çok sağol akasyacım yarın gıdıp konuşayım. testlerle ılgıleneyım. haklısın walla herkesın farklı sorunu war ama buda ağır geliyor yüreğimize volkan olmuş sanki yanıyor yüreğim allah sabır versın bıze sonra da dermanımızı
benım de ıkıncıydı yınede uzulme ısını çok abartma canımcım bızımde kaderımız böyle ne yapalım allah buyuktur ıns ıkıncısınde kucagına alırsın bebısı kısa zamanda toparlan kendıne gel esınle bırbırınızı destek olun cabuk atlatırsınz allah sıze can saglıgı versın
Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan PGT'DE sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.
Akasya78 sakın şu dönemde yumurta sayını kafana takma 1 yıl önce bende nur hanımda tüp bebek yaptırmıştım olanda toplananda 2 taneydi ikiside döllenmişti ama malesef ikiside tutunamadı aslında tutundu ilk gün değerim sınırdaydı 2 günsonra değerim çok az artmıştı ardından regl oldum bunlara takılıp moralini bozma allah hepimizin yardımcısı olsun..
günaydın kızlar nasılsınız
yasemin canan adanes kızlar hayırlısı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu bir savaş kaybetmekte var kazanmakta ama bizler bu savaşı kazanıcaz yolumuz belki uzun belki kısa sabır en önemli silahımız sabır ve dua ile bugünleride aşıp meleklerimize kavuşucaz allahın izniyle kızlar üzülmemek elde değil o kadar emek veriliyor hayeller umutlar ama çabuk toparlanıp yola koyulmamız lazım yolun sonunda ki meleklerde sabırla bizleri bekliyor
esmerim canım çok tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin canım
darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
incim nasılsın canım kim bilir belkide dediğin gibi karşılaşıp tanışırız canım
umutege canım sen nasılsıon yaptrdınmı testlerini
sevdalınka ve akasya nasıl gidiyo tedavi inşallah güzel haberler alıcaz sizden akasyacım yumurta sayısını falan takma kafana oldumu tek birtanecik yumurta bile oluyor sakin ol güzel düşün güzel olsun tatlım 5 tanede az değil hanisağlıkla duayla olucak inşallah
mercancım sen ve bebişlerin nasılsınız
bh canımsen nasılsın
kızlar cumartesi günü doktora gittim adet gelmeyince ultrosanda baktı kist falan yokmuş ilaç falan vermedi 10 daha bekle adet olmazsan kan testi yaptırırsın dedi hay allahım ya neyse pazar günününden beri hafif kahve pembe karışımı lekelenmelerim oluyor azar azar anlamadım gitti bu işten bişi sökülmedi gittibende biraz daha bekleyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum
bu arada bende arısütü bal polen karışımı aldım eczaneden başladım kullanmaya şifa olur inşallah
Akasyam bugün Tonguç Bey ile Murat Bey'i gördüm. Murat Bey uzman doktormuş ama bana tecrübesiz gibi geldi niyeyse.
Ben Murat Bey'e muayene oldum canım. Biraz heyecanlı bir doktor. Hasta ile çok rahat hareket edemiyor gibi. Sanırım dediğin gibi biraz tecrübesiz..Tonguç Beyi ben de gördüm. Ama muayene olmadım. Bakalım benim opuma kim girecek. Nur Hanım dün opudaydı. Acaba bana yapılırken yine o olur mu ? İnşallah olurSanırım o yaparsa kendimi çok rahat hissederim.
canım inşallah 5 yumoşunda iyi olur
sizin için sayı çok önemli biliyorum ama sakın ümidini kaybetme olur mu
dualarım hep seninle canım benim inşallah göbüşine alacağın iki meleğimiz olur
Canım benim çok sağol..Evet bizler normal tüp bebek yaptıranlardan farklıyız. Sayı bizim için önemli. Ama olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin Rabbim "OL" derse olacak inşallah..
Ben Murat Bey'e muayene oldum canım. Biraz heyecanlı bir doktor. Hasta ile çok rahat hareket edemiyor gibi. Sanırım dediğin gibi biraz tecrübesiz..Tonguç Beyi ben de gördüm. Ama muayene olmadım. Bakalım benim opuma kim girecek. Nur Hanım dün opudaydı. Acaba bana yapılırken yine o olur mu ? İnşallah olurSanırım o yaparsa kendimi çok rahat hissederim.
Canım opu için doktorunu istediğini söyleyebilirsin. Ben ilkinde Nur Hanım'ı istemiştimİkincisinde sadece klinik doktorları yapıyor dedikleri için Funda Hanım gelmişti. Anestezi aldığın için pek farketmiyor ama transferde çok önemli bence :)
Sevdacığım çok sağol canım. Daha onlar PGT'ye girecek. Allah'ım inşallah sağlıklı bulunup , tutunmasını nasip eder. Sanırım sen de dondurulmuş transferi olacaksın. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah yakın zamanlarda ikimizde hamile haberi veririz.
Akasyam bugün Tonguç Bey ile Murat Bey'i gördüm. Murat Bey uzman doktormuş ama bana tecrübesiz gibi geldi niyeyse.
Canım opu için doktorunu istediğini söyleyebilirsin. Ben ilkinde Nur Hanım'ı istemiştimİkincisinde sadece klinik doktorları yapıyor dedikleri için Funda Hanım gelmişti. Anestezi aldığın için pek farketmiyor ama transferde çok önemli bence :)
bencede opudan önemli olan transferin kimin yaptığı inşallah nur hn yada semra hn girer canım transferine
benim de opumu funda hn yapmıştı
senın miniminiler inş Allahın izni ile PGT sınavını da alınların akıyla halledip analarının sıcacık kucağına düşüverecek inş. tüm kalbimle diliyorum.. amin...
şu zayıf esmer olan doktor değil mi,orta boylu. benimde bir görüşmeme girmişti. hiç ısınamadım ona. her lafa atlıyordu
canan yasemin adnes herkes üzülme diyor biliyorum ama biran önce toparlanıp yeni çözümler bulmanız gerekiyor.bide burada size destek olucaz ve elimizden gelen yardımı yapıcaz sizin için.haydi kızlar toparlanınnnnnn:))))
canım gidişatımı sorduğun için çok sağolçok şukur şuan herşey yolunda. bu cmrts transferim var. nur hanım girecek inş. haplar biraz miğde bulantısı yapıyor o kadar. herkesın hakkında hayırlısı olsun inş..
Canım benim çok sağol..Evet bizler normal tüp bebek yaptıranlardan farklıyız. Sayı bizim için önemli. Ama olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin Rabbim "OL" derse olacak inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?