hadi hayirlisi... Allah rast getirsin isinizi gucunuzu.. Allah yardim etsin herkeslere (amin)
.. Haplari aksamlari icsen... Ben ozellikle benim canima okumasinlar diye yatmadan once iciyordum
Allah im insallah guzel seyler yazmistir kaderine.. Allah nasip ederse olacak.. pozitif dusun pozitif olsun hersey.. Allah hepimizi bir tanecik yumurtadan bir damlacik su ile yaratti...
günaydın kızlar nasılsınız
yasemin canan adanes kızlar hayırlısı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu bir savaş kaybetmekte var kazanmakta ama bizler bu savaşı kazanıcaz yolumuz belki uzun belki kısa sabır en önemli silahımız sabır ve dua ile bugünleride aşıp meleklerimize kavuşucaz allahın izniyle kızlar üzülmemek elde değil o kadar emek veriliyor hayeller umutlar ama çabuk toparlanıp yola koyulmamız lazım yolun sonunda ki meleklerde sabırla bizleri bekliyor
mercancım sen ve bebişlerin nasılsınız
Ben Murat Bey'e muayene oldum canım. Biraz heyecanlı bir doktor. Hasta ile çok rahat hareket edemiyor gibi. Sanırım dediğin gibi biraz tecrübesiz..Tonguç Beyi ben de gördüm. Ama muayene olmadım. Bakalım benim opuma kim girecek. Nur Hanım dün opudaydı. Acaba bana yapılırken yine o olur mu ? İnşallah olurSanırım o yaparsa kendimi çok rahat hissederim.
Canım benim çok sağol..Evet bizler normal tüp bebek yaptıranlardan farklıyız. Sayı bizim için önemli. Ama olsun.. Dualarınızı eksik etmeyin Rabbim "OL" derse olacak inşallah..
canım Allaha şükür daha iyiyiz ve miniklerimle dua ediyoruz sizlere.Allahım sonsuz hazinesinden bol bol versin herkese.
canım inşallah herşey yolunda giderde kavuşursun meleklerine.her zaman dualarımızdasınız.canım benim opuyada funda hanım girdi.ben hazırlanırken telefonda görüşüyordu.bir dahada görmedim.odamda açtım gözlerimi herşey olup bitmişti.Tonguç beye ben muayene oldum.çok kibar ve hassastı.ayrıca oldukça motive etmişti.ben o gün çok kötüydüm ve patlama yaşamıştım.
kızların dediği gibi seni bilen birdoktorun transfere girmesi çok önemli.Müstecep bey benim muayenede yaşadığım sıkıntılardan dolayı (zor yatıyorum o masaya ve o aletler çok canımı yakacakmış gibi korkuyordum her defasında)beni biliyordu ve oldukça sakinleştirip sabırla telkin ederek yaptı transferimi. Allah razı olsun ondan.öff bile demedi. bayan doktorlardan bu sebeple uzak duruyorum.ne zaman bu sorunum tekrarlasa hemen ilişki durumunu soruyorlar.ilişki sırasında acıyormu sanane be dememek için zor tutuyorum. NOT:nur hanım bunu sormayan tek bayan doktor oldu benim için.
günaydın kızlar nasılsınız
yasemin canan adanes kızlar hayırlısı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu bir savaş kaybetmekte var kazanmakta ama bizler bu savaşı kazanıcaz yolumuz belki uzun belki kısa sabır en önemli silahımız sabır ve dua ile bugünleride aşıp meleklerimize kavuşucaz allahın izniyle kızlar üzülmemek elde değil o kadar emek veriliyor hayeller umutlar ama çabuk toparlanıp yola koyulmamız lazım yolun sonunda ki meleklerde sabırla bizleri bekliyor
esmerim canım çok tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin canım
darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
incim nasılsın canım kim bilir belkide dediğin gibi karşılaşıp tanışırız canım
umutege canım sen nasılsıon yaptrdınmı testlerini
sevdalınka ve akasya nasıl gidiyo tedavi inşallah güzel haberler alıcaz sizden akasyacım yumurta sayısını falan takma kafana oldumu tek birtanecik yumurta bile oluyor sakin ol güzel düşün güzel olsun tatlım 5 tanede az değil hanisağlıkla duayla olucak inşallah
mercancım sen ve bebişlerin nasılsınız
bh canımsen nasılsın
canım gidişatımı sorduğun için çok sağolçok şukur şuan herşey yolunda. bu cmrts transferim var. nur hanım girecek inş. haplar biraz miğde bulantısı yapıyor o kadar. herkesın hakkında hayırlısı olsun inş..
yasemincim ileri yas grubunda degilsen bence de biraz dinlen..Benim fikrim ki ben oyle yaptim 1-2 -3...tup bebek denerim denerim ne zaman olursa mantigiyla ilelermedim.Bunun icin ne maddi ne manevi gucum kalmamisti.esimle uzunca bi liste hazirladik.En basarili doktorlar.Tek tek kapilarini caldik..genelinden ayni fikirler cikti.Birtek semra hnm rahim filmini saglikli gormedi.amacimiz tupbebek denemek degildi..neden olmuyor, nedeni ni, sorunu goren bir doktor cikarmi dusuncesi.Semra hnm oyle konusunca borc harc ameliyat oldum..ameliyat basarili gecince Semra hnm in yolunda ilerledik..Cok sukur..Bana Semra hnm vesile oldu sana bi baska doktor olabilir..Canım benim Allah razı olsun .Biraz beklemeye ihtiyacım var sanırım. çünkü üst üste 4 tane tüp bebek gerçekten yordu beni. Tek doktorla kalmayacağıma karar verdim. Önce gezip fikir almalıyım diyorum kendi kendime. Ben yola devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım diye tek tek doktorlara soracağım ve ona göre bişeyler yapacağım inşallah. Destek olduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.
Allah razı olsun canım. Desteğiniz için tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel haberi verip arkadaşlara ümit ollabilirim
Sevdacim hayirlisi olsu az kalmis..2.denemen di dimi..insallah son olur.
yasemincim ileri yas grubunda degilsen bence de biraz dinlen..Benim fikrim ki ben oyle yaptim 1-2 -3...tup bebek denerim denerim ne zaman olursa mantigiyla ilelermedim.Bunun icin ne maddi ne manevi gucum kalmamisti.esimle uzunca bi liste hazirladik.En basarili doktorlar.Tek tek kapilarini caldik..genelinden ayni fikirler cikti.Birtek semra hnm rahim filmini saglikli gormedi.amacimiz tupbebek denemek degildi..neden olmuyor, nedeni ni, sorunu goren bir doktor cikarmi dusuncesi.Semra hnm oyle konusunca borc harc ameliyat oldum..ameliyat basarili gecince Semra hnm in yolunda ilerledik..Cok sukur..Bana Semra hnm vesile oldu sana bi baska doktor olabilir..
Histeroskobi,genetik tani yapildi mi?
Akasyacim gelismelerini okudum ama bi firsat yazamadim.Gelismeler super bence..Yumurta sayin iyi pgt bile olsa 1 tane saglikli ol desin Rabbim..Ayy insallahh..Incime de umut olursun..ikinizin durumu farkli maddi manevii..Rabbim insallah emeklerinizi bosa cikarmaz..
opu icin durumunu Nur hnm biliyorsa rica edersen girer bence..yazamasam da okumaya calisiyorum..Dualarimdasiniz...
arkadaşlar slm, şükür internete girebildim benimde paylaşacakalrım var:) bizde hayırlısıyla salı günü nur hocayla başladık. bu gün kontrolüm vardı. 2 gündür ilaç içiyordum iğneye geçelim dedi. benim yumurta sayım düşük, 3 denemem olmuştu ve her seferinde 5 yumurta oluyordu ve 2si dölleniyordu. bu sefer 2 yumurta var ve 1 oldukça önde gidiyor. nur hocada amacımız bu 1 yumurtayı takip edip , onu döllemek dedi. tabi buna biraz üzülüyorum isterdimki çok yumurtam olsun hatta donduralım ama ne yapayım hayırlısı buymuş, inşallah yüce rabbim bu 1 yumurtanın döllenmesini bebeğim olmasını nasip eder....
memorıali seçen arkadaşlar emin olun doğru yerdesiniz....
ben 8 seneden sonra müstecep bey sayesinde kızımı kucağıma aldım...bebeğim şuan 7 aylık oldu......kendisine teşekkür ziyaretimizide yaptık...allah ondan razı olsun okadar iyi bir insan ki bizimle çok ilgilendi...opu ve transferide kendisi yaptı...çok iyi bir doktor ...ikinci bir bebek düşünürsem kesinlikle başka doktora gitmem...yani ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...
kızıma gelince,
o kadar tatlı ki evimin neşesi aşkım kızım...
bütün dünyam o artık...masmavi gözleri var kuzumun..hayallerimdekinden bile güzel bir bebek...rabbimin hediyesi..
allahıma sonnsuz şükürler olsun onu bize bağışladığı için...
ve iiyiki vazgeçmemişim iyiki mücadele vermişim...gözyaşlarımın emeklerimin karşılığını aldım...
benim yeni başlayanlara tavsiyem asla vazgeçmeyin sağlığınız ve maddiyatınız yettiği sürece denemeye devam edin...
rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın...isteyen dileyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah...
Allah bebeğine sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip etsin, güzel günlerini göstersin inşaallah...
Darısı bizlere ve isteyen herkese olsun inşaallah...
Allah bebeğine sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler nasip etsin, güzel günlerini göstersin inşaallah...
Darısı bizlere ve isteyen herkese olsun inşaallah...
Adenes nasılsın canım?
iyiyim incim allah'a şüküür, sen nasılsın?
Allah razı olsun canım inş. hapların hepsini birden alınca ağır gelir diye gun içine dağıtıyorum. bu dört gun ilacım çok. sonra azalacak inş..
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah fıstık. Uzun protokol mu oluyor? İnşaallah o bir yumurta altın yumurtadır ve evladına kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?