Canım sezeryan mı oldu ? Ne kadar aldılar ? Henüz bebek yok ama soruyoruz işte
Canimmm durumlarin nasil.. Nasil gidiyor bekleme durumlarin:) Sikintin var mi?
Canım merhaba. Ultrason için doktora gittin mi? kesesini gördünüz mü inşallah? merak ettim,ikinizde Allaha emanet olun
Akasyacimmm beybilerin durumu nasilll? Merak ediyorummm:))
Dün 6 tanesi döllenmişti teyzesiİnşallah 6 'sı da iyiyse yarın PGT'ye gidecekler.. Heyecanla yarını bekliyorum canım.. :18:
hayırlı olsun akasyacımm allah tamamına erdırsın bebişin seni bulsun inşallah... kısmetse transfer ne zaman?
Sağlıklı bulunursa cuma transfer olur canım.. Dua et teyzesi[/
hadi hayırlısı inşallah yavrun hep senınle olur ... hep dualrımdasınız allahım isteyen herkeze kendi canından kendi kanından hayırlı evlatlar versin
hayırlı olsun akasyacımm allah tamamına erdırsın bebişin seni bulsun inşallah... kısmetse transfer ne zaman?
Sağlıklı bulunursa cuma transfer olur canım.. Dua et teyzesi[/
hadi hayırlısı inşallah yavrun hep senınle olur ... hep dualrımdasınız allahım isteyen herkeze kendi canından kendi kanından hayırlı evlatlar versin
akasyacım hayırlı olsun ıns pgt den hepsı gecer de bebıslerın artık kolalrında olur :)
Çok teşekkür ederim kızlar.. Allah razı olsun hepinizdenİyi ki bu site var. Sizler varsınız.. İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım.. Aminnnn
kızlar hsg yi çektirdim 5 dk bile sürmedi ve hiç ağrı hissetmedim bile. İlk önce muayene önlüğü giyiyorsunz sonra işlem başlıyor çok kolay ve basit bir işlem. Radyomar gerçekten bu konuda uzman. Parasıda uzman tabi :)) 370 verdım. Sonucuda hemen aldım herşey olması gıbıymiş herhangi bir sorun yok çok şükür allahıma. Şimdi kan testlerının sonucunu beklıyorum
Canan hsg çektirdin mi? Merak ediyorum :26:
sende olmasan incim merak edenımız yok:) canım kolaydı ya korktugum gıbı olmadı hatta gule oynaya cektırdık çok eğlenceli bir hastaymısım :))
Kim çekti canım? Ben de oraya gideceğim nasipse.
Hepimiz merak ediyoruz canım
2 bayan dı canım göstererek çektiler açıklamalarıda anlayacağımız dildeydi bazıları bu konuda tıp dili kullandğı ıcın cogu seyı anlayamıyoruz. BEn tavsıye edıyorum ıncıcım orda çektır. ılk defamı cekılcek senın de
evet ilk defa canım :18: Sen mi tercih ettin bayan olmasını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?