Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iyiyiz çok şükür.benim kızım abla oldu baksana.birsürü kardeş geliyo ona:)ben hafif atlattım bulantı işini inşallah seninki de öyle olur.çok herşeyden tiksinmedim o yüzden.ceviz badem fındık gün içinde mutlaka ye canım.

mercanı bulamadım ya ismini söyledı ama face bulmadı neyse artık yaa bende sadece kanda pıhtılaşmayı yaptırırım parayla yaptırma gibi bi durumum yok su an

canım genetikde birşey çıkmamış zaten öenmli olan da kan pıhtılaşmasında dediğim gibi nur hn istemişti benden zeynep kamildeki dr yapalım dedi yaptırdık bizde
ama hani şun hıw falan farya onları kesin istiyorlar canım onlar bakılmadan tedaviye başlamıyorlar
hormon testlerinide sevlet hastahanesin kadın doğumuna giderek halledebilirsin
biz ilk edepta kesin olarak istediklerini işaretlicem birazzan sana diğer 5 taneyi kan pıhtılaşması çıktıktan sonra istedi oda kullanacağım ilacı belitlemek için çok ileri derecede olsaydı pıhtılaşma iğne verecekti sanırım

ya benı senden istenmemıs ama sen yaptırmıssın ve çıkmıs tedavısıne bakılmıs belkı bendede vardır düşüncesı oldu ... bi kez daha olumsuz sonuc aldıktan sonra sebebi kan pıhtılaşması çıkarsa çok üzülürüm ... pazarteside burdaki devlet hastanesine bı sorcam yapıyorlarmı dıye

prolaktin
serbest T4
TSH
HBS AG
ANTİ-HBS
ANTİ-HCV
ANTİ-HIV I+II
RUBELLA IgG

EŞİMDEN İSTENİLENLER
HBs Ag
anti-HIV I+II
ANTİ-HCV
TSH
ST4
bu testleri ilk görüşmeye gittiğimizde istedi nur hn
benim ilk muayanemde aynur hn girdi oda bu testleri yaptırıp yaptırmadığımız sormuştu bizde dedik dosyada var hepsi diye
aslında ist.yakınsan bir gün randevu alıp işlerin halledip görü dönsen canım hem drlada görüşmüş olurdun beni ilk ön görüşmede muayane bile etti nur çok titiz bir dr gerçekten...
bizimkiler şansı önlerinde örnek alacak ablaları abileri var
bizimkilere kardeş gelecek inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
sadece ceviz yiyorum fındığı pek sevmiyorum badem de alayım o zaman

canım korkmanı gerektirecek birşey yok zaten her hastaya önlem almak için coraspirin veriyo
ben ilkinde kullandım ama olmadı işte o tutmadı bu sefer tuttu allah vakti zamanı gelince nasip ediyo işte

canım bu yazdıgın testlerı burda ücretsiz yaptırıyorum zaten istanbula gitme gib bi şansımda yok 12-13 saatlık yol benım için istanbul... nur hanımla telde görüştüğümde bendende bu tahlılleri istedi ama benım aklıma takıldı su pıhtılaşma tahlılı

çok iyi o zaman canım kan pıtılaşması içinde istanbula geleceğin gün için zeynep kamilden randevu al tıbbı genetik bölümünden ilaç kullanma süresinde çıkar sonuç
zaten ilaç kullanmayada yumoşlar toplandıltan sonra başlıyorsun
bence çok fazla takılma

artık yapacak bişi yok dediğin gibi olacak offf ne sıkıntılı zamanlar yaaaa

nasılsın canımmm
benim dün miğde bulantım başladı
bugün şimdilik birşey yok ama

canım ben aynıyım sadece uyuyorum ve çok sık acıkıyorum.başka bir belirtim yok.inşallah hafif atlatırsın.sarı leblebinin bulantıya iyi geldiğini duymuştum.bir dene istersen tatlım.dün dediğim gibi burdayız annecim diyorlar sana

mercancım seni bulamadım facede herhalde bulmayı kapamıssın

canım umutegede bulamamıştı o zaman ayarlarını düzeltmeyi beceremiştim.tekrar bakayım.

evde olsam bende uyucam ama malesef çalışınca olmuyo ama akşam 10:30 yataktayım daha saat 9 da başlıyorum uyuklamaya
çubuk kreker yiyorum canım oda iyi geliyo
çok daha kötü olursa alırım leblebi
haftaya cumartesi sabırsızlıkla bekliyorum

canım Allah kolaylık versin.bir çırpıda akşam olsun ve dinlen.

yarasın şifa olsun yediklerin tatlım.bu arada esmerimi eklemeyi başardım.

canım Allah kolaylık versin.bir çırpıda akşam olsun ve dinlen.

yarasın şifa olsun yediklerin tatlım.bu arada esmerimi eklemeyi başardım.

yarım saat sonra çıkıcam canım işten
ama misafir var akşama çokda dinlenemicem olsun yarın artık bol bol dinlenirim
tamam bende eklerim senden
bu arada aramızda bir gün var sadece bakalım hangimiz önce doğurucazzz

:) ıkınızde sağlıcakla doğurun inş güzel annelerr....

o zaman aynur hanımla devam ediyim ben sonuçta benim hastalık geçmişimi biliyor.benim ilk denemem olacak inş.son olurrabbim çok aratmaz.tesekkür ederim bilgi verdiğin için

Rica ederim :) İnş yavrularına kavuşursun...

Selam canım. Özlettin kendini. İyiyim çok şükür. Beklemeye devam ediyorum bir değişiklik yok. Zaman zor geçiyor ama ne yapalım inş sonu güzel olur... Sen nasılsın? Ne zaman gideceksin hastaneye?

cnm az önce özel bi hastanede sordum bu testlerin ücretini 1350 dediler de şimdi başka bi hastaneye daha soracağımm ..

canımcım bu testlerin çoğunu devlet hastanesi zaten yapıyor. devletten randevu alıp kadın doğuma gidiyorsun, tüp bebek için bu testleri istediler deyip yazdırıyorsun, sonra labaratuara gidip kan ve idrar veriyorsun. bu kadar. eğer mumkunse sakin bir devlet hastanesi seç. bı gunde işini halledersin. boşuna özellere bi ton para verme.

genetik testini her devlet hastanesi yapmıyor, burda bile sadece bir iki devlet hastanesi. onlar bile aylar sonraya gun veriyo. eğer burda yaptırmak istersen istanbul labaratuer diye bir yer var mecidiye köy de. orası 200 e yapıyor. ama 20 gunu buluyor nerdeyse. bide gaziosmanğaşa özel hastanesi var. oda 169 liraya yapıyor. ama onlarda herhangi bir aksılıge garanti vermedikleri için 40 gunu bulur dediler. yoksa onlarda 20 gune çıkar diyor. ilgi,lenen arkadaşların bilgisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…