Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım ne çok şey yaşamışsın.allah sabır versin.bu denemende olucak inşallah.sen gönlünü ferah tut.kısmet bu sefereymiş diye düşün.allah gönlüne göre versin.

12 kasıma gün verdi doktor.ters giden bişey yok çok şükür ama bende hep dinliyorum kendimi.bi kucağıma alsam görsem sağlıklı sıhhatli olduğunu daha ne isterim ki.

Allahım ne kadar az kalmış , daha evde test yaptığın gün dün gibi

herşey yolunda gidecek inanıyorum ben sağlıkla alıcaksın yavrunu kucağına

bu arada çok karnım çıktı benim, birde beş kilo aldım

doktor çok alma diyor ama hareketsizlikte etkiledi :)

inşallah canım.hepimiz alalım sağlıkla kucağımıza.karnım benimde çıkmıştı acaba vurduğumuz göbekten iğneler etkili olabilir mi?be onlara yoruyorum.bende çok kilo aldım.yandık valla nasıl vercez geri bilmem:)))

amannnnnnnnnnnnnnnn
25 aldım 30 verdim ! Takmayın gideceklerrrrrrrrrrrrr

çok zor günler geçirmişsiniz, inşlh en kısa zamanda kavuşursunuz siz de.
ben de 3. denememde kavuştum..

amannnnnnnnnnnnnnnn
25 aldım 30 verdim ! Takmayın gideceklerrrrrrrrrrrrr

5 haftalıkken 5 kilo fazlam vardı birdenbire şiştim. hem iğnelere, hem de o süreçte istirahatte olmama bağlıyorum.
şimdi 20 ye dayanmış durumdayım, umarım veririm

5 haftalıkken 5 kilo fazlam vardı birdenbire şiştim. hem iğnelere, hem de o süreçte istirahatte olmama bağlıyorum.
şimdi 20 ye dayanmış durumdayım, umarım veririm

doktorum hamilelikte alınan kilolar verilir hemen dedi ama emzirirken sakın şerbettir tatlıdır yeme dedi.o kilo kalıyomuş işte.süt yapan tek şey sudur dedi.bol bol sıvı al ve uyuyabildiğin kadar uyu dedi.diğer hiçbirşey süt yapmazmış.tatlı şerbet falan sakın ağzına sokma dedi.

Miniklerin hayırlı olsun güzelim. Allah tamamına erdirsin inş.

Allah yardımcın olsun. İnş bizler de bir gün anne olacağız...

Kiloları takma bu kadar

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar... Dualarda buluşalım inş.

sağol canım
hepinizin kandili kutlu olsun allah bu güzel günün hürmetine dualarımız kabul etsin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
bütün hamilelerimizi ve bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh(aminnnn)

Amin canım amin. Siz hamile arkadaşlarımdan bu gece bizler için özel dua istiyorum eder misiniz?

herkezin kadir gecesi mübarek duaları kabul olsun inşallah ( aminnn) anne olmak isteyipte olamayan herkezın kucakları bebeişlerle dolsun inş .. allahım güzel duyguları bizlerede yaşatsın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşş

Son düzenleme:

evet ben de duyudum su ve uyku olayını. iştahli bri değilim. hamileliğimde de iştahlı olmadım.
lohusalıkta da olmam umarım:)

Amin canım amin. Siz hamile arkadaşlarımdan bu gece bizler için özel dua istiyorum eder misiniz?

etmez miyiz..

ay kızlar eksıkler hıc bıtmıyor son 54 gunumuz kaldı.alıverıs yapmaktan sıkıldım.yoruldum valla.sureklı bırseyler secme telasındayım.ben hep boyle hafıf gecıcek sandım ama artık ıyıce agırlastım.

canım, hiç biriniz dualarımızdan eksik değilsiniz.Bu gecede dilimizden düşmeyeceksiniz.

ne güzel ne tatlı telaş.yorucuda olsa iç geçirmeyip alabilmek ne güzel.herşey içine sinsin ve mutlu günlerde kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…