Kızlar bu ilaçlar hiçbirinizde gaz yapmadı mı yaBen resmen gazwoman olmuştum Gece uykudan uyandırıyordu o derece
bende de çok yaptı incicim sen tekrar mı başladın yoksa geçmişten gelen bir düşüncemi :))). İşe yarar gaz olsaydı keşke dogalgaz ucretı odemezdıkk :)))))))
kızlar merhaba,
bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım hayırlısı olur inşallah
benim doktorum nur hn.
nur hanıma giden varmı aranızda
Tedavin hayırlı olsun Lilyumcum.
Kendisi benim canım doktorum olurBuradaki bir çok arkadaş da onun hastası.
alıstık canım ya kızım 1 aylık oluyor pazartesı.artık yavas yavas sesı cıkmaya basladıSağol canım Allah razı olsun. Çok şükür sen nasılsın? Kızın nasıl? Alıştınız mı birbirinize?
profildeki resim kızın mı canım çok tatlı maşallahhh
kızlar merhaba,
bende tüp bebek tedavisine başlayanlardanım hayırlısı olur inşallah
benim doktorum nur hn.
nur hanıma giden varmı aranızda
Yok canım başlamadım. Yaklaşık 1,5 ayım var nasipse. İlk tedavilerim için sormuştum. Nasılsın? Paşan nasıl?İsim düşündünüz mü?
vallahi canım tedaviye başladığını sandım ve kaçırdığım içinde kendimden utandım yani sen her yanımızdaydın eğer gözümden kaçsayda çok üzülürdüm az kaldı canım sende kavuşacaksın inşallah bebişine
iyiyiz canım çok şükür ikili test sonucumuz çıkacak yarın ama hiç aklıma kötü birşey gelmiyor inşallah öylede olur
paşayı KAAN diye seviyoruzama 6 ay sonra ne olur bilmiyorum canım gerçi babamız sevdi bu ismi
Tedavin hayırlı olsun Lilyumcum.
Kendisi benim canım doktorum olurBuradaki bir çok arkadaş da onun hastası.
hayırlı olsun canım herkes nur hnm hastası hemen hemen..
bende onun hastasıyım vee kızımı kucagıma alalı 1 ay oldu...
cok tedbırlı ve mukemmel bır doktor ve abladır.ben gebelık takıbımıde onunla yaptım cok cok memnunum
Ben de ben deHarika bir insan , harika bir doktor..
aaaaa gerçektenmiiii
seninkiside hayırlı olsun ne zaman başladın sen tedaviye?
ben bu hafta başladım
hayırlı olsun canım herkes nur hnm hastası hemen hemen..
bende onun hastasıyım vee kızımı kucagıma alalı 1 ay oldu...
cok tedbırlı ve mukemmel bır doktor ve abladır.ben gebelık takıbımıde onunla yaptım cok cok memnunum
senin tedavinde hayırlı olsun
sen nezaman başladın
Yok canım ben daha başlamadım. 2 tedavi oldum şimdi üçüncüsü için hazırlanıyorum. Senin ilk tedavin mi?
evet ben ilk başlıyorum
pazartesi başladım kaçıncı gün yumurta toplama oluyor biliyormusun
Benim pazartesi yumurta toplamam oldu canım. Dün 6 tane bebişimin iyi olduğunu öğrendim. Bugün haber vermeyecekler. Yarın durumlarını öğreneceğim. Benim genetik test yapılacak. eğer sağlıklı bulunursa cuma transferim olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?