Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kimseyi korkutmak istemem de benim çok canım yanmıştı. tabi onların hatasından değil, herkesın bunyesi farklı tepki veriyor. aşırı bir adet sancısı girmişti bana da ağlamıştım acıdan. hep konuşup teskin etmeye çalışmışlardı. eve gelince de çok yormuştum kendimi ayakta kaldım çok. o yuzden herhalde ertesi gun butun gun yatmıştım..

fıstıkçım hiç zülme benim de toplamda 2 yumurtaydı.biri küçüktü zaten bende tek yumurta sayılırdım canım ama bak oldu.kızım benimle sende hiç moralini bozma.bende sayıya çok takılmıştım.üzüldüğümle kaldım bak herşey yoluna giri hayatımda.seninde giricek inşallah.nur topu gibi bi evladın olucak hayırlısıyla:))))

iyi geceler kızlar bende bugün başladım tedaviye.7de iğnrmi yaptım.antibiyotiğimi içtim. daha yeni kendime geldim.mide bulantısı,terleme,halsizilik,karın ağrısı...nur hanımı aradı eşim antibiyotik yapar demiş.

esmerim,doktor konusunda kararını verdin mi? bulantılar başladı mı canım.

senin doktora gideceğim cnm diğer hastanedeki doktorda çok ii ama hastane dogum hastanesı olmadıgı için aletleri diğeri kadar ii değil o yüzden ayın 15 de senın doktorda olacagım inş bulantı felanda yok bende hiç bi belirtim yok henüz senin bulantılar ne zaman başladı... bazen sanki benımle değilmiş gibi gelıyor hatta 2 gün önce gittim tekrar test yaptım çok şükür sayım baya bi katlanmsıtı eşime diyorum bu bana 1 hafta yeter sonra yıne yaptırırız test oda bu sana 2 gün yter sonra tets yapalım demeye başlarsın diyo :))) inan elımden gelse ehrgün doktora gitmek istiyorum ama sabrediyorum ki ben çok sabırsız biriyimdir nasıl sabrediyorum ben bile anlamıyorum..

Son düzenleme:

sağol cnm ... bende acele etmek istemıyorum zaten nur hanımın bi bildiği vardır elbet o yüzden beklicem sende allaha emanet ol hakkında herşeyin hayırlısı olsun

bh2006 canım prensesin odası hazır demek güle güle kullansın inşallah odasını
sende kendine dikkat et allah şifa versin

mercanım dr %90 erkek dedi canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet bizler için ikinci planda kalıyor
sende kendine dikkat et dr vitamin falan verdimi sana ben foloikasidi bıraktım yeni dr bana elevit diye bir vitamin ve kan hapı verdi onları kullanıyorum birde magnezyum verdi ama onu 16 haftada başlıcam içmeye

akasya canım bugün yumoşlarından iyi haber gelecek inşallah

inci inşallah önemli birşey değildir canım haber ver bizi merakta bırakma:18::18::18:

İnşallah canım Heyecanla bekliyorum ama henüz aramadılar. :18:

Kızlar sağolun.
Ascus mudur nedir öyle bir şey çıkmış. Ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da beklemeden kolposkopi yapılıp biyopsi alınacak.

kötü birşey değil öyleyse canım dimi
eğer öyle olsaydı hemen parça alınırdı
ne yapmayı düşünüyorsun peki

Canım bunun kaybolma ihtimali de varmış devam etme ihtimali de. Genelde smear tekrar edilirmiş ama tedavi için de beklemek istemiyorum. Tabi bir yandan da bir şey var mı diye içim içimi yiyecek biliyorum. Doktorumla görüşeceğim bilmiyorum o ne tavsiye edecek. Dua edin bana inşaallah önemli değildir, gelip geçici bir şeydir.

İNŞALLAH ÖYLEDİR CANIM YA
nur hn mail at bakalım ne diyecek yada ara telde görüş inşallah kendiliğinden geçer dualrım hep sizinle
ben hiç smer testi yaptırmadım daha
nur hn istemişti ama izin alıpta gitme şansım kalmamıştı bende yaptırmadım

ayyy canimm yapma zaten bi sey:)) keyfine bak istahin varken bol bol ye... Sutunu ic.. Vucuda bol bol besin depola..
Ben simdi yiyemiyorum bulantidan herkes gozumun icine bakiyor yiyeyim diye.. Bel agrin falan var mi? Test bir daha ki hafta mi canim??

ayyy canimm yapma zaten bi sey:)) keyfine bak istahin varken bol bol ye... Sutunu ic.. Vucuda bol bol besin depola..
Ben simdi yiyemiyorum bulantidan herkes gozumun icine bakiyor yiyeyim diye.. Bel agrin falan var mi? Test bir daha ki hafta mi canim??

Ben simdi yiyemiyorum bulantidan herkes gozumun icine bakiyor yiyeyim diye..
Bel agrin falan var mi? Test bir daha ki hafta mi canim??

Dün Nur Hanım aradı zaten canım. Onda yaptırmıştım testi. Ben de ilk kez yaptırdım. İyi mi ettim kötü mü bilemedim.
Sen de doğumdan sonra ihmal etme mutlaka yaptır.

Dün Nur Hanım aradı zaten canım. Onda yaptırmıştım testi. Ben de ilk kez yaptırdım. İyi mi ettim kötü mü bilemedim.
Sen de doğumdan sonra ihmal etme mutlaka yaptır.

anladım canım ama nur hn la yüzyüze gelip tekrar konuşup karar verirsiniz o zaman
en hayırlısı neyse ona karar verirsiniz inşallah
ama bence beklemen daha doğru gibi geliyor bana herşeyde bir hayır vardır:26:

anladım canım ama nur hn la yüzyüze gelip tekrar konuşup karar verirsiniz o zaman
en hayırlısı neyse ona karar verirsiniz inşallah
ama bence beklemen daha doğru gibi geliyor bana herşeyde bir hayır vardır:26:

Evet gidip görüşmem lazım.
Kafamda kuruyorum da kuruyorum. Şimdi 3 ay sonra test tekrarlanır ve temiz çıkarsa bu kez de acaba vardı da gözden mi kaçtı diye düşüneceğim biliyorum kendimi
Aman yaaa ne pimpirikliyim. Biraz rahat olsam ne var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…