- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
senin kaç çıkıyor canım
Prolaktin önemli değil de smearda ufak bir sorun çıktı Canancım. Doktorumla görüşeceğim. Ya 3 ay bekleyip smear tekrarlanacak ya da beklemeden biyopsi alınacak. 3 ay beklersem tedavi en erken ocakta olur.
31-35 arası canım. Fazla yüksek değil.
bende de bi ara yükselme olmuştu prolaktinde sonra ben bidaha hiç baktırmadım bile kızlar.
sen hamılemıydın canım ? Ya insan hersydne korkuyor yukseldımı dustumu şöylemiböylemı ben ruyalaırmda goruyorum artık
Canimmm durumlarr nasil? Gusell haberlerr bekliyorusss
Allah'a çok şükür canım. 6 embiryom da çok iyi durumda3. gün 4.gün gelişmesi göstermişler. O nedenle 5. güne kadar beklenip ; 5. gün PGT yapılacak.. İnşallah hepsi 5. güne kalır..
Allah'a çok şükür canım. 6 embiryom da çok iyi durumda3. gün 4.gün gelişmesi göstermişler. O nedenle 5. güne kadar beklenip ; 5. gün PGT yapılacak.. İnşallah hepsi 5. güne kalır..
evet canım hamileyim.ben hiç üzerinde durmamıştım.şuan ne durumda onuda bilmiyorum.bebişin sağlığı yi benimkide iyi çok şükür ondan hiç kafama takılmadı bile:)))
çok güzel canım gözün aydınnnn
Canancım linke tıklayınca gülümsedim bir an :) Akasya ve ben pgt yoluyla çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Tez yazacağız bu konuda yakındaSemra Hanım'ı görene kadar bize sorabilirsin
selam kızlar, bende nur hanımdan randevu aldım, başarısız bir tüp denememin sonuçlarını göstereceğim
sonuçları hastaneden alırken eşimin son sperm testinide istedim o gün kargaşada unutmuştuk birde baktımki 2,5 milyona düşmüş moralim yerlerde biz artsın diye keçbynuzu suları arginmaxlar içerken iyice düşmüş
Sayın inci hocam bu konudaki düşüncelerinizi alabilirmiyim mağduruz bayağıdır bize olur mu bunlar malum 2. denemede de bebiş olmadı. YA inci cidden şimdi benım test sonucum 45 di ya ikinci testte düştü dr sınır da dmıstı ben hamıle kaldım mı dıyecegım kalmadım mı dıyecegım sınırdamı kaldm dıycem hehehehhe ne olcam ben yaaaDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?