Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

çok sağol akasyacım yarın gıdıp konuşayım. testlerle ılgıleneyım. haklısın walla herkesın farklı sorunu war ama buda ağır geliyor yüreğimize volkan olmuş sanki yanıyor yüreğim allah sabır versın bıze sonra da dermanımızı[/QUOTE]

ben 3 kez aşılama yaptırdım üçünde de hüsran yaşadım.doktora ağlayarak gidiyodum yine sonuç negatif diye.doktorum en sonunda dur bakalım dedi senin ağlamaya hakkın yok anneler evlatlarını büyütüp toprağa veriyolar sen ne yaşadın ne emek verdin ki ağlıyosun dedi.düşününce çok mantıklı geldi.şimdi yok diye içimiz yanıyo.allah veripte elimizden almasın.hiçbirimizi bu acıyla sınamasın.hayırlısını versin hepimize.sağlıklı sıhhatli olucaksa versin.yoksa yok diye yanalım.şuan karnımda evladım ama hep düşünüyorum hep aklım onda.allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar.hayırlı evlatlar versin...

ben 3 kez aşılama yaptırdım üçünde de hüsran yaşadım.doktora ağlayarak gidiyodum yine sonuç negatif diye.doktorum en sonunda dur bakalım dedi senin ağlamaya hakkın yok anneler evlatlarını büyütüp toprağa veriyolar sen ne yaşadın ne emek verdin ki ağlıyosun dedi.düşününce çok mantıklı geldi.şimdi yok diye içimiz yanıyo.allah veripte elimizden almasın.hiçbirimizi bu acıyla sınamasın.hayırlısını versin hepimize.sağlıklı sıhhatli olucaksa versin.yoksa yok diye yanalım.şuan karnımda evladım ama hep düşünüyorum hep aklım onda.allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar.hayırlı evlatlar versin...[/QUOTE]

inş inş bebegine sana allah uzun ömür wersın dusunme artık bunları allah duanı kabul etmıs sıkma canını yegenımızınde canını sıkma bu arada :)

aslında daha fazla üzülüp yıkılacağımı düşünüyordum ama allah sabrını veriyor sanırım,inşallah 2.de olur...

Akasya78 sakın şu dönemde yumurta sayını kafana takma 1 yıl önce bende nur hanımda tüp bebek yaptırmıştım olanda toplananda 2 taneydi ikiside döllenmişti ama malesef ikiside tutunamadı aslında tutundu ilk gün değerim sınırdaydı 2 günsonra değerim çok az artmıştı ardından regl oldum bunlara takılıp moralini bozma allah hepimizin yardımcısı olsun..

günaydın kızlar nasılsınız

yasemin canan adanes kızlar hayırlısı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu bir savaş kaybetmekte var kazanmakta ama bizler bu savaşı kazanıcaz yolumuz belki uzun belki kısa sabır en önemli silahımız sabır ve dua ile bugünleride aşıp meleklerimize kavuşucaz allahın izniyle kızlar üzülmemek elde değil o kadar emek veriliyor hayeller umutlar ama çabuk toparlanıp yola koyulmamız lazım yolun sonunda ki meleklerde sabırla bizleri bekliyor

esmerim canım çok tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin canım
darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

incim nasılsın canım kim bilir belkide dediğin gibi karşılaşıp tanışırız canım

umutege canım sen nasılsıon yaptrdınmı testlerini

sevdalınka ve akasya nasıl gidiyo tedavi inşallah güzel haberler alıcaz sizden akasyacım yumurta sayısını falan takma kafana oldumu tek birtanecik yumurta bile oluyor sakin ol güzel düşün güzel olsun tatlım 5 tanede az değil hanisağlıkla duayla olucak inşallah

mercancım sen ve bebişlerin nasılsınız

bh canımsen nasılsın

kızlar cumartesi günü doktora gittim adet gelmeyince ultrosanda baktı kist falan yokmuş ilaç falan vermedi 10 daha bekle adet olmazsan kan testi yaptırırsın dedi hay allahım ya neyse pazar günününden beri hafif kahve pembe karışımı lekelenmelerim oluyor azar azar anlamadım gitti bu işten bişi sökülmedi gitti bende biraz daha bekleyip tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum
bu arada bende arısütü bal polen karışımı aldım eczaneden başladım kullanmaya şifa olur inşallah

Amin canım. Allah razı olsun. Benim PGT genetik testi olmasa bu kadar takılmam. Elimizde kalanlara genetik test yapılıp sağlıklı aranacak. İnşallah o 5 yumurtamdan biri sağlıklıdır. Bakalım nasip Elifçiğim..

Çok sağol canım. PGT olacağı için sayıya takılmamak elde değil. Ama bakalım. Mevlam ne eyler.. Ne eylerse güzel eyler...

Canım büyük ihtimalle adetin sökülemiyordur. Ama başladıysa gelir inşallah Sen bu ay mı tedaviye başlayacaksın ? Bu arada ben de arı sütü , polen kullandım. 13 yumurtam görünüyordu. Sayı iyiydi yani. Ama ne çare ilaca tepki vermediler Bence işe yarıyor yani..

Son düzenleme:
Akasyam bugün Tonguç Bey ile Murat Bey'i gördüm. Murat Bey uzman doktormuş ama bana tecrübesiz gibi geldi niyeyse.

Ben Murat Bey'e muayene oldum canım. Biraz heyecanlı bir doktor. Hasta ile çok rahat hareket edemiyor gibi. Sanırım dediğin gibi biraz tecrübesiz..Tonguç Beyi ben de gördüm. Ama muayene olmadım. Bakalım benim opuma kim girecek. Nur Hanım dün opudaydı. Acaba bana yapılırken yine o olur mu ? İnşallah olur Sanırım o yaparsa kendimi çok rahat hissederim.

canım inşallah 5 yumoşunda iyi olur
sizin için sayı çok önemli biliyorum ama sakın ümidini kaybetme olur mu
dualarım hep seninle canım benim inşallah göbüşine alacağın iki meleğimiz olur

canım inşallah 5 yumoşunda iyi olur
sizin için sayı çok önemli biliyorum ama sakın ümidini kaybetme olur mu
dualarım hep seninle canım benim inşallah göbüşine alacağın iki meleğimiz olur

Canım benim çok sağol.. Evet bizler normal tüp bebek yaptıranlardan farklıyız. Sayı bizim için önemli. Ama olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin Rabbim "OL" derse olacak inşallah..

Canım opu için doktorunu istediğini söyleyebilirsin. Ben ilkinde Nur Hanım'ı istemiştim İkincisinde sadece klinik doktorları yapıyor dedikleri için Funda Hanım gelmişti. Anestezi aldığın için pek farketmiyor ama transferde çok önemli bence :)

bencede opudan önemli olan transferin kimin yaptığı inşallah nur hn yada semra hn girer canım transferine
benim de opumu funda hn yapmıştı

senın miniminiler inş Allahın izni ile PGT sınavını da alınların akıyla halledip analarının sıcacık kucağına düşüverecek inş. tüm kalbimle diliyorum.. amin...

canım gidişatımı sorduğun için çok sağol çok şukur şuan herşey yolunda. bu cmrts transferim var. nur hanım girecek inş. haplar biraz miğde bulantısı yapıyor o kadar. herkesın hakkında hayırlısı olsun inş..

Ne bileyim İncim. Anestezi falan alınacak. bir de o masada yatarken bile ben zorlanıyorum. Bacaklarım ağrıyor. Özel durumlarım nedeniyle tam muayene durumuna gelemiyorum . Sıkıntılı yani benim için. Ben Nur Hanım'ı isteyebilirim. Geçen gün ki muayenede anestezi durumunu sordu bana. Belki de lokal yapacaklar.

bencede opudan önemli olan transferin kimin yaptığı inşallah nur hn yada semra hn girer canım transferine
benim de opumu funda hn yapmıştı

Evet canım o da çok önemli. İnşallah transfer aşamasına gelirsem Nur Hanım'ı tercih ettiğimi söylerim. Ya da Semra Hanım. İkisi de olur.

senın miniminiler inş Allahın izni ile PGT sınavını da alınların akıyla halledip analarının sıcacık kucağına düşüverecek inş. tüm kalbimle diliyorum.. amin...

Amin canım benim inşallah

şu zayıf esmer olan doktor değil mi,orta boylu. benimde bir görüşmeme girmişti. hiç ısınamadım ona. her lafa atlıyordu

Evet o canım Biraz heyecanlı birisi... Biraz pişmesi lazım

Son düzenleme:

Canım benim Allah razı olsun .Biraz beklemeye ihtiyacım var sanırım. çünkü üst üste 4 tane tüp bebek gerçekten yordu beni. Tek doktorla kalmayacağıma karar verdim. Önce gezip fikir almalıyım diyorum kendi kendime. Ben yola devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım diye tek tek doktorlara soracağım ve ona göre bişeyler yapacağım inşallah. Destek olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.

hadi hayirlisi... Allah rast getirsin isinizi gucunuzu.. Allah yardim etsin herkeslere (amin)
.. Haplari aksamlari icsen... Ben ozellikle benim canima okumasinlar diye yatmadan once iciyordum

Canım benim çok sağol.. Evet bizler normal tüp bebek yaptıranlardan farklıyız. Sayı bizim için önemli. Ama olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin Rabbim "OL" derse olacak inşallah..

Allah im insallah guzel seyler yazmistir kaderine.. Allah nasip ederse olacak.. pozitif dusun pozitif olsun hersey.. Allah hepimizi bir tanecik yumurtadan bir damlacik su ile yaratti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…