kızlar hsg yi çektirdim 5 dk bile sürmedi ve hiç ağrı hissetmedim bile. İlk önce muayene önlüğü giyiyorsunz sonra işlem başlıyor çok kolay ve basit bir işlem. Radyomar gerçekten bu konuda uzman. Parasıda uzman tabi :)) 370 verdım. Sonucuda hemen aldım herşey olması gıbıymiş herhangi bir sorun yok çok şükür allahıma. Şimdi kan testlerının sonucunu beklıyorum
Kızlar smear testimde bir sorun çıktı. Ne olur bana dua edin. Tedavi hayalleri kurarken...
iyi geceler kızlar bende bugün başladım tedaviye.7de iğnrmi yaptım.antibiyotiğimi içtim. daha yeni kendime geldim.mide bulantısı,terleme,halsizilik,karın ağrısı...nur hanımı aradı eşim antibiyotik yapar demiş.
Hayırlısı olsun cnm doktorları dinlemekte fayda var bence de acele etmenin anlamı yok belki gününden önce ultrasonla muayene zarar veriyordur.Az kaldı zaten, hayırlısı ile ogünde gelir. Bana gelince cnm ne yapacağıma karar veremedim. Bir diyorum gideyim doktor doktor gezip karar vereyim bir diyorum bekleyeyim. Akışına bıraktım artık olacaksa rabbim bana hayırlı bir yol göstersin inşallah. Allaha emanet olun.
bh2006 canım prensesin odası hazır demek güle güle kullansın inşallah odasını
sende kendine dikkat et allah şifa versin
mercanım dr %90 erkek dedi canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet bizler için ikinci planda kalıyor
sende kendine dikkat et dr vitamin falan verdimi sana ben foloikasidi bıraktım yeni dr bana elevit diye bir vitamin ve kan hapı verdi onları kullanıyorum birde magnezyum verdi ama onu 16 haftada başlıcam içmeye
akasya canım bugün yumoşlarından iyi haber gelecek inşallah
inci inşallah önemli birşey değildir canım haber ver bizi merakta bırakma:18::18::18:
İnşallah canımHeyecanla bekliyorum ama henüz aramadılar. :18:
kızlar sağolun.
Ascus mudur nedir öyle bir şey çıkmış. Ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da beklemeden kolposkopi yapılıp biyopsi alınacak.
kötü birşey değil öyleyse canım dimi
eğer öyle olsaydı hemen parça alınırdı
ne yapmayı düşünüyorsun peki
Canım bunun kaybolma ihtimali de varmış devam etme ihtimali de. Genelde smear tekrar edilirmiş ama tedavi için de beklemek istemiyorum. Tabi bir yandan da bir şey var mı diye içim içimi yiyecek biliyorum. Doktorumla görüşeceğim bilmiyorum o ne tavsiye edecek. Dua edin bana inşaallah önemli değildir, gelip geçici bir şeydir.
canımmm hiçbirşey yapmamaktan, bazende yapamamaktan çok canım sıkılıyorsurekli kitap okumaya falan çalışıyorum.bide ben transfer öncesi hasta oldum. oda beni çok yordu onun haricinde karmakarışık duygular içindeyim. ilk gun hissediyordum sanki onları. sonra içimde bi boşluk hissettim. bugunse içim dopdolu gibi geliyor. inş hakkımızda hayırlısı olur, hayırlısı da hamile olmamız olur :)))
canımmm hiçbirşey yapmamaktan, bazende yapamamaktan çok canım sıkılıyorsurekli kitap okumaya falan çalışıyorum.bide ben transfer öncesi hasta oldum. oda beni çok yordu onun haricinde karmakarışık duygular içindeyim. ilk gun hissediyordum sanki onları. sonra içimde bi boşluk hissettim. bugunse içim dopdolu gibi geliyor. inş hakkımızda hayırlısı olur, hayırlısı da hamile olmamız olur :)))
İNŞALLAH ÖYLEDİR CANIM YA
nur hn mail at bakalım ne diyecek yada ara telde görüş inşallah kendiliğinden geçer dualrım hep sizinle
ben hiç smer testi yaptırmadım daha
nur hn istemişti ama izin alıpta gitme şansım kalmamıştı bende yaptırmadım
Dün Nur Hanım aradı zaten canım. Onda yaptırmıştım testi. Ben de ilk kez yaptırdım. İyi mi ettim kötü mü bilemedim.
Sen de doğumdan sonra ihmal etme mutlaka yaptır.
anladım canım ama nur hn la yüzyüze gelip tekrar konuşup karar verirsiniz o zaman
en hayırlısı neyse ona karar verirsiniz inşallah
ama bence beklemen daha doğru gibi geliyor bana herşeyde bir hayır vardır:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?