Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım iğnelerini yaptır , bol bol su iç ve yerinden kıpırdama, geçicek inşallah bu zor günler.Allah yardımcın olsun.

cayazcım senın adına çok sevindim. inş sağlıkla kendiliğinden hamile kalırsın da bızıde sevindirirsin. bide neden senı unutmayacağım dedi

Kızlar merhaba
herkezin kurban bayramı mubarek olsun
allah hepimizin gönlüne göre versin
14.gün yani dün test yaptırdım 258,10 çıktı yarın tekrar yaptıracağım
hemşire bana gebelik var dedi ama yarınki testide yaptırıp fakslaman gerekiyor dedi

bende haberler şimdilik böyle
uzun zamadır giremedim bilgisayarın azizliği işte.geçmişte neler olmuş okumayada zamanım olmadı.

Aslında tüp bebek konusunda tecrübeli ama üyelik olarak çok yeniyim.Ben de 6. Denememde gebe kaldım.Doktorum Betül hanımdı.Bana hem gebelik testimin pozitif olduğunu söyledi hem de biraz düşük dweğerle başlamasının sakıncalarından bahsetti.Beni sık sık takip etti kalp atışlarını görünce bile olasıkları tekrar anlattı.Maalesef 8. Haftada bebegin kalbi durdu.ama çok umutluyum ve yeniden deneme yapacağım. Hayatta hersey bizim için, doktorun size gerçekleri söylemesine kızmayın.ki bazen bunları duymak bzim hosumuza gitmiyor ama herşeyi güllük gülistanlık sanmak da çözüm olmuyor.Umarım sevda_linka nın bebeklerinin biri olsun hayata tutunmaya devam eder.Bize de bol şansssss

Merhaba arkadaşlar;
Herkese iyi bayramlar.Huli hamile olmana çok sevindim ve inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

lılyumcum canım bu çok güsel bir haber. ama ben senı durgun gördum sanki. bi sıkıntı yok inş değil mi? rabbim sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.

aramıza hoşgeldin :) söylediklerinde çok haklsın canım. işte bizler hep umut bağlayıp gusel şeyler duymak için çabalayıp, kötu şeyler duyunca hevesimiz kırılıp sıkıntıya düşüyoruz. insanlık hali. başına gelenlere çok üzüldüm. rabbim birdaha yaşatmasın. yedinci denemnde inş kucağına ikizlerini alırsın :))

Sonucum negatif malesef.bayramim zehir oldu.emeklerim bosaymis...

mucizecim canım çok çok çok üzüldüm bırakma ne olur kendini. rabbim daha iyilerini vericek inş sana da...

Selam kızlar; nasılsınız?

gzel haberler alanlara gözünüz aydın; negatif sonuç alanlara geçmiş olsun.Biliyoruzki negatif sonuç almak insanı yıkıyor ama hayat devam ediyor.Allahın izni ile bizde kısmette varsa ne olursa olsun bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alacağız.

tebrik edrim kızlar allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
bayram dönüşü iki güzel haberle karşılaşmak çok iyi geldi

canım üzüldüm sonucuna biliyorum kendini şimdi iyi hissetmiyorsun ama sonra daha iyi bir şekilde ve inanak başlayacaksın inşallah tedaviye
ve bu sefer olacak

günaydın kızlar nasılsınızzzz.... huli ve lilyum tebrik ederim allahım tamamına erdırsın inş... mucize sana dicek kelime bulamıyorum aynı yollardan bende gectım sana tek diyeceğim umudunu kaybetme bebeğin bi gün seninle olacak elbet allah yar ve yardımcın olsun...
kızlar bende arefe gün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür o kadar mucizevi bişeyki tarifi yok allahım herkeze bu sesı duymayı nasip etsin inş

Huli canım hayırlı olsun Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah...

Lilyum çok sevindim güzelim. Allah tamamına erdirsin inşaallah... Pozitif sonucu aldıktan sonraki 3.hafta gideceksin kese ve kalp atışı için.

Mucizecim Allah yardımcın olsun... Ne söylense kar etmeyecek. Zaman ve sabır... İnşaallah hepimiz bir gün anne olacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…