Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

söz konusu bebek olucağı için olamıyoruz işte canım
ben beynimde birşey olduğunu öğrendiğimde bile hiç stres teleş yapmadım bana birşey olurmu risklimi diye
ben dr bebek olmasına engelmi falan diye soru soruyorum eşim bana birşey olurmu diye dr soru soruyor derdim hala bebekti yani o durumda bile bir sene olmuştu çünkü korunmayı bırakalı ama bebek yoktu ortada

Ne var beyninde güzelim? Allah korusun...

yumosundan ayirmasin Allah im..
Baska bir arkadasa sormussun ama buluntisi yuzunden yemek yiyemeyen biri olarak hemen cvpliim dedim..
Zaten ilk 5 hafta heidi gibi mutluluktan uctugundan bi sey anlamiyorsun... Sonra 5. hafta yada 6. hafta gibi bi basliyor..
Su an 8 haftalik hamileyim. 3 haftadir bulantim var..Bulantimdan once o kadar iyi besleniyorum ki.. SimdiArabada, evde, yatagin yaninda, yani benim bulundugum her yerde bir adet poset bir adet de cubuk kraker var

Ama benim bir arkadasim da hic hic olmadi.. Insaallah seninde hic olmaz.. Aminn

Ne var beyninde güzelim? Allah korusun...

çok önemli birşey değil canım mikroadenom var bende 6 mm büyüklüğünde büyümediği sürece sorun yok şimdiye kadarda 3 kere mr çektirdim hepsinde aynı çıktı
nur hn da bir etkisi yok zaten sana dedi çünkü proloktin hormonunu etkileyen birşey ama benim hep normal yada sınırda çıkıyordu

senin daha erken başlamış canım miğde bulantıların allah yardımcın olsun
benim 8-9 hafta gibi başladı gün arasında çok nadir 3-4 kere oldu şimdiye kadar genel olarak sabah oluyor bende ve halada devam etmekte
sanırım çok yaramaz bizim veletler

Cikmasin zaten bi sey.. Allah a emanetiz hepimiz..
Bende 2 tane var 2cm..
Onlar mutlu ben mutlu gul gibi yasayip gidiyoruz yillardir

Çok geçmiş olsun canım benim. Allah'ım korusun seni ve yavrunu.
Prolaktin bende her seferinde yüksek çıkıyor. Macroprolaktine baktırıyorum o da öyle. Her defasında dostinex kullanıyorum.

Allah herkesin kucagina almak nasip etsin.. Bunlar mutluluk hastaligi.. Mutlulugun hastaligi mi olur vallahi olur Allah sabrini veriyor cok sukur...
Benim hepi topu bi tane canima okuyor... Cokkk sukurr Allah a

Prolaktin bende her seferinde yüksek çıkıyor. Macroprolaktine baktırıyorum o da öyle. Her defasında dostinex kullanıyorum.
amin canım hepsini korusun inşallah
ilaç kullanınca geçiyormu peki canım ama çok takılma bence burda bi arkadaşın sürekli oynuyordu bazen çok yüksek bazende düşük çıkıyordu öğrenir öğrenmez doxtinex kullanmaya başladı o ayda hamile kaldı
Allah herkesin kucagina almak nasip etsin.. Bunlar mutluluk hastaligi.. Mutlulugun hastaligi mi olur vallahi olur Allah sabrini veriyor cok sukur...
Benim hepi topu bi tane canima okuyor... Cokkk sukurr Allah a

aynen canım bulanınca oğluşumu seviyorum bende diyorum çoştun yine diye
allah onlara sağlık versin bende razıyım bunlara

Evet canım ilaçla iniyor ama her defasında yüksek çıkmasına deli oluyorum Tedaviden 1 ay kadar önce başlıyorum içmeye.

incicim çok geçmiş olsun arkadaşım.tedaviyi engelliycek bi durum olmaz inşallah.nur hanım senin için en güzel kararı verecektir.canını sıkma herşey yoluna girecek canım.

kızlar geçmiş olsun allah şifa versin. Bende prolaktin mağduruyum ya en son 53 dü dostinex kullandım iki kere sonra düştü ama tekrar baktırmam gerekiyor siz adetliykenmı prolaktı tstı yaptırdınız. macroprolaktinide ilk defa duydum daha neler ogrencem allah bilir :)

Sağol canım. Prolaktini herhangi bir gün baktırabilirsin. Yüksek çıkınca doktorum makrosunu da istiyor

incicim çok geçmiş olsun arkadaşım.tedaviyi engelliycek bi durum olmaz inşallah.nur hanım senin için en güzel kararı verecektir.canını sıkma herşey yoluna girecek canım.

incicim ne zamna başlıycan tedaviye prolakti dışında bir sorun mu war gecmısı okudum kaçırdımmı acaba ?

incicim ne zamna başlıycan tedaviye prolakti dışında bir sorun mu war gecmısı okudum kaçırdımmı acaba ?

Prolaktin önemli değil de smearda ufak bir sorun çıktı Canancım. Doktorumla görüşeceğim. Ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da beklemeden biyopsi alınacak. 3 ay beklersem tedavi en erken ocakta olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…