Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun

Çok sevindim canım.İnşallah sıkıca tutunarak teyzelerini bir kez daha sevindirirler.Hyırlı olsun canım.Allah tamamını erdirsin.Darısı başımıza.

Allah yardımcın olsun. Önce Allah'a sonra Nur Hanım'a güven. İnşaallah tez zamanda yavruna kavuşursun.

Hulicim hayırlı olsun :) Her şey yolunda gider ve evladına kavuşursun umarım...

rabbım herkese bunu yasaatsın evet bu gun ıkı tane bebişimi bana transfer ettıler 31 ekım yanı esımın dogum gunu test tarıhım kızlar rabbım yardıncımız olsun

Ceydacım sımsıkı tutunsunlar sana inşaallah. Test günü de ne güzel tam denk gelmiş :) Çifte kutlama yaparsınız umarım :)

Cayaaazzzzzzzzzz neredesin? Sana bakmaya gelmiştim ama yazmamışsın :26:

ceydacım haırlı olsun sadece eşinin doğumgününü değil bebişlernizin güzel haberini de kutlarsınız inşallah.

Allah yardımcın olsun. Önce Allah'a sonra Nur Hanım'a güven. İnşaallah tez zamanda yavruna kavuşursun.

Hulicim hayırlı olsun :) Her şey yolunda gider ve evladına kavuşursun umarım...

Ceydacım sımsıkı tutunsunlar sana inşaallah. Test günü de ne güzel tam denk gelmiş :) Çifte kutlama yaparsınız umarım :)

Cayaaazzzzzzzzzz neredesin? Sana bakmaya gelmiştim ama yazmamışsın :26:

ceydacım transferin hayırlı olsun.inşlh güzel haberler alırsın...benimde test günüme 4 gün kaldı arkadaşlar.adet sancım oluyor arada.kasıklarımda doluluk hissi oluyor.sanki kendimi kasıyormuşum gibi ağrıyor.tutmadıysa diye çok korkuyorum...

hiç merak etme herşey yolunda bence:)))

merhaba arkadaslar
kaçgundur giremiyorum hızlıca sayfaları okudum yeni transferleri olanların hayırlısı ile inş bebişleri sıkı sıkı tutunsunlar annelerine test yaptıracaklarınca inş hayırlı haberlerini duyarız
şimdiden herkese iyi bayramlar ...

İçini rahat tut canım.İnşallah seninde güzel haberini alacağız.

Sevgili huli, İkimizin de tedavisi hayırlı olsun canım... Sen de ben de bayramı İstanbulda tedaviyle geçiriyor olacağız... Rabbim inşallah bizlere de anne baba olmayı nasip eder... Şansın bol olsun!

Günaydınnnnnnnnnnnn
Amin canım ya, inşallah tanrım bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah. belki karşılaşırız oralarda sanada bolşans allahım yardımzımız olsun

günaydınnnnnn

huli ve hopeful tedaviniz hayırlı olsun inşaallah rabbim yüzünüzü güldürsün..

sonuç bekleyen arkadaşlar inşaallah güzel haberlerinizi alırız..

Mucize allah sana mucizeni bağışlayacak inşallah. Merakla bekliyoruz güzel haberlerini
Sevgiler

ben de memorial da tüp bebek tedavisine başlıcam. bayramdan sonra nur hn a randevu aldım
sperm azlığı ve morfoloji sorunu var. 1,5 yıldır normal yolla olmadı.

Ceyda senin de hayırlı olsun tedavin şimdiden. Nur hanım çok tatlı bir dr. için rahat git Burdaki bir çok kişi Nur hanımın hastası

Sevgili mucize... Büyük güne çok az kalmış , aklına öyle şeyler getirme... içinde senden ve eşinden bir hücre var, bu bile çok keyifli bir şey...

Bir de bu süreci nasıl geçirdiğini merak ediyorum... sürekli yatanlardan mısın yoksa normal hayatına devam mı ediyorsun? Bu konuda hala eğer transferi görebilirsem ne yapacağımı bilmiyorum

Özellikle il dışından gelenler otelde veya evde kaç gün dinlendikten sonra yola çıkıyorsunuz, yolculukta nelere dikkat ediyorsunuz?

Günaydınnnnnnnnnnnn
Amin canım ya, inşallah tanrım bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah. belki karşılaşırız oralarda sanada bolşans allahım yardımzımız olsun

Aminnnnnnn hulicim :))) Heran karşılaşabiliriz canım malum bayrama denk getirebilen ender anne adaylarıyız :) Bundan önceki tedavimde yine memorialda olmuştu, buradan sürekli yazıştığım arkadaşla transfer öncesi beklerken birbirimize dönüp "sen o'sun" değil mi" demiştik... Tek sıkıntı ikimiz de sıkışmış vaziyetteydik ve isyan halindeydik:)

günaydınnnnnn

huli ve hopeful tedaviniz hayırlı olsun inşaallah rabbim yüzünüzü güldürsün..

sonuç bekleyen arkadaşlar inşaallah güzel haberlerinizi alırız..

Çokkkk sağol portakallllcım... Rabbim inşallah hem bizlerin hem de tüm isteyen,çabalayan, varını yoğunu ortaya koyan herkesin yüzünü güldürsün ... Amin!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…