Çok şükür canım. Sen nasılsın? Minik fındığımız ya da fındıklarımız nasıl
Canım ben doğal yoldan hamile kalabildiğim için (daha doğrusu hiç denemedik ama doktor her şeyin iyi olduğunu ve normal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi) bana rapor vermezler. Yani ben öyle biliyorum. İlla bir sorun olması lazım değil mi rapor için?
Nur Hanım melek gibi biriHangi doktorla devam edersen et her şeye ekip olarak karar veriyorlar. Semra Hanım mutlaka görüyor seni. Aynur Hanım da çok samimi ilgili bir doktor. Benim transferimi yapmıştı. Bir iki muayenede de bir araya gelmiştik. Hakkında hayırlısı olsun inş canım. İlk denemen mi olacak?
amin canım inşallahhhhh darısı başınıza
nur hn. şeker gibi çok seviyorum onu çok aydınlatıcı ben sormadan o anlatıyo..aynur hn.ilk iki kontrolüme girdi muayane edip ilaçlarımı verdi dr nur hn olduğu belki çok detaylı şeyler anlatmadı ama oda güleryüzlü hakkında hayırlsı neyse o olsun zaten kararı hep birlikte veriyorlar öğlenden sonra toplanıp durum konuşmları yapıyorlar
kendimde şahit oldum..kan testimi pazr günü merkezde yaptırdım 2-3 saat bekledim öğleden sonraya kalmıştı bütün hastların kan sonuçları gelince arka odada üçü bir araya geldi durum değerlendirmesi yapıp karar verildikten sonrada hemşireler arayıp haber veriyor size...
ben gonol-f kullandım canım yumoşların bütümesi için sonra cetrotayt kullandım yumoşların çatlatmasını engellemek için sonrada çatlatma iğnesini veriyorllar zaten 36 saat sonrada yumoşları alıyorlar şimdiden tedavin hayırlı olsun canımmm...
bu arada ilaçları eczaneden kendin alıyorsun hastahanenin karşısındakinden alma sakın çok pahallı orası 50 mt yukarda ateş eczanesinden alın indirim yapıyo o mutlaka 250 tl ye aldım ben
gonol-f elinde açılmamış paket kalırsada geri alıyo
üç ay gidicem canım memorıale
başka yerde buldum oraya devam edicem sonra
çok isterdim ama maddi olarak zorlar beni orası o yüzden başka yere gidicem gideceğim yerinde çok iyi olduğunu söylüyorlar bakalım 18.de gidelim bi herşeyin iyi olduğunu öğreneyim 1 hafta sonrada diğer tarafa gidip bakıcam
ben elimden geldiğince sizi bilgilendirmek istiyorum canım aynı yolarrdan bende geçtim bana allah razı olsun inci ve diğer arkadaşlarım çok yardımcı oldularbende bi kez aşılama tedavisi görmüştüm o zaman gonalf kullandım konyada 400 e almıştım.eşimin eczacı arkadaşları var onlar yardımcı olurlar diye düşünüyoruz var ama yine de çok faydalı bi bilgi verdin ilaç konusunda orayı da unutmayalım.verdiğin her bilgi beni aydınlatıyo canım çok tesekkür ederim.iğne kullanmaya başladıktan kaç gün sonra toplandı yumoşların?şimdi nasılsın inşallah sorun yoktur
bende hastane degistiriyim dedim .baska hastaneye gidiyorum bir.iki haftadir.erken dogum riskim oldugu icin.yoksa dogumu memorialde yapicam.hersey yolunda giderse ama nur hnm gibi doktor yok.insallah erken dogmazda bende burda devam edelim.sen nereye gidiceksin cnm
canım test listesi
periferik kan (edta'lı) hem benden hem eşimden istediler bu kromozom analızi sanırım ve sen bunu yaptırmışsın zaten
benden istenilenler
tam kan sayımı
homosistein
antikardiolipin IgG
antikardiolipin IgM
Lupus Antikoagülan
protein C aktivesi
ptotein S aktivesi
antitrombin II AKTİVESİ
prolaktin
serbest T4
TSH
HBS AG
ANTİ-HBS
ANTİ-HCV
ANTİ-HIV I+II
RUBELLA IgG
BİRDE KAN PIHTILAŞMASI TESTİ VAR CANIM AMA ONU NUR HN İSTEMEMİŞTİ BEN KENDİM YAPTIRMIŞTIM O YÜZDEN BU KAĞIT DA O İŞARETLİ DEĞİL TIP DA ADI NASIL GEÇİYORDUR BİLMİYORUM İSTERSEN MEMORIALDE HEMŞİREYİ ARAYIP SOR ONA GÖRE YAPTIRIRSIN İYİKİDE YAPTIRMIŞIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI GERÇİ ONLAR ZATEN ÖNLEM OLARAK CORASPİRİN VERİYO AMA BİLMEK DAHA DA İYİ OLUYO
EŞİMDEN İSTENİLENLER
HBs Ag
anti-HIV I+II
ANTİ-HCV
TSH
ST4
HEPSİ BU KADAR CANIM İNŞALLAH HEPSİNİ BİR YERDE YAPTIRIRSIN
SEN NERDE OTURUYORSUN
özelden yaz istersen ben araştırırım yaptırabileceğin yerleri
herkese günaydın
kızlar ara sıra girip yazılanları okuyorum ama kimseyle karşılaşamadığım için sohbet edemiyoruz.
umutegecimle faceden görüşüyoruz
incim nerelerdesin neler yapıyosun canım özledim::
esmerim sana özel mesaj gönderdim gördün mü canım
canım test listesi
periferik kan (edta'lı) hem benden hem eşimden istediler bu kromozom analızi sanırım ve sen bunu yaptırmışsın zaten
benden istenilenler
tam kan sayımı
homosistein
antikardiolipin IgG
antikardiolipin IgM
Lupus Antikoagülan
protein C aktivesi
ptotein S aktivesi
antitrombin II AKTİVESİ
prolaktin
serbest T4
TSH
HBS AG
ANTİ-HBS
ANTİ-HCV
ANTİ-HIV I+II
RUBELLA IgG
BİRDE KAN PIHTILAŞMASI TESTİ VAR CANIM AMA ONU NUR HN İSTEMEMİŞTİ BEN KENDİM YAPTIRMIŞTIM O YÜZDEN BU KAĞIT DA O İŞARETLİ DEĞİL TIP DA ADI NASIL GEÇİYORDUR BİLMİYORUM İSTERSEN MEMORIALDE HEMŞİREYİ ARAYIP SOR ONA GÖRE YAPTIRIRSIN İYİKİDE YAPTIRMIŞIM BENDE KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI GERÇİ ONLAR ZATEN ÖNLEM OLARAK CORASPİRİN VERİYO AMA BİLMEK DAHA DA İYİ OLUYO
EŞİMDEN İSTENİLENLER
HBs Ag
anti-HIV I+II
ANTİ-HCV
TSH
ST4
HEPSİ BU KADAR CANIM İNŞALLAH HEPSİNİ BİR YERDE YAPTIRIRSIN
SEN NERDE OTURUYORSUN
özelden yaz istersen ben araştırırım yaptırabileceğin yerleri
merancım gördüm mesajını ama ben msj atamıyorum bana adını soyadını özelden yazarmısın faceden eklım senı bide profil resmin nasıl onu da yazda istersen tabi
cnm az önce özel bi hastanede sordum bu testlerin ücretini 1350 dediler de şimdi başka bi hastaneye daha soracağımm ..
herkese günaydın
kızlar ara sıra girip yazılanları okuyorum ama kimseyle karşılaşamadığım için sohbet edemiyoruz.
umutegecimle faceden görüşüyoruz
incim nerelerdesin neler yapıyosun canım özledim::
esmerim sana özel mesaj gönderdim gördün mü canım
cnm az önce özel bi hastanede sordum bu testlerin ücretini 1350 dediler de şimdi başka bi hastaneye daha soracağımm ..
canım iyiymiş fiyat ama biraz daha araştır mutlaka ücretsiz yapan yerler vardır
nasılsın canımmm
benim dün miğde bulantım başladı
bugün şimdilik birşey yok ama
nasılsın canımmm
benim dün miğde bulantım başladı
bugün şimdilik birşey yok ama
hepsini zeynep kamilde yaptırmadım genetiği ve kan pıhtılaşmasını orda yaptırdım ama diğerleride yapıyordur canım orda orası çok büyük bir eğitim araştırma hastahanesiıkı yere sordum ıkısıde aynı fıyatı verdı nur hnım benden bunları istememişti zaten burda yaptıramazsam ist gidince zeynep kamılde yaptırırım sen orda ücretsız yaptırmıstın sanırım offf yaaaa
ooo başladı desene artık.inşallah kolay atlatırsın bulantıları bende çok olmamıştı.
oyyyyyyy kıyamam sanaaa ama güzel bulantılar bunlarrr ... canım sende özelden ismini yazarmısın bana senın faceyı bulabılırmıyım bakım
canım benim ki aramaya kapalı
iş yerinde girmek yasak açamıyorum eğer mercanı eklediysen ben ondan öğrenip eklerim seni olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?