Arkadaşlar 2. başarısız denemeden sonra test yaptıranlar oldumu hangi testler ve nerede yapıldı bana yardımcı olurmusunuz ? Malum 2. denemede de negatifi gördük ama yılmadan maddi gücüm yetene kadar devam edeceğim derdini verdi dermanıda verır dua etmekten baska elden bırsey gelmıyor kımılerı çocuklarını bırakırken bız arıyoruz yalvarıyoruz allaha inş bızımde dualarımızı kabul eder..
adenescim üzülme demeyeceğim çünkü bende snın gıbıyım uzulme dıorlar ama bır kulagımdan gırıyor bır kulagımdan cıkıyor bızı bızden baskası da anlayamıyor. Allah sevdıklerımıze can sağlıgı versın ıns bızımde yuzumuzu guldurur. Senın kacıncı denemen dı
Adenes, Allah yardımcın olsun, sabrını versin inşaallah. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Dualarım seninle, Canan'la, Yasemin'le... İnşaallah bir sonraki tedavilerimiz bizlere yavrularımızı getirecek...
Canan, Adenes ve Yasemin sonuç sonrası doktorlarınızla görüştünüz mü? Bazı testler var, bir de rahim filmi. Bir sonraki deneme için mutlaka yaptırın...
İncim Allah razı olsun. Dilerim rabbimden bizde bu duyguları en kısa zamanda yaşarız. Üzülüyor insan ama ne olursa olsun umutta ediyor. Bir insanın parasını alırsın yaşar, işini alırsın yaşar Allah kimsenin elinden umudunu almasın,yaşayamaz demişti bir arkadaşım. Allahtan Umut kesilmiyor gerçekten. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin rabbim hepimizin inşallahAdenes, Allah yardımcın olsun, sabrını versin inşaallah. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Dualarım seninle, Canan'la, Yasemin'le... İnşaallah bir sonraki tedavilerimiz bizlere yavrularımızı getirecek...
Canan, Adenes ve Yasemin sonuç sonrası doktorlarınızla görüştünüz mü? Bazı testler var, bir de rahim filmi. Bir sonraki deneme için mutlaka yaptırın...
bitkisel önereceğiniz bir şeyler varmı?
Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan PGT'DE sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.
canım inş o 5 tanesi de sağlıkla buyup döllenir, hatta dondurmaya bile yumurtan kalır inş.. yada o 5 tanesinden biri göbüşünde tutsunda sen onu kucağına al da gerisi boş..
aminn arkadaşım allah razı olsun, inşallahhh..zamanla hafifleyecek elbette üzüntümüz...bugün bile kendimi dondurulmuş embriyolar hakkında araştırma yaparken buldum,bu iyi bir şey, umudum hala ve üzüntüm çok tazeyken bile var demek ki...allah yardımcımız olsun..
biz henüz telefonda sonuç için görüştük,hatta eşim görüştü ben telimi kapatıp uyumuştum..nur hanım ulaşamamış bana..benim daha adet kanamam başlamadı bile..haftaya pazartesi bir kez daha b-hcg istemiş nur hanım..ultrasonda da görmem gerekebilir demiş..sanırım kimyasal gebeliğin sorunsuzca sona erdiğinden emin olmak istiyor..şu 1 haftayı atlatalım sonrasında negatif sonuç üzerine görüşmeye gidebiliriz belki..
İncim Allah razı olsun. Dilerim rabbimden bizde bu duyguları en kısa zamanda yaşarız. Üzülüyor insan ama ne olursa olsun umutta ediyor. Bir insanın parasını alırsın yaşar, işini alırsın yaşar Allah kimsenin elinden umudunu almasın,yaşayamaz demişti bir arkadaşım. Allahtan Umut kesilmiyor gerçekten. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin rabbim hepimizin inşallah
İncim benim 4.denemem olduğu için 2.den sonra o testler yapılmış bişey çıkmamıştı. Bundan sonra ne yapacağıma karar vermem gerekiyor. Şimdi çok karışık kafam biraz dinlenip sağlıklı karar vermek istiyorum
canan yasemin adnes herkes üzülme diyor biliyorum ama biran önce toparlanıp yeni çözümler bulmanız gerekiyor.bide burada size destek olucaz ve elimizden gelen yardımı yapıcaz sizin için.haydi kızlar toparlanınnnnnn:))))
Canancığım ;
Ben Memorial'dan bir liste almıştım. Tekrarlayan başarısız denemeler yazıyordu başında. Bu kağıtta bir liste var. Pıhtılaşma ile ilgili genetik testler ve bağışıklık testleri. Bir de eşinin ve senin karyotip denilen genetik testlerini yaptırabilirsiniz. Bunları zeynep kamilde ücretsiz yaptırdı arkadaşlar. Bence doktorunla görüş. Seni yönlendirecektir. Allah herkesi farklı farklı dertlerle sınıyor canım. bizim de sınavımız bu.. Allah yardımcımız olsun[/QUO
çok sağol akasyacım yarın gıdıp konuşayım. testlerle ılgıleneyım. haklısın walla herkesın farklı sorunu war ama buda ağır geliyor yüreğimize volkan olmuş sanki yanıyor yüreğim allah sabır versın bıze sonra da dermanımızı
amin canım...evet herkes aynı teselliyi veriyor üzülmeyin,gençsiniz,bir daha denersiniz,bak dondurulmuşlarınız var vs gibi..elbetteki bütün bunları bende biliyorum..üzülmemek
imkansız( benim ilk denememdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?