Evet gidip görüşmem lazım.
Kafamda kuruyorum da kuruyorum. Şimdi 3 ay sonra test tekrarlanır ve temiz çıkarsa bu kez de acaba vardı da gözden mi kaçtı diye düşüneceğim biliyorum kendimi
Aman yaaa ne pimpirikliyim. Biraz rahat olsam ne var sanki
söz konusu bebek olucağı için olamıyoruz işte canım
ben beynimde birşey olduğunu öğrendiğimde bile hiç stres teleş yapmadım bana birşey olurmu risklimi diye
ben dr bebek olmasına engelmi falan diye soru soruyorum eşim bana birşey olurmu diye dr soru soruyor derdim hala bebekti yani o durumda bile bir sene olmuştu çünkü korunmayı bırakalı ama bebek yoktu ortada
esmerim,doktor konusunda kararını verdin mi? bulantılar başladı mı canım.
senin doktora gideceğim cnm diğer hastanedeki doktorda çok ii ama hastane dogum hastanesı olmadıgı için aletleri diğeri kadar ii değil o yüzden ayın 15 de senın doktorda olacagım inş bulantı felanda yok bende hiç bi belirtim yok henüz senin bulantılar ne zaman başladı... bazen sanki benımle değilmiş gibi gelıyor hatta 2 gün önce gittim tekrar test yaptım çok şükür sayım baya bi katlanmsıtı eşime diyorum bu bana 1 hafta yeter sonra yıne yaptırırız test oda bu sana 2 gün yter sonra tets yapalım demeye başlarsın diyo :))) inan elımden gelse ehrgün doktora gitmek istiyorum ama sabrediyorum ki ben çok sabırsız biriyimdir nasıl sabrediyorum ben bile anlamıyorum..
Ne var beyninde güzelim? Allah korusun...
İnşallah canımHeyecanla bekliyorum ama henüz aramadılar. :18:
yumosundan ayirmasin Allah im..
Baska bir arkadasa sormussun ama buluntisi yuzunden yemek yiyemeyen biri olarak hemen cvpliim dedim..
Zaten ilk 5 hafta heidigibi mutluluktan uctugundan bi sey anlamiyorsun... Sonra 5. hafta yada 6. hafta gibi bi basliyor..
Su an 8 haftalik hamileyim. 3 haftadir bulantim var..Bulantimdan once o kadar iyi besleniyorum ki.. SimdiArabada, evde, yatagin yaninda, yani benim bulundugum her yerde bir adet poset bir adet de cubuk kraker var
Ama benim bir arkadasim da hic hic olmadi.. Insaallah seninde hic olmaz.. Aminn
çok önemli birşey değil canım mikroadenom var bende 6 mm büyüklüğünde büyümediği sürece sorun yok şimdiye kadarda 3 kere mr çektirdim hepsinde aynı çıktı
nur hn da bir etkisi yok zaten sana dedi çünkü proloktin hormonunu etkileyen birşey ama benim hep normal yada sınırda çıkıyordu
çok önemli birşey değil canım mikroadenom var bende 6 mm büyüklüğünde büyümediği sürece sorun yok şimdiye kadarda 3 kere mr çektirdim hepsinde aynı çıktı
nur hn da bir etkisi yok zaten sana dedi çünkü proloktin hormonunu etkileyen birşey ama benim hep normal yada sınırda çıkıyordu
senin daha erken başlamış canım miğde bulantıların allah yardımcın olsun
benim 8-9 hafta gibi başladı gün arasında çok nadir 3-4 kere oldu şimdiye kadar genel olarak sabah oluyor bende ve halada devam etmekte
sanırım çok yaramaz bizim veletler
amin canım hepsini korusun inşallahÇok geçmiş olsun canım benim. Allah'ım korusun seni ve yavrunu.
Prolaktin bende her seferinde yüksek çıkıyor. Macroprolaktine baktırıyorum o da öyle. Her defasında dostinex kullanıyorum.
Allah herkesin kucagina almak nasip etsin.. Bunlar mutluluk hastaligi.. Mutlulugun hastaligi mi olur vallahi olurAllah sabrini veriyor cok sukur...
Benim hepi topu bi tane canima okuyor... Cokkk sukurr Allah a
amin canım hepsini korusun inşallah
ilaç kullanınca geçiyormu peki canım ama çok takılma bence burda bi arkadaşın sürekli oynuyordu bazen çok yüksek bazende düşük çıkıyordu öğrenir öğrenmez doxtinex kullanmaya başladı o ayda hamile kaldı
aynen canım bulanınca oğluşumu seviyorum bende diyorum çoştun yine diye
allah onlara sağlık versin bende razıyım bunlara
incicim çok geçmiş olsun arkadaşım.tedaviyi engelliycek bi durum olmaz inşallah.nur hanım senin için en güzel kararı verecektir.canını sıkma herşey yoluna girecek canım.
canocanan nerdesiiiin.... :)
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah'ım korusun seni ve yavrunu.
Prolaktin bende her seferinde yüksek çıkıyor. Macroprolaktine baktırıyorum o da öyle. Her defasında dostinex kullanıyorum.
kızlar geçmiş olsun allah şifa versin. Bende prolaktin mağduruyum ya en son 53 dü dostinex kullandım iki kere sonra düştü ama tekrar baktırmam gerekiyor siz adetliykenmı prolaktı tstı yaptırdınız. macroprolaktinide ilk defa duydum daha neler ogrencem allah bilir :)
incicim çok geçmiş olsun arkadaşım.tedaviyi engelliycek bi durum olmaz inşallah.nur hanım senin için en güzel kararı verecektir.canını sıkma herşey yoluna girecek canım.
Sağol canım. Prolaktini herhangi bir gün baktırabilirsin. Yüksek çıkınca doktorum makrosunu da istiyor
incicim ne zamna başlıycan tedaviye prolakti dışında bir sorun mu war gecmısı okudum kaçırdımmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?