ilk 3 tüp bebek tedavimde hiç tutmadı
4 denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu öyle güzel bişeydiki anlatamam tam anne oluyorum derken elimden kaydı gitti
tekrar anne olmak için elimden geleni yapmaya hazırım inşallah bu sefer yüzüm güler ekimde allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak
12 kasıma gün verdi doktor.ters giden bişey yok çok şükür ama bende hep dinliyorum kendimi.bi kucağıma alsam görsem sağlıklı sıhhatli olduğunu daha ne isterim ki.
Allahım ne kadar az kalmış , daha evde test yaptığın gün dün gibi
herşey yolunda gidecek inanıyorum ben sağlıkla alıcaksın yavrunu kucağına
bu arada çok karnım çıktı benim, birde beş kilo aldım
doktor çok alma diyor ama hareketsizlikte etkiledi :)
inşallah canım.hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza.karnım benimde çıkmıştı acaba vurduğumuz göbekten iğneler etkili olabilir mi?be onlara yoruyorum.bende çok kilo aldım.yandık valla nasıl vercez geri bilmem:)))
amannnnnnnnnnnnnnnn
25 aldım 30 verdim ! Takmayın gideceklerrrrrrrrrrrrr
4 denememde tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu öyle güzel bişeydiki anlatamam tam anne oluyorum derken elimden kaydı gitti
tekrar anne olmak için elimden geleni yapmaya hazırım inşallah bu sefer yüzüm güler ekimde allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak
Allahım ne kadar az kalmış , daha evde test yaptığın gün dün gibi
herşey yolunda gidecek inanıyorum ben sağlıkla alıcaksın yavrunu kucağına
bu arada çok karnım çıktı benim, birde beş kilo aldım
doktor çok alma diyor ama hareketsizlikte etkiledi :)
inşallah canım.hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza.karnım benimde çıkmıştı acaba vurduğumuz göbekten iğneler etkili olabilir mi?be onlara yoruyorum.bende çok kilo aldım.yandık valla nasıl vercez geri bilmem:)))
amannnnnnnnnnnnnnnn
25 aldım 30 verdim ! Takmayın gideceklerrrrrrrrrrrrr
5 haftalıkken 5 kilo fazlam vardıbirdenbire şiştim. hem iğnelere, hem de o süreçte istirahatte olmama bağlıyorum.
şimdi 20 ye dayanmış durumdayım, umarım veririm
ohhh boya sonrası mis gibi yerleştirirsiniz
evet canım ne günlerden ne günlere geldik, inan hergün bebek isteyen herkes için dua ediyorum
çok çok mutluyum kısmetse anne olacağız, birde sağlıklı olsunlar daha ne isteriz :)
bu arada bir kız bir erkek olucak miniklerim, ama daha bişey hissedemedim
Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar... Dualarda buluşalım inş.
sağol canım
hepinizin kandili kutlu olsun allah bu güzel günün hürmetine dualarımız kabul etsin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
bütün hamilelerimizi ve bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh(aminnnn)
Amin canım amin. Siz hamile arkadaşlarımdan bu gece bizler için özel dua istiyorum eder misiniz?
Amin canım amin. Siz hamile arkadaşlarımdan bu gece bizler için özel dua istiyorum eder misiniz?
doktorum hamilelikte alınan kilolar verilir hemen dedi ama emzirirken sakın şerbettir tatlıdır yeme dedi.o kilo kalıyomuş işte.süt yapan tek şey sudur dedi.bol bol sıvı al ve uyuyabildiğin kadar uyu dedi.diğer hiçbirşey süt yapmazmış.tatlı şerbet falan sakın ağzına sokma dedi.
ay kızlar eksıkler hıc bıtmıyor son 54 gunumuz kaldı.alıverıs yapmaktan sıkıldım.yoruldum valla.sureklı bırseyler secme telasındayım.ben hep boyle hafıf gecıcek sandım ama artık ıyıce agırlastım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?