ay canan güldürdün beni
ucuz etin yahnisine dönmeyelim sonra bir yanlışlık olmasın
aslında ben çok memnun değilim diğer merkezler hakkında yazılanları okuyunca merkez değiştirmekten korktum. Neden değilsin dersen sanırım dr.la ilgili Nur hanımdan bahsedıyorsunuz ikna kabıleyetı yuksek sızı psıkolojık olarak rahatlatıyor. Benım opuma gırmıstı odasından cıktı yanıma geldı opunu yaptım transferını yapamam belkı ıns tutar dıye ıyı dıleklerını ılettı ben hıcbırsey solemeden oldu hemde benım dr bıraz durgun ya ama kendısını bırakamıyorum Diyeceğim şuki memorial ve drları alıskanlık yapıyorrr :)))))))))))
Canancım senin doktorun kimdi?
lab neticede ya birşey olmaz iso belgesı varsa yaptır gitsinnn hehehe :)))Tüp bebekte para su gibi gidiyor artık kuruş hesabı yapyorum ben he diyorsankı param çokkk o başkaaa :)))
hee tabi denizde kum bende para
bir sene devlette süründüm diyommm kime diyommmm
şimdi bütün masraflara bloke koydum tüp çocuk parası biriktircez tohumuna para sayıcaz veletin
bha birde genetiks diye bir yeri aradım 162 dedi, ikisinden birine karar vericem artık
şimdi bütün masraflara bloke koydum tüp çocuk parası biriktircez tohumuna para sayıcaz veletin
Kızlar benimde yumoş toplama perşembe yada cuma olacak
sabırsızlanıyorum
hayırlı ugurlu olsun canım yine brükseldemi yaptırdım yücel bey dimi dr. peki tutmamasının nedeni nedir sordun mu kaç embriyo transfer etmıslerdı ? ne kadar soru sordum yahuuu :)
Kızlar benimde yumoş toplama perşembe yada cuma olacak
sabırsızlanıyorum
Heheh biz de saydık valla. Biri yarım kalan 3 aşılam 2 tüp bebek daha önceki tedaviler ilaçlar falan derken toplamda 30000 i buldu nerdeyse yaw. Bir de ben ikinci denemeden sonra bir de OHSS denen olayı yaşadım onun masrafı falan 3 kere su çekildi karnımdan :))) Eşimle diyoruz hele bir doğsun totişine totişine vuracaz daha doğmadan masraf yaptırdın bize velet diye.
Ama olsun Allahıma şükürler olsun oğlumuz bizimle herşeyi unutturuyor vallahi. Herşey onun için di yine aynen devam herşey onun için olacak :)))
Allahım inşallah kimseye aratmasın. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım
Heheh biz de saydık valla. Biri yarım kalan 3 aşılam 2 tüp bebek daha önceki tedaviler ilaçlar falan derken toplamda 30000 i buldu nerdeyse yaw. Bir de ben ikinci denemeden sonra bir de OHSS denen olayı yaşadım onun masrafı falan 3 kere su çekildi karnımdan :))) Eşimle diyoruz hele bir doğsun totişine totişine vuracaz daha doğmadan masraf yaptırdın bize velet diye.
Ama olsun Allahıma şükürler olsun oğlumuz bizimle herşeyi unutturuyor vallahi. Herşey onun için di yine aynen devam herşey onun için olacak :)))
Allahım inşallah kimseye aratmasın. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım
hayırlısı lilyumcum inş güzel haberlerını alırız :)
Kızlar halinize şükredin :)
2 tedavide 13 bin+6500 set up ücreti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?