kızlar aradm doktorumu,coraspin kullanımını bırakmamı bol istirahat etmemi ve lekelenme bittikten sonra yarım coraspin kullanmamı söyledi. hepinize teşekkür ediyorum sağolun kızlar.ben dinleneyim biraz.
arkadaşlar bende bu gün memorialde dondurulmuşlar la tedaviye başladım size bir sorum olacak dr Funda aybar a giden varmı aranızda nasıl bir dr dur bilen duyan varsa yazabilirmi?
doğumdan sonra hangi kontrolleri yapacak?
ben polıkıstık oer hastası oldugum ıcın sureklı sorun yasıyorum hıc regl olmuyorum nerdeyse.bundan sonra alıcagım ılaclar felan o belırlıycek duzenlı olarak kontroll fln edıcek
herkese iyi bayramlar.bol bebişli ve sevdiklerimizle olacağımız daha nice bayramlara inşallah.
kızlar aradm doktorumu,coraspin kullanımını bırakmamı bol istirahat etmemi ve lekelenme bittikten sonra yarım coraspin kullanmamı söyledi. hepinize teşekkür ediyorum sağolun kızlar.ben dinleneyim biraz.
aramıza hoşgeldin canım. inş ilk denemede tutan annelerin arasına da girersin :) benım aynur hakkında pek bir bilgim yok. sanırım bu topikte de bi kişi var ona giden. azçok duyduğum kadarıyla ii bir doktormuş oda. hatta bende tedavi sırasında birkez ona görunmuştum, hatta transferimide o yapmıştı. oraya gittiğin zaman zaten farketmişsindir herkes ağzı kulaklarında geziyor somurtmak yok kesinlikle :) elektrik meselesi kesinlikle. nur hanımda cidden kendini sana çeken bi insan. orda kime gidersen git, uygulanan tedavinin ortak kararlaştırıldığını ve mutlaka prof. semra hanımında gördüğünü bil. memorialdekilerin de dediği gibi, Bol Şans
hoşgeldin,
ilk etapta nur hanıma gittm, dosyamı takiplerimi o yaptı.
sık sık yumurta takibine gittiğim için aynur hanım da denk geldim ve transferimi de aynur hanım yaptı.
hastanedeki dr lar ekip olarak çalıştıkları ve yapılacak tedavi, izlenecek sürece tek başlarına karar vermedikleri için için rahat olsun.
sabah hastaları görüp, öğleden sonra toplanıp ona göre yol izliyorlar.hemşireler her kontrolden sonra toplantı sonrası alınan kararlarla hastalara geri dönüş yapıyorlar.
tekrardan içiniz rahat olsun, umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır
hoşgeldin,
ilk etapta nur hanıma gittm, dosyamı takiplerimi o yaptı.
sık sık yumurta takibine gittiğim için aynur hanım da denk geldim ve transferimi de aynur hanım yaptı.
hastanedeki dr lar ekip olarak çalıştıkları ve yapılacak tedavi, izlenecek sürece tek başlarına karar vermedikleri için için rahat olsun.
sabah hastaları görüp, öğleden sonra toplanıp ona göre yol izliyorlar.hemşireler her kontrolden sonra toplantı sonrası alınan kararlarla hastalara geri dönüş yapıyorlar.
tekrardan içiniz rahat olsun, umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır
malesef cnm esimde varikosel.ama ilk denememizde oldu allaha sukur ve son 48 gunumuz.anladım. çok geçmiş olsun size. pko illet bi rahatsılzık mlsf
mercancım .... umutege bebişlerinizi görümüşsünüz ne güzel allah sağlıcakla kucağınıza aldıgınız günlerıde göstersın inşallah... umutege senınkı ıkız sanıyordum ama olsun tek olsun senın olsun sağlıklı olsun..
kızlar mide yanmalarım başladı.mahvediyo beni.sanki avuç avuç biber yemişim.içim çıktı berbat bişeymiş.
malesef cnm esimde varikosel.ama ilk denememizde oldu allaha sukur ve son 48 gunumuz.
teşekkürler canım
bizim sloganımız bu zaten nur hn da aynısını diyor tek olsun bizim olsun
darısı başına canım ne durumdasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?