v.s olmadi ama 5 yumurta olusmustu.Son tedavide gonal-f verdiler 20 olgun toplandi.gonal-f daha fazla yumurta elde edildi ama ohss riski olustu..Sende neden ohss riski var dediler.pkolumusun?

Buyuk ihtimal burasi olacak dediysen geri donecek gozuyle bakmis dosyani ona gore duzenlemislerdir.Birde filme kim bakti?
Hayirlisi.Insallah tupbebege gerek kalmadan asilamada kavusursun bebisine..

canım nasılsın?

Çok şükür. Sen nasılsın güzelim? Kontrolün nasıl geçti? Bebekler nasıl?

İlk tedavimde 133 gibi puregon kullanmıştım. 46 kilo olduğum için doz düşük tutuldu ve 3 yumurta toplandı. Şimdi de 49 kiloyum gerçi. Zayıf olduğumdan ilaç dozu yüksek gelebilirmiş. Doktor en fazla 175 doz verebilirim dedi. Pko yok bende canım.

Hmm..50 kilo ile baslasan super olacak..iyi kilo almissin..Ben vereyim sana 7 kilo fazlalikBenden sonra bi arkadasi merkeze yonlendirmistim.o da 48 kg falandi.Boyu da kisa minyon yani.Nur hnm ona gonal-f vermisti.Dozu ne kadardi hatirlamiyorum ama 2 yumurta cikmisti 2 transfer oldu.Simdi kizi 1 yasinda..Yumurta sayin onemli gerekli olan 1 tane saglikli insallahhh..Incim ben bu sefer senden umutluyum.Ilac dozun degisecek.kilo aldin.Zaten saglikli embrio bulunsa tutunmada sorun yasanmaz..Hayirlisi olsun..

Dervis gordugume sevindim..Bebisin nasil?(oglun vardi dimi)Ne kadarlik oldu?Annesini yoruyor mu?Ara ara ugra canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…