Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Prolaktin önemli değil de smearda ufak bir sorun çıktı Canancım. Doktorumla görüşeceğim. Ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da beklemeden biyopsi alınacak. 3 ay beklersem tedavi en erken ocakta olur.

geçmıs olsun ıns sorun çıkmaz ya sen beklemek istemıyorsun anladığım kadarıyla biyopsi yaptırsan sonucu ogrenmıs olursun hemde kafanda rahatlar. Herşeyde bır hyır vardır güzelim sakın stres yapıpta kendini yorma biliyorsun bizim daha çok dıkkat etmemız lazım kendımıze

sen hamılemıydın canım ? Ya insan hersydne korkuyor yukseldımı dustumu şöylemiböylemı ben ruyalaırmda goruyorum artık

evet canım hamileyim.ben hiç üzerinde durmamıştım.şuan ne durumda onuda bilmiyorum.bebişin sağlığı yi benimkide iyi çok şükür ondan hiç kafama takılmadı bile:)))

Allah'a çok şükür canım. 6 embiryom da çok iyi durumda 3. gün 4.gün gelişmesi göstermişler. O nedenle 5. güne kadar beklenip ; 5. gün PGT yapılacak.. İnşallah hepsi 5. güne kalır..

maşallah maşallah ne güzel bir haber bu gelişsinler annesi çok çok iyi olsun onlar.inşallah pgt de de hepsi sağlam çıkar.allaha emanet olsunlar.

selam kızlar, bende nur hanımdan randevu aldım, başarısız bir tüp denememin sonuçlarını göstereceğim
sonuçları hastaneden alırken eşimin son sperm testinide istedim o gün kargaşada unutmuştuk birde baktımki 2,5 milyona düşmüş moralim yerlerde biz artsın diye keçbynuzu suları arginmaxlar içerken iyice düşmüş

Canancım linke tıklayınca gülümsedim bir an :) Akasya ve ben pgt yoluyla çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Tez yazacağız bu konuda yakında Semra Hanım'ı görene kadar bize sorabilirsin

Son düzenleme:
Allah'a çok şükür canım. 6 embiryom da çok iyi durumda 3. gün 4.gün gelişmesi göstermişler. O nedenle 5. güne kadar beklenip ; 5. gün PGT yapılacak.. İnşallah hepsi 5. güne kalır..

Kalirrrr Allah in izniyle.. Sen pozitif dusun minnoslarda pozitif olsun.. Onlar simdi annelerinin icinde olmak icin gun sayiyor.. Az kaldi insallah

Canancım linke tıklayınca gülümsedim bir an :) Akasya ve ben pgt yoluyla çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Tez yazacağız bu konuda yakında Semra Hanım'ı görene kadar bize sorabilirsin

Sayın inci hocam bu konudaki düşüncelerinizi alabilirmiyim mağduruz bayağıdır bize olur mu bunlar malum 2. denemede de bebiş olmadı. YA inci cidden şimdi benım test sonucum 45 di ya ikinci testte düştü dr sınır da dmıstı ben hamıle kaldım mı dıyecegım kalmadım mı dıyecegım sınırdamı kaldm dıycem hehehehhe ne olcam ben yaaa DD

geçmiş olsun canım neticede sperm var zaten tüp bebek denıyorsun bence moralını bozma. dondurulmuş varmıydı inş vardır onlarla denersın ılk yaptıgımzda hormon değerlerı yukseldıgınden kaynaklı tutmuyor çogu kısının hayırlısı ıns 2. de hamıs kalırsın

Estağfirullah efendim

Canım senin kimyasal gebelik mi oldu ne oldu? Değerin düşmesi onu gösteriyor. Olacaksın olacaksın sen de bir gün anne olacaksın inşaallah...
Kromozom ve pıhtılaşma testlerinden eksik varsa yaptır, rahim filmini çektir. He bir de homosistein, protein s,c aktiviteleri, lupus vs. onlar da önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…