Selam Herkese :)
Bayram sonrası artık beklemeyelim kararı verdim. Bir yerlerden başlamak lazım dimi ...Bende bugün sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda Nur Hanımla tanışmaya gidiyorum. Bakalım neler olacak....
Herkese iyi haftalar
Bayram sonrası artık beklemeyelim kararı verdim. Bir yerlerden başlamak lazım dimi ...Bende bugün sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda Nur Hanımla tanışmaya gidiyorum. Bakalım neler olacak....
Herkese iyi haftalar
Herkese iyi haftalar
ben beklemedeyim canım büyük bi ihtimal salı yada çrş kırmzıları görürsem istanbul yolcusuyummm... az kaldı yanı
slm akasya78
aynı duyguları yaşıyorum bende:) karmakarışığım.. ama en çok mutlu ve umutlu olduğumu hissediyorum sanırım :)) bende regl olmayı bekliyorum önümüzdeki haftaiçi büyük ihtimalle başlıyoruz..testlerimizi yaptırdık bütün hazırlıklarımız tamam...doktorumuz nur hanım...hayırlısı olsun inşallah diyorum..bu arada burayı uzaktan takip ediyordum ilk kez yazayım dedim :)
selam kızlar
bende testlerimi bu hafta tamamladıktan sonra tekrar nur hanımla görüşmeye gidicem inş. tedavi sırasında akapunturada gitmek istiyorum başarı şansını artırıyormuş bana tavsiye edebileceğiniz yerler varmı acaba?
Dr Nur Hanımla tanıştım. Taze taze hemen anlatayım neler olduğunu. Evet randevu saatine ben daha evvel geçirdiğim Dış gebelik raporu ve elimde rahim filmi, sperm testleri gibi donanımla gittim.Nur hanım gayet dediğiniz gibi dünya tatlısı sakin sakin 45 dk kadar anlattı sorular sordu. Hatta muayene etti. Genel durum şu evet yumurta rezervi konusunda azalma var ve tüp bebek yapmalıyız. 15 gün sonraya eşim ve benim yapacağımız testleride alıp gideceğiz. Burdan öğrendiğim bir sürü soruyu sordum. Ama evet herkesin tıbbı hikayesine göre test istiyor, sonuçları konuşacağız.
Durum bu ben çok stres yaptım niyeyse ama sakinleşip çıktım. Bu arada son 6 ayda 4. doktor görüşmesiydi. Tüp bebek doktoru ile normal kadın doğum doktoru farkını ben bugün öğrenmiş oldum. Normal doktorlar hiçbirşeyin yok git bebek yap derken, Rahim kalınlığı, yumurta rezervi gibi konuları açıklamıyorlar. Bebek istiyorsak, Tüp bebek uzmanını görmek gerekiyormuş..
Hadi herekse bol şans, banada çokca olsun
şimdilik pozitifim allaha çok şükür ama arada sırada korkularda olmuyor değil:) çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olacak. nur hanım gerçekten çok tatlı bir doktor..zaman zaman bizimde sorularımız, test sonuçlarımız oluyor mail atıyoruz hemen geri dönüyor sağolsun..çok memnunum ben nur hanımdan..gelişmeleri paylaşırım tabi..kadinlar kulübünün bana çok faydası oldu çok fazla şey öğrendim burdan en önemliside buradaki önerilerden doktorum nur hanımı buldum :) o yüzden buradaki paylaşımlar çok önemli benim için..dilerim hepimiz güzel sonuçlar alırız..
selam kızlar
bende testlerimi bu hafta tamamladıktan sonra tekrar nur hanımla görüşmeye gidicem inş. tedavi sırasında akapunturada gitmek istiyorum başarı şansını artırıyormuş bana tavsiye edebileceğiniz yerler varmı acaba?
Dr Nur Hanımla tanıştım. Taze taze hemen anlatayım neler olduğunu. Evet randevu saatine ben daha evvel geçirdiğim Dış gebelik raporu ve elimde rahim filmi, sperm testleri gibi donanımla gittim.Nur hanım gayet dediğiniz gibi dünya tatlısı sakin sakin 45 dk kadar anlattı sorular sordu. Hatta muayene etti. Genel durum şu evet yumurta rezervi konusunda azalma var ve tüp bebek yapmalıyız. 15 gün sonraya eşim ve benim yapacağımız testleride alıp gideceğiz. Burdan öğrendiğim bir sürü soruyu sordum. Ama evet herkesin tıbbı hikayesine göre test istiyor, sonuçları konuşacağız.
Durum bu ben çok stres yaptım niyeyse ama sakinleşip çıktım. Bu arada son 6 ayda 4. doktor görüşmesiydi. Tüp bebek doktoru ile normal kadın doğum doktoru farkını ben bugün öğrenmiş oldum. Normal doktorlar hiçbirşeyin yok git bebek yap derken, Rahim kalınlığı, yumurta rezervi gibi konuları açıklamıyorlar. Bebek istiyorsak, Tüp bebek uzmanını görmek gerekiyormuş..
Hadi herekse bol şans, banada çokca olsun
nur hanımdan memnun kalmıssınız ne güzel... sizde sorun neydi ve kacıncı denemenız olacak bende haftaya gideceğim inş tedavıye başlarmı yoksa extra tahlıller ıstermı bılemıyorum ama artık bende start verıcem ınş hemen tedavıye başlarm
:) yolunuz açık olsun. umarım sizlerin de tedaviler olmulu sonuçlanır
Günaydın,
Bizim ilk denememiz olacak. 1,5 senedir evliyiz eşimde bende 38 yaşındayız. 6 ay evvel dış gebelik yaşadım malesef hem kürtaj hem acık emeliyat olmam gerekti. Eşimde sperm hareket yavaşlığı bende ise yumurta rezervi düşük, geçen ay 3 bu ay 4 tane dediler.. Doğal yollardan olabilir ama zaman alır dedi doktor. Birde dış gebelik yaşandığı için, yaşamamış kadınlara nazaran tekrarlama olasılığı daha yüksek.
Benim daha önceki film ve verilerimi götürdüm ama en son durumu görmesi için 10 tane standart testler istedi 3-5 tane de eşime istedi. Birde yumurtlama zamanı görmek istiyor ki tam rezervi ve rahim kalınlığını tespit etsin. İlk defa gideceksen benim gibi, adet başlangıcından 10-14. gün arası gitmek daha net bir durumu belirler. Her durumda testleri ilk kez deneyecekler için aynı veriryoruz yoksa bir yığın test var, ama gerek yok önce durum tepiti yapalım gerekirse diğer testlere bakarız, yoksa bunun sonu yok dedi Nur hanım. Bence ön görüşmeye hemen git erteleme canım. Bu görüşme için bir ücret talep etmiyorlar hiçbir kaybın olmaz kafandaki sorular netleşir. Biz yarın testleri yaptırmaya gidicez, sonra da 14. günü bekliyeceğiz.
Sanada şimdiden bol şans dilerim.
Sevgiler
Teşekkürler güzel dileklerine :) Senin doğum ne kadar yakın :) Sağlıkla mutlulukla kavuş meleğine
Senin doktorun kim, kaçıncı denemendi canım merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?