arkadaşlar bu gün saat 9 da opu oldum..yumurtam önce Allaha sonra onlara emanet...bugün hiç bilgi vermediler yarın arayacaklarmış...yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum..çok heycanlıyım...inşallah döllenir..Allahım ne olur yardım etsin...sizede ilk gün bilgi vermişlermiydi...
canım bol bol dua et.hepimiz bir gün sonra bilgilendirildik.sakin olmaya çalış.vücudunu dinlendir yorulma transfere hazırlan.Allhın izni ile her şey yolunda gidecektir.bir sürü sağlıklı embriyon olsun inşallah.
cnm benim sağol, ama benim 1 tane yumurtam toplandı..stresim ondan....Allahım ne olur ona can versin
Kızlar smear testimde bir sorun çıktı. Ne olur bana dua edin. Tedavi hayalleri kurarken...
Kızlar smear testimde bir sorun çıktı. Ne olur bana dua edin. Tedavi hayalleri kurarken...
arkadaşlar bu gün saat 9 da opu oldum..yumurtam önce Allaha sonra onlara emanet...bugün hiç bilgi vermediler yarın arayacaklarmış...yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum..çok heycanlıyım...inşallah döllenir..Allahım ne olur yardım etsin...sizede ilk gün bilgi vermişlermiydi...
akasyammmmmmmm çok sevindim canım.dualarımız sizlerle
umutege,canım nasılsın ben gözden kaçırmışım oğluşun oluyormuşhayırlı bir evlat olsun gözümüz aydın 
esmerim,doktor konusunda kararını verdin mi? bulantılar başladı mı canım.
kızlar çocuklardan bulaştı galiba.boğaz yanması kulak ağrısıyla geçirdim 2 günü.çok şüğkür daha iyiyim ama hiç keyfim yok.
kızlar ben geldim badana boya işi bitti bebişin odasını da aldık eşimşe.şimdi teslmatı bekliyorum.boya kokusu evden çıksın derken biraz da üşütmüşüm boğazlarım kötü vücudum halsiz dinleniyorum anlıycanız.sizler nasılsınız akasyacam hayırlı olsun tedavin.yarın güzel haberler ver bize inşallah.inci tanesi noldu smear testinde.meraklandırma bizi.
yok cnm gitmedım henüz burda tahlıl için gittiğim doktor cuma günü gel keseyi görelım demişti ama ben gitmicem nur hanım test sonucunu öğrendıkten 3 hafta sonra git doktora dedı onun sözünü dınlıcem ayın 15 gibi gidecem doktora artık hayırlısı.. sen neler yapıyorsun tekrar tedavi düşünüyormusun
arkadaşlar selam:) bu gün saat 9 da randevum vardı, nur hoca yumurtamın 18 cm olduğunu kısmetse çarşamba toplayabileceklerini söyledi... . ama herzamanki gibi önce toplantı yapacaklar sonra uygunsa iğnemi söyliyceklermiş şuan onların aramasını bekliyorum:)....tedavim boyunca 1 yumurtam oldu... daha önceki tedavilerimde 5 yumurtam oluyordu, bu da beni daha çok motive ediyordu.... inşallahh bu 1 yumurtam altın yumurtadır.... çok heycanlıyım çooook dua edin lütfenn....İnşallah herşey çok güzel olur....bazen bi çokk seviniyorum bi çok korkuyorum sonra bi üzülüyorum sonra kendime gelip şükrediyorum...yani karmaşık duygular içindeyim
oy oy oyyyy....
Allah hayırlı etsın...
ıstah acıklıgı guselllll haberdır...
Yıyebıldıgın kadar ye... Besle mınnoslarını... Onlar sımdı sana tutunmak ıcın senın gucunu emecekler... Sende gucunu goster onlara..
Allah ayırmasın.. Guselll haberlerının devamını beklıyoruz
merhaba arkadaslar
bende 3 ay sonra bu maceraya adım atacagım o tarıhe kadar endometrıozıs iğne tedavim var .
benımle dr murat bey ılglenıyor .. murat beyı tanıyan bılen ıyımıdır yoksa betul hanım nur hanımı fılanmı istiyeyim ne dersiniz?
hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana meleklerin inşallahhhhhhhhhh
Sevdacım inşallah hayırlı haberlerin gelsin sıkıca tutunsunlar sana hatta birde ikiz olsunlar tam şenlik olsun buralarda :)) Allah yardımcın olsun
tedaviye yeni başlayanlarlar , transferi olanalr allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sonuçlarınız hep poztif olsun... kucaklarımız bebişlerle dolsun (AMİN)
kızlar merhaba,
bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım hayırlısı olur inşallah
benim doktorum nur hn.
nur hanıma giden varmı aranızda
evet canım kızım cok guzel poz verdı koynumda sekerımmm
Canimmm durumlarin nasil.. Nasil gidiyor bekleme durumlarin:) Sikintin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?