arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bir gece hastane macerası yaşadım.arefe günü başlayan lekelenmelerim,bayramın 3.günü akşamı kırmızı renge dönmeye başlayınca hastaneye gittik.acildeki doktor tüp bebek diyince kendi doktorumu aradı ve o hemen yatmamı istedi.serum ve iğne ile geçirdim o geceyi.sabah muayenede doktorum rahimde pıhtılaşmalar var.düşük tehliken var dedi.kalp atışlarını dinledi.şükür herşey yolundaydı.hastanede yatar gibi yatma şartıyla eve gönderildim.hangi durumda gelmem gerektiğinide sıkıca tembihledi.çok şükür doktorum çok hassas davrandı.tüp bebek bu.çok emek veriliyor akşam sadece lekelenme dediler ama riske atmak istemedim iyikide öyle yapmışım diyor.ayın 30 unda tekrar randevum var
çok şükür şimdi ara sıra kahverengi renkte geliyor.onun birkaç gün dürebileceğini söylemişti zaten.kızlar geçmişi okuyamadım ancak size haber verecek kadar izin kopardım eşimden.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.öpüyorum sizleri.
umutegecim çok teşekkür ederim sağol bu arada bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canımaslında ben sizleri sürekli okuyup takip ediyorum bi yazayım dedim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
şimdi biş daha ben bu testleri tüp bebek doktoruna yazdırmak zorundamıyım onu anlamadımmm
çok teşekkürler canım darısı başınıza olsun inşallahkızlar bu testleri adetin 2.ve 3. günümü yaptırmak zorundayız
selam
arkadaşlar bende memorialde 6.tedavime başlamayı düşünüyorum kısmetse.görüşmeye gittim bazı testler istediler dışarda yaptırmamı önerdiler..
sizden ricam hangi hastanede yaptırabilirim.şişli etfale gittim yazmadılar başka dr. istemiş bizimle ilgili değil gibi şeyler söylediler.fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim pazartesi yaptırmam gerekiyor biraz acil durumum..iyi gecelerrrr
selam
arkadaşlar bende memorialde 6.tedavime başlamayı düşünüyorum kısmetse.görüşmeye gittim bazı testler istediler dışarda yaptırmamı önerdiler..
sizden ricam hangi hastanede yaptırabilirim.şişli etfale gittim yazmadılar başka dr. istemiş bizimle ilgili değil gibi şeyler söylediler.fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim pazartesi yaptırmam gerekiyor biraz acil durumum..iyi gecelerrrr
selam
29 ağustos sezeryan tarihi. :) ikizler geliyor inşlh
darısı tedavide olan tüm arkadaşların başına
kizlar uzun zamandir yazamiyorum.kizimin odasiyla.mesguldum.yika utule yerlestir derken cok yorulmusum.birde kapalicarsiya alisverise gidince ttam oldu yani.umarim hepiniz iyisinizdir.tedaviye basliycak olanlar icinde bol bol dua ediyorum insallah allah sizede hayirlisiyla bir evlat nasip eder...
günaydın kızlar.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.kendimi daha iyi hissediyorum ama sanki bu sabah yine hafif olsada koyu renkte akıntı başladı gibi.Allahım hayırlar yazmıştır inşallah.
tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun.
kizlar uzun zamandir yazamiyorum.kizimin odasiyla.mesguldum.yika utule yerlestir derken cok yorulmusum.birde kapalicarsiya alisverise gidince ttam oldu yani.umarim hepiniz iyisinizdir.tedaviye basliycak olanlar icinde bol bol dua ediyorum insallah allah sizede hayirlisiyla bir evlat nasip eder...
kızlar tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.kendimi daha iyi hissediyorum ama sanki bu sabah yine hafif olsada koyu renkte akıntı başladı gibi.Allahım hayırlar yazmıştır inşallah.
ben de başlıycam artık hazırlıklara.anca tamamlarım.yavaş yavaş anca tamamlarım.sana da kolay gelsin canı.
Ne kadar güzelEn keyifli zamanlar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah bizler de bu güzel duyguları yaşayabiliriz..
Canım daha iyi olmana çokk sevindim. Moralini bozma sakın. En ufak kanamada mutlaka doktorunu ara. herşey güzel olacak inşallah.. Allah meleğini korusun.. aminnnnn..
Bu haberler moralimi düzeltiyor kızlar. Bol bol paylaşın bebek hazırlıklarınıTedaviye başlayacak olan bizler de sizlerle umut buluyoruz.. İyi ki topiği terketmediniz.. sizin olmanız bize güç veriyor
Ne kadar güzelEn keyifli zamanlar.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah bizler de bu güzel duyguları yaşayabiliriz..
Canım daha iyi olmana çokk sevindim. Moralini bozma sakın. En ufak kanamada mutlaka doktorunu ara. herşey güzel olacak inşallah.. Allah meleğini korusun.. aminnnnn..
Bu haberler moralimi düzeltiyor kızlar. Bol bol paylaşın bebek hazırlıklarınıTedaviye başlayacak olan bizler de sizlerle umut buluyoruz.. İyi ki topiği terketmediniz.. sizin olmanız bize güç veriyor
Kızlar bugün bebişimi ilk kez gördüm.kapkara bir nokta ve nasıl hızlı atan bir kalp sesi.Ağladım o sesi duyunca.
Tek kese göründü.her şey yolunda ve aynı ilaçlarla devam etmemi istedi.
Allahıma şükürler olsun.bütün isteyen arkadaşlarıma yaşatsın bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?