Herkesin günü farklı oluyor. Yumurtaların gelişimine göre 10.-14.günler arası yapılıyor.
hayırlısı olsun canım
yumurta toplama tedaviye ilk başladığın günden kaç gün sonra oldu.
genetik testi herkez yaptırıyormu
hımmmm anladım. transfer 3-5 gün arasında yapılıyormuş onu hatırlıyorum
Evet. 2.gün yapan yerler de var ama daha çok en erken 3.gün oluyor. 5.güne götürmeye çalışıyorlar. 5.gün embriyosu daha iyi oluyor.
Ayy canım yaaa.. Ne kadar da sevimli prensesValla hormonlarım tavan yaptı. Çok duygulanıyorum bu bızdıkları görünce Alllah güzel günlerde,sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah.. Canım bu arada takibi Nur Hanım yaptı demişsin. Ne kadar ödedin hastaneye ? Muayeneler ne kadar ? Tüp bebek yaptıranlara indirim yaapıyorlar mı ? :26:
şirketten izin almak istiyorum ama kaç gün almam lazım onu bilemiyorum.
yumurta toplama gününden transfer gününe kadar izin almam şart
hergün hastaneye gidilmiyorki
şirketten izin almak istiyorum ama kaç gün almam lazım onu bilemiyorum.
yumurta toplama gününden transfer gününe kadar izin almam şart
hergün hastaneye gidilmiyorki
bebişin hayırlı olsun
inşallah bizde o günleri görürüz.
Nur hanımıda burdan buldum zaten :) okadar çok memnun kalan varki.
inşallah bizde memnun kalırız
amin canım.hastaneye muayene ucretı 210 tl verıyodum 2 kere detaylı ultrason yapıldı 400 tl hr seferınde.onun dısında bıara enfeksıyon ıcın test yaptıdım oda 300 tl dı.bırde ufak tefek rutın tahlıler var.onlarıda tam hatırlamıyorum ama 80 tl felan cıvarıydı.ekstra bır ındırım yok.sadece dogum da ındırım var tup bebek hastalarına
Yumurta toplamadan sonra izin almana gerek yok. Çünkü o işlemden sonra transfere kadar hastaneye gitmeyeceksin. O gün alsan yeterli. Anestezi verecekler çünkü. Transferden sonra izin almanı tavsiye ederim. Onun için de 3-4 gün yeterli tabi daha fazlasını verirlerse al derim.
Canım sezeryan mı oldu ? Ne kadar aldılar ? Henüz bebek yok ama soruyoruz işte
yarından sonra yumurta toplamaya kadar hergün yada günaşırı çağıracaklarmış
hergün çok uzun sürüyormu işlem yine işe yetişmek için soruyorum
Akasyam ilk tedavimde ben de soruyordum sürekli ama bıraktım sonradanHele bir gelsinler de doktor da hastane de hallolur inşaallah...
Canım sezeryan mı oldu ? Ne kadar aldılar ? Henüz bebek yok ama soruyoruz işte
sezeryan 7600 tl normalde 6500 tl olması lazım tup bebek fıyatı bu.benım kızım erken dogucaktı bu bellıydı memorıalde kuvoz fıyatı gecelık 3000-2000 arasıymıs bende baska hastane buldum ordada takıbımı yaptırıyordum ama aynı zamanda 2 haftada bır nur hnm a da gıdıyordum.memorıalde yapmadım dogumu maleseff.erken dogmasaydı yapıcaktım ama..
Evet genelde her gün çağırıyorlar ama randevuların sabahtan olacak. Kan verip muayene olacaksın. En fazla yarım saat taş çatlasa 1 saat.
ozaman şimdiden izin almak yerine yumurta toplama günü ve transfer günüyle birlikte birkaç gün daha izin alsam daha manalı olacak :)
canım çok teşekkür ederim cevaplar için biraz fazla soru sordum ama izin olayı benim canımı baya bi sıktıda kimseyede bişey söylemiyorum ama hergün gidince anlayacaklar napalım
Rica ederim ne demek
Hakkında hayırlısı olur inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?