ben mecidiyeköyde ki istanbul labaratuar a yaptırmıştı 200 lira almıştı. gaziosmanpaşa var özel oda 164 liraya yapıyor. ortalama bir ayda çıkıyor
bu kromozom testi FMF mi başka bir test mi bir sürü kromozom testi varmış ben daha bnden hangisini istedi ogrenemedim de teşekkur ederim yardımlarınız için
Merhaba, Aynur Hanım size analiz için kağıt vermedi mi? Kağıtta yazıyor ne istendiği.
ben bgn hamile olmadıgımı ogrendim aynur hanım telefonlar bildirdi uzucu habergelin goruselim dedi kromozom testi isteyeylim dedi ama telefonda bnde ilk tup bebek tutmadıgı için semra hanımdan randevu aldım oda bu sıralar doluymus yoksa hemen yarın gidip gorusmek istiyordum taaaaaaa 5 kasımda gidecem gorusmeye ozamana kadarda su kromozom testini yaptırmak istiyorum elimde olsun malum 1 ayda cıkıyormus
söyle güzelim
:) benim yarın opum var
dua edin
allah yardım eder inşallah
zor bi işlemmi bu
allah yardımcın olsun canım. Hiç zor bir şey değil. Hatta tedavinin en tatlı yanıçok tatlı bir uykuya dalacaksın, uyandığında her şey bitmiş olacak. Odana götürüleceksin, dinleneceksin, kahvaltını edip hastaneden ayrılacaksın. Inş bol yumoşun olur.
amin canım sağol
kaç dakka sürüyor
korkuyorum yinede
çıktıktan sonra çok ağrı oluyormu
yada sanraki zamanda
merhaba as_li bende cumartesi merkeze ön görüşme için gideceğim. siz ön görüşme yaptınız mı
Kızlarrrrrr beni duyan varmıııı :)
hep dualarımdasınız kaynanama anlatmıstım senı transferden sonra sonuc alında senı sordu bana olumsuz oldugunu söyleyınce sana hep etti gelinli kaynanalı dua edıyoruz sana allahım kucagını boş bırakmasın allah isteyipte olmayan herkeze nasip etsin inş
kromozom test için ben beşiktaşta genetiks diye bi laboratuar var oraya gideceğim
bizden istenen periferik kanda kromozom analizi ve 162 tl fiyat aldım
burası sırf genetik ve ağır tahliller yapan bir yermiş
:) benim yarın opum var
dua edin
allah yardım eder inşallah
zor bi işlemmi bu
allah yardımcınzı olsun. endişe etmeyin. yatcan kalkçan yumoşların embriyoya dönecekler:)
umarım tedavinzi olumlu neticelenir
merhaba sizinde mi negetif gebelik oldu acaba benim negatif gebelik oldugu için istedi de bn adını unuttum cok tesekkur ederim olmazsa bende o laboratuar a giderim fiyatı iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?