- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
merhaba canım,malesef iyi haberler veremiyorum
cumartesi günü test günümüzdü değerimiz 36 çıktı bugün testi tekrarladık ve düşüşe geçmiş 27..
kimyasal gebelik olduğunu söyledi nur hanım..ilaçları bıraktım..adet olmayı bekliyorum bende durumlar böyle..
esmerim çok tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin, inşallah..iyi haberler umut oluyor..
canan ve yasemin inşallah bizlerde güzel haberler vereceğiz bir gün..allah'tan sabır ve isyan etmeden bu sınavı atlamayı diliyorum..
Allah sabır versin güzelim. Elbet var bir hayrı bunun da. İnşaallah bundan sonraki tedavinde gelir meleğin. Ne güzel demişsin, bu bir sınav... Allah hepimize alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin...
aminn,hep hayırlısını diledik...rabbim yarattığı kulun dayanma gücünüde biliyor muhakkakki...o ne zaman dilerse o zaman olacak ötesi yok bunun bir kez daha anladım..kaliteli embriyo,uygun şartlar herşey bir araya gelsede olmuyor....
Canan ve Yasemin ne desek boş... Allah sabrını versin inşaallah. Şimdi dünya çökmüş gibi gelecek ama inanın bana yarın yepyeni umutlarla uyanacak ve yeni tedaviyi düşüneceksiniz... Sadece sabır ve dua... Allah yardımcınız olsun...
Esmerim canım hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah...
Kokoçi yavrun sımsıkı tutunsun sana inşaallah...
Adenes sen ne yaptın? Test gününün geçmiş olması lazım? Merak ettim seni...
hadi bakalım devamı gelsin inş :)
Kokoci hayırlı olsun canım. İnşallah yakında " HAMİLEYİMMM" diye yazarsın..
canım gecmıs olsun ne dıyeyım bende hala şoktayım benımde aynıydı en ıyı grupdasınız kalıtelı embrıyo gebelık beklıyoruz dıyorlar sonuc yıne aynı allah derdını verdı dermanınıda verır ıns dua etmekten baska care yok
canım gecmıs olsun ne dıyeyım bende hala şoktayım benımde aynıydı en ıyı grupdasınız kalıtelı embrıyo gebelık beklıyoruz dıyorlar sonuc yıne aynı allah derdını verdı dermanınıda verır ıns dua etmekten baska care yok
cumartesi günü test günümüzdü değerimiz 36 çıktı bugün testi tekrarladık ve düşüşe geçmiş 27..
kimyasal gebelik olduğunu söyledi nur hanım..ilaçları bıraktım..adet olmayı bekliyorum bende durumlar böyle..
esmerim çok tebrik ederim sonuna kadar sağlıkla devam etsin, inşallah..iyi haberler umut oluyor..
canan ve yasemin inşallah bizlerde güzel haberler vereceğiz bir gün..allah'tan sabır ve isyan etmeden bu sınavı atlamayı diliyorum..
bize de hep öyle söylüyorlar. en ii grupdasınız harikasınız vs. ama biz o sözlere aldanıpda çok umutlanmıyoruz eşimle. çok etkilemiyor yani beni. herşey Allah dan. hakkımızda hayırlısı...
Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan PGT'DE sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.
Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan PGT'DE sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.
akasyacım bence hiç üzülme benım 31 yumurtam vardı olmayınca olmuyor. Allah büyüktür hiç kendını yıpratma allah yardımcın olsun inş güzel sonuclar alırsın. Şİmdiden stres yapmaya gerek yok
OYLEEE DEMEEEEEE... ŞANSSIZLIK DEME... BENI GETIR AKLINA... HEPI TOPU, ALTI USTU 1 TANEYDI.. YOKTU BASKA... AMA OLDU
HER SEY ALLAH IN TAKDIRI... SADECE DUA ET..
esmerim452 tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel umut oldun herkese, hepmizin güzel haberlere ihtiyacımız var allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim hep beraber
maşallaahhhhh
2 gün sonra 130 larda felan cikarrr insallah
esmerim tebriklerrrr, maşallah diyelim nazar değmesin bebişlerine...
darısı başımıza inşallah.
bende bugün transfer oldum
teşekkür ederim arkadaşım,cumartesi 36 sonucu görünce içimde bir umut vardı açıkcasınur hanım daha tedavinin başında söylemişti herşey güzel gider ama olmayadabilir,herşey kötü gider gibi olur ama tutabilir bol şans diliyorum demişti..işte tamamen allah'ın bileceği iş doktorlarda ellerinden geleni yapıyorlar..geçmiş olsun hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?