Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

fıstıkçım allah yardımcın olsun.ne denir bilmiyorum ama biz yanındayız ve destekçiniz herzaman bunu sakın unutma.lütfen içine kapanma.herşey yoluna giricek canım sadece biraz sabır...

Rica ederim canım. Sor tabiki. Elimden geldiğine yardımcı olurum. Aynı şeyleri yaşadığım için tedirginliklerini anlayabiliyorum. Ben de çok soru soruyordum zamanında :) Adet günü hakkında söylediğini ilk kez duyuyorum açıkçası :) Cuma adet olursan o gün arayıp cumartesi için randevu al. Zaten randevuda soruyor hemşire ne zaman tam olarak söküldü diye. Yeni hastasın pazar günü kimse bakmaz mı dedi Öyle şey olmaz hiç endişen olmasın. Her gün mutlaka doktor bulunuyor. Bayramlarda dahi tedaviler devam ediyor.

hangi drla görüştün görüşmen nasıl geçti herşey yolundadır inş

Nur Hanım'la canım. Benim şu smear sorunu vardı ya onu konuştuk. Yolunda çok şükür.

Son düzenleme:
teşekkür edrim yardımın ıcın şişlide kıme gıtmelıyım dr olarak incitanesi

Rica ederim. Burada çoğumuz Nur Hanım'ın hastası. Hepimiz doktorumuzdan çok memnunuz. Aynur Hanım, Müstecep Bey, Mustafa Bey hastaları da var. Diğer doktorlar hakkında pek bilgim yok. Semra Hanım zaten değişmez doktorumuz :)

benimde göğüslerim şişti transfer olduğu gün ve ertesi gün ama sonra indiler bu kötü bişeymi ki

canım hayırlı olsun çok sevindim
allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin (hepimizin)
cumartesi sonucunu bekliyoruz heyecanla

gunaydınlar kızlar.uzun zamandır yokum kızımın 40 cıktı bıraz kalabalıktı ev.hazırlık felan derken hıc gıremedım..arada gırıyorum dua edıyorum sızler ıcın.kabul oluyor sanırım sonra bır bakıyorum patır patır hamıle haberlerı gelıyor.allah hepınıze bebıslerınızı kucagınıza bıranonce almak nasıp etsın.bılıyorum kı cok zor.ben tedavıdeyken hergun aglıyordum olmıycak bosuna gelıyorum dıye.

lilyumcum;

canım hayırlı olsun.inşallah çok inatçı olur ve sımsıkı tutunur.bol bol dinlen hiçbirşey düşğnme.hep iyi düşün.allah'ın izni ile tutunacak inşallah.

sağol canım benim inşallah sıkıca tutunurlar
salı transfer gününden beri evden hiç çıkmadım
akşamları sadece iğne vurulmak için çıkıyoruz eşimle bir iki sokak yürüyüp geliyoruz
ev işide yapmıyorum

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
senin tedavi ne zaman başlıyordu

ii bakalım canımm benimde smear tekrarı olcak

maşallah gözün aydın canım sağlıklı şekilde büyüsün. Sen dualarını hiç eksik etme olur mu tuğçecim :)

Teyze çok mutlu oldum canım. Sanırım bizim bebişlerin tarihi hemen hemen aynı. Hadi sen de hamilelik takvimi yap.

benimde göğüslerim şişti transfer olduğu gün ve ertesi gün ama sonra indiler bu kötü bişeymi ki

Belirtiler herkeste aynı olmayabilir canım. Benim de testten bir gün önce inmişti. Sen belirtilere takılma

Canım Allah razı olsun senden.. Tatlı kızını öp bizim için...

lilyum hiçbir belirti arama canım.daha çok erken.benmde göğüslerimde şişkşnlik olmamıştı.hiçbir belirtim olmadı.ayrıca çokta umutsuzdum.hiçbişeye takılma allah yardımcın olsun canım.

İyi yapmışsın :) Bu kez de başka doktora yönlendirilirsen söyle durumunu çekinme. Muayene olduktan sonra ücret alınıra tedavi parasından düşülüyor diye biliyorum. Ama buradaki çoğu arkadaş ön görüşmede muayeneye ücret ödemedi. Bunu sor mutlaka muhasebeye. Güzel haberlerle gel inşaallah. Nur Hanım'ın yanından çok memnun ayrılacağına eminim :)

:) hayırlısıyla bı saglıklı hamılelık yasasam dogursam kurban kesıcem :) sorunu bulması dert baslamması ayrı dertmıs :)
zaten nur hanımın methını duya duya ayrı bı sempatım olustu kadıncagıza :) ınsallah guzel haberlerle ayrılırım nur hanımdanda bı baslasam tedavıye stresım bıraz daha azalıcak heralde.ben kendımı cok ıyı bılıorum.
Bu dusuklerımdede aynısı oldu.doktora gıdıorum kafama takılı bısey kalıo,sonra bebek dusuyo baslıorum bak bana o ılacı vermedı bak bana ıgneyı vermedı gıttı gene bebegım dıye kendımı paralıyorum
en mantıklısı rısklerı bıdaha konusmak aydınlanmak.sımdı betul hanım bana %60 dedı ama kendımı ona adapte edıp beklersem sonucundada negatıfı gorursem cok uzulurum uzun sure kendımı toparlayamam.
Memorıaldan once 3 tup bebekcıyle daha gorustum bana %30 sans vermıslerdı cunku.saglıklı yumurta bulunamayabılır demıslerdı cunku....sımdı oyle bı sorun yokmus gıbı konusulunca kafam bı haylı karıstı...ama yıne de verıcekse rabbım saglıklısınıı hayırlısını nasıp etsın cumlemıze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…