Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar 2. başarısız denemeden sonra test yaptıranlar oldumu hangi testler ve nerede yapıldı bana yardımcı olurmusunuz ? Malum 2. denemede de negatifi gördük ama yılmadan maddi gücüm yetene kadar devam edeceğim derdini verdi dermanıda verır dua etmekten baska elden bırsey gelmıyor kımılerı çocuklarını bırakırken bız arıyoruz yalvarıyoruz allaha inş bızımde dualarımızı kabul eder..

Canancığım ;

Ben Memorial'dan bir liste almıştım. Tekrarlayan başarısız denemeler yazıyordu başında. Bu kağıtta bir liste var. Pıhtılaşma ile ilgili genetik testler ve bağışıklık testleri. Bir de eşinin ve senin karyotip denilen genetik testlerini yaptırabilirsiniz. Bunları zeynep kamilde ücretsiz yaptırdı arkadaşlar. Bence doktorunla görüş. Seni yönlendirecektir. Allah herkesi farklı farklı dertlerle sınıyor canım. bizim de sınavımız bu.. Allah yardımcımız olsun

amin canım...evet herkes aynı teselliyi veriyor üzülmeyin,gençsiniz,bir daha denersiniz,bak dondurulmuşlarınız var vs gibi..elbetteki bütün bunları bende biliyorum..üzülmemek
imkansız( benim ilk denememdi..

Adenes, Allah yardımcın olsun, sabrını versin inşaallah. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Dualarım seninle, Canan'la, Yasemin'le... İnşaallah bir sonraki tedavilerimiz bizlere yavrularımızı getirecek...

Canan, Adenes ve Yasemin sonuç sonrası doktorlarınızla görüştünüz mü? Bazı testler var, bir de rahim filmi. Bir sonraki deneme için mutlaka yaptırın...

Son düzenleme:
Adenes, Allah yardımcın olsun, sabrını versin inşaallah. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Dualarım seninle, Canan'la, Yasemin'le... İnşaallah bir sonraki tedavilerimiz bizlere yavrularımızı getirecek...

aminn arkadaşım allah razı olsun, inşallahhh..zamanla hafifleyecek elbette üzüntümüz...bugün bile kendimi dondurulmuş embriyolar hakkında araştırma yaparken buldum,bu iyi bir şey, umudum hala ve üzüntüm çok tazeyken bile var demek ki...allah yardımcımız olsun..

Canan, Adenes ve Yasemin sonuç sonrası doktorlarınızla görüştünüz mü? Bazı testler var, bir de rahim filmi. Bir sonraki deneme için mutlaka yaptırın...

biz henüz telefonda sonuç için görüştük,hatta eşim görüştü ben telimi kapatıp uyumuştum..nur hanım ulaşamamış bana..benim daha adet kanamam başlamadı bile..haftaya pazartesi bir kez daha b-hcg istemiş nur hanım..ultrasonda da görmem gerekebilir demiş..sanırım kimyasal gebeliğin sorunsuzca sona erdiğinden emin olmak istiyor..şu 1 haftayı atlatalım sonrasında negatif sonuç üzerine görüşmeye gidebiliriz belki..

İncim Allah razı olsun. Dilerim rabbimden bizde bu duyguları en kısa zamanda yaşarız. Üzülüyor insan ama ne olursa olsun umutta ediyor. Bir insanın parasını alırsın yaşar, işini alırsın yaşar Allah kimsenin elinden umudunu almasın,yaşayamaz demişti bir arkadaşım. Allahtan Umut kesilmiyor gerçekten. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin rabbim hepimizin inşallah

İncim benim 4.denemem olduğu için 2.den sonra o testler yapılmış bişey çıkmamıştı. Bundan sonra ne yapacağıma karar vermem gerekiyor. Şimdi çok karışık kafam biraz dinlenip sağlıklı karar vermek istiyorum

canım inş o 5 tanesi de sağlıkla buyup döllenir, hatta dondurmaya bile yumurtan kalır inş.. yada o 5 tanesinden biri göbüşünde tutsunda sen onu kucağına al da gerisi boş..

canan yasemin adnes herkes üzülme diyor biliyorum ama biran önce toparlanıp yeni çözümler bulmanız gerekiyor.bide burada size destek olucaz ve elimizden gelen yardımı yapıcaz sizin için.haydi kızlar toparlanınnnnnn:))))

canım inş o 5 tanesi de sağlıkla buyup döllenir, hatta dondurmaya bile yumurtan kalır inş.. yada o 5 tanesinden biri göbüşünde tutsunda sen onu kucağına al da gerisi boş..

Sevdacığım çok sağol canım. Daha onlar PGT'ye girecek. Allah'ım inşallah sağlıklı bulunup , tutunmasını nasip eder. Sanırım sen de dondurulmuş transferi olacaksın. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah yakın zamanlarda ikimizde hamile haberi veririz.

Bak gördün mü, umudumuz var çok şükür. Sabır ve dua ile bugünleri de aşacağız inşaallah...
Bir görüş bakalım, 2.tedavin öncesi mutlaka yaptır tetkiklerini canım.

Umudumuz olmazsa yaşamanın bir manası kalmazki canım. Çok şükür bugünümüze...
Şimdi biraz dinlen, kafanı, vücudunu toparla. Yapılmayan bir şey varsa onlara bakılsın. Ama kendine zaman ver. Her şey bizler için... Bir gün annelik duygusunu bizler de tadacağız inşaallah...

iyi ki varsınızzzzzzz :) ben yarın hastaneye gtcem konuscam test felan ıstıycekelrmı onlarla ugrasayım dıorum :)

Akasyam bugün Tonguç Bey ile Murat Bey'i gördüm. Murat Bey uzman doktormuş ama bana tecrübesiz gibi geldi niyeyse.

amin canım...evet herkes aynı teselliyi veriyor üzülmeyin,gençsiniz,bir daha denersiniz,bak dondurulmuşlarınız var vs gibi..elbetteki bütün bunları bende biliyorum..üzülmemek
imkansız( benim ilk denememdi..

benım de ıkıncıydı yınede uzulme ısını çok abartma canımcım bızımde kaderımız böyle ne yapalım allah buyuktur ıns ıkıncısınde kucagına alırsın bebısı kısa zamanda toparlan kendıne gel esınle bırbırınızı destek olun cabuk atlatırsınz allah sıze can saglıgı versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…