İlaçlar ne kadar tutuyor arkadaşım
teşekkür ederim canım.seninde doğumuna az kaldı değil mi? hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşlh
Allah'a çok şükür canım. 6 embiryom da çok iyi durumda3. gün 4.gün gelişmesi göstermişler. O nedenle 5. güne kadar beklenip ; 5. gün PGT yapılacak.. İnşallah hepsi 5. güne kalır..
Akasyacım çok sevindim hadi hayırlı olsun Allah yüzümüzü hep böyle güldürür inşallahBenide sabah aradılar telefona bakmak ne zordu ...ya Allah dedim açtım...Allahıma binlerce şükür olsun cnm yumurtam döllenmişti ...Eşimle nasıl ağladık anlatamam..bizim için çok önemliydi çünkü sadece 1 yumurtamız vardı...bugün 2. günüydü sana dedikleri gibi pek ayrıntılı bişey dememediler...hemşire hnm , yumurtanız döllendi ve kaliteli dedi inşallah yarın dahada güzel haberlerini alırım...Allah inşallah tamamına erdirir
ilaçta 1500-2000 tl arasıymış
bünyeye göre değişiyor ama genelde 1000-1500 tl arası.
Akasyacım çok sevindim hadi hayırlı olsun Allah yüzümüzü hep böyle güldürür inşallahBenide sabah aradılar telefona bakmak ne zordu ...ya Allah dedim açtım...Allahıma binlerce şükür olsun cnm yumurtam döllenmişti ...Eşimle nasıl ağladık anlatamam..bizim için çok önemliydi çünkü sadece 1 yumurtamız vardı...bugün 2. günüydü sana dedikleri gibi pek ayrıntılı bişey dememediler...hemşire hnm , yumurtanız döllendi ve kaliteli dedi inşallah yarın dahada güzel haberlerini alırım...Allah inşallah tamamına erdirir
Ayy kader arkadaşım çoook sevindimmm inanO telefon olayı beni de mahfetti. Zaten sabaha karşı uyandım. Saat 11 olsun diye inan dakikaları saydım. tam bir deli gibiydim.. Allah aklımıza mukayyet olsun Canım beni aradıkları 2. gün bana da bilgi vermediler. Sadece dediler ki ; 7 olgun yumurtanız vardı 6 'sı döllendi. Yarın haber beklemeyin. Perşembe bilgi veririz. Bugün aradıklarında PGT 5. güne kalacak diye bilgi verdiler. Normalde 3. gün yapılıyor. Embiryoların durumu çok iyi diye böyle karar verdik dediler. O yüzden bana uzun uzun açıkladı Sana dua edeceğim canım. İnşallah o tek yumurtan can bulacak.. Evladını kucağına alacaksın Aminnnn...
sağol canım yaa inşallah bende senin gibi şanslı olurum bu defa , rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Sigortadada tutmazsa memorial hastanesini düşünüyoruzda fiyatlardan bilgim olsun diyorum.Verdiğiniz bilgiler için sağolun.
Ayy kader arkadaşım çoook sevindimmm inanO telefon olayı beni de mahfetti. Zaten sabaha karşı uyandım. Saat 11 olsun diye inan dakikaları saydım. tam bir deli gibiydim.. Allah aklımıza mukayyet olsun Canım beni aradıkları 2. gün bana da bilgi vermediler. Sadece dediler ki ; 7 olgun yumurtanız vardı 6 'sı döllendi. Yarın haber beklemeyin. Perşembe bilgi veririz. Bugün aradıklarında PGT 5. güne kalacak diye bilgi verdiler. Normalde 3. gün yapılıyor. Embiryoların durumu çok iyi diye böyle karar verdik dediler. O yüzden bana uzun uzun açıkladı Sana dua edeceğim canım. İnşallah o tek yumurtan can bulacak.. Evladını kucağına alacaksın Aminnnn...
Maalesef geçmiyor.
Tedavi 2000 euro (ilaçlar hariç)
arkadaşlar yanlışınız var memorial raporun varsa indirim yapıyor.ben bizzat muhasebeyle görüştüm daha doğrusu nur hanımla telefonda konuşurken kendisi beni muhasebeye bağladı muhasebedeki bayan eğer rapor alabilirseniz tabiki indirim yapıyoruz dedi.bence sormakta fayda var.çok eminim indirim yapıyoruz dediğine ama miktarını bilmiyorum.
Rica ederim.
Allah yardımcın olsun...
özlemcim rapor geçiyor şöyle ki raporun üniversite hastanesinden olması gerekiyor.ben 3 kez aşılama yaptırdım üniversite hastanesinde tutmayınca bi heyet raporu çıkartıldı doktorlar tarafından bende o raporla gittim 2000 euroya mal oluyodu hastane ben 1600 euro ödeme yaptım.400 euro çok bişey deil dersen hiç aşılama deneme ama yok deniycem dersen durum böyle canım.
Dilerim altin yumurtan omur boyu seninle olur..Dua ile..Akasyacım çok sevindim hadi hayırlı olsun Allah yüzümüzü hep böyle güldürür inşallahBenide sabah aradılar telefona bakmak ne zordu ...ya Allah dedim açtım...Allahıma binlerce şükür olsun cnm yumurtam döllenmişti ...Eşimle nasıl ağladık anlatamam..bizim için çok önemliydi çünkü sadece 1 yumurtamız vardı...bugün 2. günüydü sana dedikleri gibi pek ayrıntılı bişey dememediler...hemşire hnm , yumurtanız döllendi ve kaliteli dedi inşallah yarın dahada güzel haberlerini alırım...Allah inşallah tamamına erdirir
Canim bende fazla ugrayamiyorum.Merakta birakma ara ara yaz gelismeleri,durumunu..Herkese selam arkadaşlar uzun süredir uğrayamadım. Neler yapıyorsunuz? Biraz okudum yazılanları yepyeni arkadaşlar var herkese allah yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?