Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhaba,

bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım hayırlısı olur inşallah
benim doktorum nur hn.
nur hanıma giden varmı aranızda

Tedavin hayırlı olsun Lilyumcum.

Kendisi benim canım doktorum olur Buradaki bir çok arkadaş da onun hastası.

kızlar merhaba,

bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım hayırlısı olur inşallah
benim doktorum nur hn.
nur hanıma giden varmı aranızda

hayırlı olsun canım herkes nur hnm hastası hemen hemen..
bende onun hastasıyım vee kızımı kucagıma alalı 1 ay oldu...
cok tedbırlı ve mukemmel bır doktor ve abladır.ben gebelık takıbımıde onunla yaptım cok cok memnunum

Yok canım başlamadım. Yaklaşık 1,5 ayım var nasipse. İlk tedavilerim için sormuştum. Nasılsın? Paşan nasıl? İsim düşündünüz mü?

vallahi canım tedaviye başladığını sandım ve kaçırdığım içinde kendimden utandım yani sen her yanımızdaydın eğer gözümden kaçsayda çok üzülürdüm az kaldı canım sende kavuşacaksın inşallah bebişine
iyiyiz canım çok şükür ikili test sonucumuz çıkacak yarın ama hiç aklıma kötü birşey gelmiyor inşallah öylede olur
paşayı KAAN diye seviyoruz ama 6 ay sonra ne olur bilmiyorum canım gerçi babamız sevdi bu ismi

İnşaallah güzelim. Gözünden kaçmaz çünkü başlayınca anons yapacağım
Gelmesin zaten kötü bir şey. Her şey yolunda gidecek inşaallah...
İsmi de pek güzelmiş Sağlıkla gelsin...

Ayy canım yaaa.. Ne kadar da sevimli prenses Valla hormonlarım tavan yaptı. Çok duygulanıyorum bu bızdıkları görünce Alllah güzel günlerde,sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah.. Canım bu arada takibi Nur Hanım yaptı demişsin. Ne kadar ödedin hastaneye ? Muayeneler ne kadar ? Tüp bebek yaptıranlara indirim yaapıyorlar mı ? :26:

bebişin hayırlı olsun
inşallah bizde o günleri görürüz.
Nur hanımıda burdan buldum zaten :) okadar çok memnun kalan varki.
inşallah bizde memnun kalırız

senin tedavinde hayırlı olsun
sen nezaman başladın

Benim pazartesi yumurta toplamam oldu canım. Dün 6 tane bebişimin iyi olduğunu öğrendim. Bugün haber vermeyecekler. Yarın durumlarını öğreneceğim. Benim genetik test yapılacak. eğer sağlıklı bulunursa cuma transferim olur inşallah

hayırlısı olsun canım
yumurta toplama tedaviye ilk başladığın günden kaç gün sonra oldu.
genetik testi herkez yaptırıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…