Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

demekkı kan pıhtılaşmasının var olduğunu görünce onu da isteyecek iii bakalım onuda bir araştırayım :)) Ben bunları özelde yaptırdım canım o yüzden erken çktı

selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum sürekli girip okuyordum memorialin zaten iyi bi merkez olduğunu biliyordum ama sizin tecrübelerinizle bu sabitlendi nur hanımla telefonda görüştüm bayramdan sonra ön görüşme için çağırdı fiyatlar nasıl nur hanım nasıl bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Hoşgeldin Gamzecim. Memorial ve Nur Hanım, emin ellerdesin :)
Tedavi 2100 euro ilaçlar da 1000-2000 lira arası değişiyor. Hakkında hayırlı olur inş.

Hoşgeldin Gamzecim. Memorial ve Nur Hanım, emin ellerdesin :)
Tedavi 2100 euro ilaçlar da 1000-2000 lira arası değişiyor. Hakkında hayırlı olur inş.

teşekkür ederim inci tanesi ben bi aşılama va geçen ay bi tüp bebek deneyimim oldu maalesef ikiside negatifle sonuçlandı nur hanımı seçmemin en büyük sebebi bu son zamanlarda ismini çok duyuyorum ama önce eşimden kromozon testi istedi o beni korkutuyor biraz

Rica ederim. Geçmiş olsun. Kromozom analizini tedbir amaçlı istemiştir, korkma. Kromozomlarda bir sorun çıksa da çaresi var çok şükür. Şimdiden düşünme bunları.

Rica ederim. Geçmiş olsun. Kromozom analizini tedbir amaçlı istemiştir, korkma. Kromozomlarda bir sorun çıksa da çaresi var çok şükür. Şimdiden düşünme bunları.

ne bileyim canım insan korkuyor işte sizde şuan memorialde mi tedavi oluyorsunuz doktorunuz kim?

canım bizim sorunumuz eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği mevcut sayı çok düşük olduğu için nur hanım kromozon testi istedi

Dediğim gibi tedbir amaçlı, illa bir şey çıkacak değil canım. Çıksa da dünyanın sonu değil, çok şükür pgt var.

merhaba arkadaslar nasılsınız?
ben bu ay memorial da tup bebek yaptırdım bgn sonucu aldım malesef olumsuz negatif cıktı cok uzuldum ama yapacak birşey yok aynur hanım negatif gebelik randevusu almamı soyledi semra hanımdan 5 kasım icin randevu aldım birde benim yumurtalarda bir gariplik varmış sıvısındamı ne embriyomda 5. gun transfer oldu ama cok yavas gelişiyormul neyse benden kromozom testi istedi memorialde 1500 lira gibi birşey istediler kromozom testi yaptırabilecegim devlet hastanesi varmı veya sigortanın gectigi bir ozel hastane vs var mı ? bildiginiz şimdiden cok tesekkur ederim Allah herkese tez zamanda hayırlı saglıklı evlat nasip etsin

herşey sinirine dokunur şimdi bana da oluyodu.hormonlardan:)))

hemde nasıl hemde nasıl. Allahımmmmmmmmmm mesela yarım saat önce kudurmalardaydım ((
birde hani sen demiştin ya benım kesem kendiliğinden kayboldu die. ya benımki öyle olmassa ya farklı bişey olursa. amaaaaan neyse. zaten üç haftaya kadar bişi olmaz değil mi? değil mi değil mi değil miiiiiiiiiiii

sabretmek istemiyorum zaten ama şimdi benım kafam karıştı. hani şimdi hamileyim yaaa transferden bu yana 13 gun geçti. iki hafta sonra kaç haftalık olmuş olucam?

kızlar günaydınnnnnnnn.uyumaktan içim çıkmış:))))

maşallah güsellik uykusu bu. uyu uyu. ama baş ağrısına dikkat

tunaydın kızlar uzun uykusuz bır geceden sonra ayakta durmaya calısıyorum var mı dogranınız veya hamıle kalanınız????gecmısı okuyamıyorumda..

doğuranımız yok daha :) en sonda bendeydi haberler o kadar :)

ben mecidiyeköyde ki istanbul labaratuar a yaptırmıştı 200 lira almıştı. gaziosmanpaşa var özel oda 164 liraya yapıyor. ortalama bir ayda çıkıyor

Kızlar selam
sevdacığım hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla bebişini veya bebişleri kucağına alırsın canım
benim yarım opum var
dua edin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…