Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım bol bol dua et.hepimiz bir gün sonra bilgilendirildik.sakin olmaya çalış.vücudunu dinlendir yorulma transfere hazırlan.Allhın izni ile her şey yolunda gidecektir.bir sürü sağlıklı embriyon olsun inşallah.

akasyammmmmmmm çok sevindim canım.dualarımız sizlerle

umutege,canım nasılsın ben gözden kaçırmışım oğluşun oluyormuş hayırlı bir evlat olsun gözümüz aydın

esmerim,doktor konusunda kararını verdin mi? bulantılar başladı mı canım.

kızlar çocuklardan bulaştı galiba.boğaz yanması kulak ağrısıyla geçirdim 2 günü.çok şüğkür daha iyiyim ama hiç keyfim yok.

cnm benim sağol, ama benim 1 tane yumurtam toplandı..stresim ondan....Allahım ne olur ona can versin

cnm benim sağol, ama benim 1 tane yumurtam toplandı..stresim ondan....Allahım ne olur ona can versin

yeterki rabbim ol desin vakti saati gelmiş olsun senin için.Allahım can versin ve sana sıkıca tutunacak güç versin canım.1 tane olsun sağlıklı olması için dua edelim.herşey yolunda gitsin.

Son düzenleme:
Kızlar smear testimde bir sorun çıktı. Ne olur bana dua edin. Tedavi hayalleri kurarken...

kızlar ben geldim badana boya işi bitti bebişin odasını da aldık eşimşe.şimdi teslmatı bekliyorum.boya kokusu evden çıksın derken biraz da üşütmüşüm boğazlarım kötü vücudum halsiz dinleniyorum anlıycanız.sizler nasılsınız akasyacam hayırlı olsun tedavin.yarın güzel haberler ver bize inşallah.inci tanesi noldu smear testinde.meraklandırma bizi.

Canım inşallah altın yumurtan sana güzel süprizini yapacak Allaha emanet artık, ben inanıyorum Allahın izniyle annesiyle buluşur inşallah. Günde 707 kere "Ya varis" çek cnm bnm.

Canım benim güzel annecik ; çok sağol Dualar için Allah razı olsun

Ohh süperr yaa .. Prensesin odası da hazır Allah'ım inşallah biz de o günleri görebiliriz...

Hayırlısı olsun cnm doktorları dinlemekte fayda var bence de acele etmenin anlamı yok belki gününden önce ultrasonla muayene zarar veriyordur.Az kaldı zaten, hayırlısı ile ogünde gelir. Bana gelince cnm ne yapacağıma karar veremedim. Bir diyorum gideyim doktor doktor gezip karar vereyim bir diyorum bekleyeyim. Akışına bıraktım artık olacaksa rabbim bana hayırlı bir yol göstersin inşallah. Allaha emanet olun.

Allah yardımcınız olsun canım.İnşallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına aldığının haberinide alırız.

Kızlar smear testimde bir sorun çıktı. Ne olur bana dua edin. Tedavi hayalleri kurarken...

İncim hiç kafanı yorma benimde 4. denememden önce Lsil diye bişey çıkmıştı smear testimde fitil ve antibiyotiklerle geçiyor yaklaşık 10 günlük bir tedaviyle. Bende çok korkmuştum ama iyi bir doktor güzelce açıklamıştı. sende de aynı problem varsa korkma. Belki tedavini 1 ay geciktirir ama güç olacağına geç olsun demi. En azından sorun önceden tespit edildi.

Fıstık canım benim tek yumurta da olsa Rabbim "OL " desin yeter ki.. Sayıya takılma.. Benim de az embriyom var. Ve PGT olacak. Allah'a sığındım. Dua ediyorum..

arkadaşlarında dediği gibi inş Altın yumurtadır senınkisi :)))

Allah razı olsun canım inş yaaaaa. normalde çok yiğen biri değilimidr ama son gunlerde sırf onlar için önume geleni yiyiyorum. yeterki beni bırakmasınlar..

murat bey acemi ve heyecanlı olan doktor bence onu değiştir :)

hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun sana meleklerin inşallahhhhhhhhhh

amin canımmm inş inş inş..

Sevdacım inşallah hayırlı haberlerin gelsin sıkıca tutunsunlar sana hatta birde ikiz olsunlar tam şenlik olsun buralarda :)) Allah yardımcın olsun

oyoyoyoyyyy sağol canım benim. bizde ikizlerin peşindeyiz Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inş hepimizin kucağına

tedaviye yeni başlayanlarlar , transferi olanalr allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sonuçlarınız hep poztif olsun... kucaklarımız bebişlerle dolsun (AMİN)

amin... amin... amin....

Canimmm durumlarin nasil.. Nasil gidiyor bekleme durumlarin:) Sikintin var mi?

canımmm hiçbirşey yapmamaktan, bazende yapamamaktan çok canım sıkılıyor surekli kitap okumaya falan çalışıyorum.bide ben transfer öncesi hasta oldum. oda beni çok yordu onun haricinde karmakarışık duygular içindeyim. ilk gun hissediyordum sanki onları. sonra içimde bi boşluk hissettim. bugunse içim dopdolu gibi geliyor. inş hakkımızda hayırlısı olur, hayırlısı da hamile olmamız olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…