evet canm bal tarçın çörek otu kullanan çok kişi var kk da..arkadaslar yumurta kalitesini artırmak için bazı forumlarda kürler var bal corekotu karanfil vs olan bunları kullanmanın bir zararı olur mu? yumurta rezervim azmış ve kalitesizmiş olan yumurtalarımın kalitesini artırmak için bir öneriniz var mı kür veya meyve sebze vs vs teşekkür ederim
sabretmek istemiyorum zatenama şimdi benım kafam karıştı. hani şimdi hamileyim yaaa transferden bu yana 13 gun geçti. iki hafta sonra kaç haftalık olmuş olucam?
evet canım öngörüşmeye gittim testlerimi yaptırdım, adetimin 3 günü yani cumartesi gidicem bakkalım işimiz baya zor hayırlısı artık
kromozom test için ben beşiktaşta genetiks diye bi laboratuar var oraya gideceğim
bizden istenen periferik kanda kromozom analizi ve 162 tl fiyat aldım
burası sırf genetik ve ağır tahliller yapan bir yermiş
ben bgn hamile olmadıgımı ogrendim aynur hanım telefonlar bildirdi uzucu habergelin goruselim dedi kromozom testi isteyeylim dedi ama telefonda bnde ilk tup bebek tutmadıgı için semra hanımdan randevu aldım oda bu sıralar doluymus yoksa hemen yarın gidip gorusmek istiyordum taaaaaaa 5 kasımda gidecem gorusmeye ozamana kadarda su kromozom testini yaptırmak istiyorum elimde olsun malum 1 ayda cıkıyormus
Bence Aynur Hanım'la görüşün. O size kağıt verecek, kromozom analizi dışında istenilen başka tahliller de var. Semra Hanım'la da 5 kasımda görüşürsünüz.
evet canm bal tarçın çörek otu kullanan çok kişi var kk da..
hatta bu ay adetimle beraber bende kullanacağm..ovulasyona kdar..günde 1 tatlı kaşığı..
Ben arı sütü , polen yemiştim. Embiryolarımın 6 tanesi döllendi. 5 tanesi 6. güne gitti. Transferim 6. gün yapıldı. Ama tabii bunlar mı işe yaradı bilemem.
Ben arı sütü , polen yemiştim. Embiryolarımın 6 tanesi döllendi. 5 tanesi 6. güne gitti. Transferim 6. gün yapıldı. Ama tabii bunlar mı işe yaradı bilemem.
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
ee varmı değişiklikler güzel haberler
incim sen doktara gittinmi canım ne durumdasın smer yaptırdınmı
İncicim sanırım genel testleri 2. negatiften sonra verıyorlar en azından ben de öyle olmustu. Semra hanımla görüşünce o istemişti eşimden kromozom testi. Ben 2. negatıfı aldım Semra hnmla randevu vermedıler nasıl olsa bunlar alıştılar bızemı dedıler acabaDD
Canım daha alacağım testler var hepsini alayım öyle göstercem dra ama ben tutmamasının nedenını pek pıhtılasmadan oldugunu snamıyorum cunku genel de 20 haftalıkken felan oluyormus o bakcaz artık bu sefer ne dıycekler merak edıyorum
Canancım pıhtlaşma tutunmamasına sebep değil, düşüğe sebep oluyor.
Hayırlı cumalar canım.
Haftaya gideceğim nasipse. Smearın tekrarlanması için 3 ay beklemem lazım maalesef. Kolposkopi yaptıracağım büyük ihtimal. Doktorumla bir görüşeyim de.
Canım ben bir kez aldım negatif ardından ne var ne yok yaptırdımNegatiften sonra Semra Hanım aradı beni, dosyanızı inceledim, üzerine notlar düştüm, bir sonraki tedaviniz bu şekilde yürüyecek dedi. Semra Hanım çok yoğun gerçekten.
bu gidişle bende pgt yaptırcam embrıyolara belkide sağlıklı değiller. Tekrar aynı sonucu alıp herdefasında kafam karısıyor embriyonun gerçekten sağlıklı olup olmadıgını öğrenmıs olurum
Canım sen önce tahlil sonuçlarını bir al ve gerekli başka testler varsa yaptır, inş pgt'ye gerek kalmaz. Pgt hem çok maliyetli hem çok stresli.
ins canım ya tahmın edebılıyorum o stresı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?