Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım merhaba. Ultrason için doktora gittin mi? kesesini gördünüz mü inşallah? merak ettim,ikinizde Allaha emanet olun

Canım merhaba. Ultrason için doktora gittin mi? kesesini gördünüz mü inşallah? merak ettim,ikinizde Allaha emanet olun

yok cnm gitmedım henüz burda tahlıl için gittiğim doktor cuma günü gel keseyi görelım demişti ama ben gitmicem nur hanım test sonucunu öğrendıkten 3 hafta sonra git doktora dedı onun sözünü dınlıcem ayın 15 gibi gidecem doktora artık hayırlısı.. sen neler yapıyorsun tekrar tedavi düşünüyormusun

Son düzenleme:

kızlar hsg yi çektirdim 5 dk bile sürmedi ve hiç ağrı hissetmedim bile. İlk önce muayene önlüğü giyiyorsunz sonra işlem başlıyor çok kolay ve basit bir işlem. Radyomar gerçekten bu konuda uzman. Parasıda uzman tabi :)) 370 verdım. Sonucuda hemen aldım herşey olması gıbıymiş herhangi bir sorun yok çok şükür allahıma. Şimdi kan testlerının sonucunu beklıyorum

Kim çekti canım? Ben de oraya gideceğim nasipse.

Evet ilk defa canım :18: Sen mi tercih ettin bayan olmasını?

evet ilk defa canım :18: Sen mi tercih ettin bayan olmasını?

korkma canımcım çok basit bir işlem
bende radyomar da çektirdim.
Radyomar dışında çektirenlerin hepsi pişman gerçekten çok ağrılı geçiyormuş başka yerlerde
bende radyomara gitmeden önce bir kaç yerle gidip görüştüm ağrı kesici falan almak gerekiyormuş
burda hiçbişeye gerek yok
bende çektirdim sonucu alıp otobüsle işe gittim :) gayet normaldi herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…