Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

incim canim gecmis olsun,insallah onemli birsey degildir..
Oncelik senin,esinin sagligi sizler iyi olasiniz ki evlat dunyaya getiresiniz.
Sen simdilik 3.denemeni ertele bence..oncelik tedavini ol(insallah birsey cikmaz) sonra hazir olunca baslarsin.
Dualarim seninle..

bh canim gecmis olsun..Sayili gun kaldi,saglikla gelsin..
Umutege senin,bebisin keyfler nasil?
sevda yanlis hatirlamiyorsam transfer olmustu..Insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz..
Kimseyi atlamak istemiyorum ama vakitte az gecmisi tek tek okuyamiyorum..
Rabbim evlat ozlemiyle tutusan tum annelerin kucaklarini tez vakitte doldursun,kimseyi evlat ozlemiyle acisiyla sinamasin..
Buara bende ko-kultur yaptiranlardanim..

kızlar bebişleri alında gelin artıkk:))) allah yardımcınız olsun akasya ve fıstık. PGT ne kadar odedınız?

İnşallah alıp geleceğiz canım. Ben fıstık arkadaşımızın tek yumurtasının anneciğine tutunması, kendim için de 6 yumoşumdan sağlıklı bulunup kucağıma alabilmem için dua ediyorum.. Pozitif düşünüyorum. Umutluyum.. PGT embiryo başına 150 euro canım.

Süper bir haber bu canım Ben de her zaman kardeşten yanayım. İnsanın hayatta kardeşi olmalı imkanım olsa ben de hemen yapmak isterdim.. nasip

Herkese selam arkadaşlar uzun süredir uğrayamadım. Neler yapıyorsunuz? Biraz okudum yazılanları yepyeni arkadaşlar var herkese allah yardım etsin.

Biz iyiyiz canım. Senin hamilelik nasıl gidiyor ? Sayılı gün ne çabuk geçiyor dimi Meleğine kavuşmana az kalmış...

Canım arkadaşım çok sağol.. Öyle güzel moraller verdin ki bana.. Mantıklı , yere basan açıklamalarınla.. iyi ki bu topiği terk etmedin. İyi ki dualarınla, güzel dileklerinle destek oluyorsun.. Allah razı olsun

evet aslında uzerınde tam dusunulmemıs bırsey ama bu dogmadanda cok konustuk ınsallah olur buda ılk denememızde

kızlar bilginize ihtiyacım var,
şimdi bana tüp bebekte uzun protokol uygulandı ve bu yüzden yumoşların hepsi hemen hemen aynı büyüklükteydi ve hepside toplandı,
kısa protokolde lucrinle baskılanmadığı için durum nasıl oluyor yani ben mesela aşılamada lucrin kullanmadığım için adetin 3.günü biri 8 mm diğerleri 4-5 falan , arada ciddi fark oluyor biri çok önden gidiyor e bu durumda diğerleri nasıl ona yetişiyor büyük olan dahada büyüyüp çatlamadan :26:

Gonal F iğnesinin yanına cetrotide diye bir iğne veriyorlar. O iğne dengeliyor. Küçükleri büyütüyor, büyüklerin de çatlamasını önlüyor. Ama mesela benim 13 yumurta görünmesine rağmen hepsi büyümedi. 9 yumurtam toplandı. Sadece 7 'si olgundu. Yani kısa protokolde kayıplar olabiliyor.

Canım ben ilk iki denememi bahçeci tüp bebek merkezinde denedim.birincisi tuttu.6 haftalıkken düştü.ikinci denemem tutmadı.Şimdi işten ayrıldığım için sigortada deniyoruz.Sigorta 450 tl ödeniyor.İlaçlarda 200 tl kadar tutuyor.Memorial testleri dışarda yaptırınca kabul etmiyordu.Kendi bünyesinde istiyordu.Ayrıca raporda geçerli dğildi.Şimdi galiba değişmiş.

Son düzenleme:

Bu duayı bizimle paylaştığın için allah razı olsun.Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat nasip etsin.

Canım üzgünüm bu konu ile ilgili benimde bilgim yok.

dua eden iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma çokk teşekkürler...yer gök dua ile kimin duasının kime faydası olacağını bir tek Allah bilir, birbirimize hep dua edelim arkadaşlar....Akasyacım cnm benim, bende hergün kendim için senin için evlat sahibi olmak isteyen herkes için ayetel kürsi okuyorum...

Akasyacım sanada kalçadan iğne vermişlerdir nerde vuruluyosun...biz şehir dışından geldik diye ne reçete yazıyolar ne de iğne vuruyolar...eczanelere hemşireler kart bırakıyomuş onu aldık aradık evine kadar geliyolar...ama tabi güvenirliliğini bilmiyorum...

Evet canım maalesef verdiler. Çok fena bir iğne. Ben reçetemle özel hastanede vurdurdum. Memorial sana reçete vermedi mi ?? Bana vermişlerdi.. :26:

Canım benim çok sağol. Söylediğin gibi önce biz sağlıklı olmalıyız ki sağlıklı bir evladımız olabilsin. Allah razı olsun. Haftaya Nur Hanım'la görüşmeye gideceğim, konuşacağım.

Kısada cetrotide veriliyor baskılamak için. Büyükler baskılanırken küçükler büyümeye devam ediyor ancak tabi hepsi yetişemiyor. Sayıda değişiklikler olabiliyor.

fıstık canım yarın güzel haberler alırsın inşaallah. Dua edeceğim arkadaşım.

hiç yemediğim kadar meyve yiyorum :) bel ağrısı falan yokta hafif kasık ağrıları var. inş tutunmaya delalettir diyorum. gözunun içine bakıyorlar ha. oda gusel :) sen desene, bu bulantıyla kolaysa siz yiyin diye. ya bide bende acaip sinir ve ağlama hissi geliyor. herşeye alınıp ağlayasım geliyor. fenalardayım...

8 ekim buyuk gun...

Son düzenleme:

sağol canım evet transferim bir hafta önce yapıldı. Allah kısmet ederse pazartesi sonuçları alıcaz. senınde Allah yardımcın olsun Rabbim işlerini rast getirisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…