Herkese hayirli gunler geceler aylar yillar bayramlar kizlar :) uzun zamandir giremedim merak ettim hepinizi. Allah a sukur herkes ii. Benim su ayva meselesini sordum nur hanima, yok oyle bisey dedi :))))) onun haricinde kari koca biraz sikintiliyiz bu aralarkanamam kesilmedi, aksine artti. Dun icin nur hanimdan randevu almistim. O musait olmadigi icin funda hanima verdiler beni. Gittim hastaneye koridorda nur hanimla karsilastik. Gel bakalim sen şöyle biraz sohbet edelim dedi. On- onbes dk arkadas gibi sohbet ettik. Sizden bu sayfadan bahsettim, ah siz yokmusunuz internetciler, diye guldu :)) ciktik funda hanim da danismanin ordaydi. Elleriyle funda hanima emanet etti beni. Ultrosanla bakti alttan. İki saglikli kese goruyorum dedi funda hanim. Birinin ici kesin dolu oburude dolu gibi dedi. Ben nasil sevindim nasil mutlu oldum. Eşimde soklarda :))) neyse. Rahimde bir kanama alani da gorduler. Muhtemelen bi damar catlamistir ordan kanama yapiyrdur dedi funda hanim. Bol bol yat dinlen baska yapicak bisey yok dedi. Nur hanimida cagirdi oda muayene etti. Bana da iki kese dolu gibi geldi dedi. Biz de mutlulukla ayrildik. Ama sonra.... Sabaha karsi yogun bi kanama. Hemen aradim funda hanimi. Aksilik calismiyormus bugun. Beni dinleyip uzun uzun anlatti ne yapmam gerektigini. Hastanede betul hanim var ben simdi onu arayip soyleyecegim sen git ona gorun dedi. Tmm dedim. Gittik esimle. Oncesinde ben evdeyken iki kere parca dusurdum. Ne oluyoruz yaaa dedim. Kostur kostur gittik. Tabi yine alttan muayene. Ama betul hanim hem canimi yakti hem moralimi bozdu. İcimi cok kurcaladi, kabus gibiydi (( kesenin biri saglikli ama digerinden umudum yok dedi. Butun gun yatip jel yerine bi hafta igne kullanacaksin dedi. Kendince ii biri belki ama ben cok isinadim ona. Funda hanimi daha cok sevdim.anliyacaginiz ne oldugu ancak haftaya belli olacak. Hakkimda hayirlisi
Kızlar herkese hayırlı mutlu bayramlar bi haftadır giremiyorum
Bayram telaşı kosturmaca ....
Hepinizi öpüyorum ...
İnci m bu arada dediğin çıktı nur hanım aynı anlattigin gibi bayıldım ..
Inanılmaz tatlı muhteşem ötesi bi kadın...
Bana normal yolla da çocuk sahibi olabileceğimi fakat daha ne kadar düşük yapicagimin belli olmadığımı söyledi..
Biraz düşün dedi bi kaç test verdi..birazcık da kilo vermem gerektigini soledi..
Şimdi bi kac ay kilo vericem bakalım o süreçte kendiligimden hamile kalirsam kalırım
Yoksa nur hanıma devam...
Bu arada çıkarken bana odasindan seni hiç unutmicam dedi :)
canım iğnelerini yaptır , bol bol su iç ve yerinden kıpırdama, geçicek inşallah bu zor günler.Allah yardımcın olsun.
Kızlarrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
Bu hafta tüp bebeğe başlıyorum demiştim. Başlayamıyorum çünkü adetim sadeec 1 gün geçikti bende gidip kan testi yaptırdım sonuç :22.64
şimdi ben hamilemiyim ya??? nasıl yani ne düşünsem bilemedim ki :18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar merhaba
herkezin kurban bayramı mubarek olsun
allah hepimizin gönlüne göre versin
14.gün yani dün test yaptırdım 258,10 çıktı yarın tekrar yaptıracağım
hemşire bana gebelik var dedi ama yarınki testide yaptırıp fakslaman gerekiyor dedi
bende haberler şimdilik böyle
uzun zamadır giremedim bilgisayarın azizliği işte.geçmişte neler olmuş okumayada zamanım olmadı.
Aslında tüp bebek konusunda tecrübeli ama üyelik olarak çok yeniyim.Ben de 6. Denememde gebe kaldım.Doktorum Betül hanımdı.Bana hem gebelik testimin pozitif olduğunu söyledi hem de biraz düşük dweğerle başlamasının sakıncalarından bahsetti.Beni sık sık takip etti kalp atışlarını görünce bile olasıkları tekrar anlattı.Maalesef 8. Haftada bebegin kalbi durdu.ama çok umutluyum ve yeniden deneme yapacağım. Hayatta hersey bizim için, doktorun size gerçekleri söylemesine kızmayın.ki bazen bunları duymak bzim hosumuza gitmiyor ama herşeyi güllük gülistanlık sanmak da çözüm olmuyor.Umarım sevda_linka nın bebeklerinin biri olsun hayata tutunmaya devam eder.Bize de bol şansssss
Sonucum negatif malesef.bayramim zehir oldu.emeklerim bosaymis...
Sonucum negatif malesef.bayramim zehir oldu.emeklerim bosaymis...
lılyumcum canım bu çok güsel bir haber. ama ben senı durgun gördum sanki. bi sıkıntı yok inş değil mi? rabbim sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.
sağol canım inşallah herşey yolunda gider.
bugün test yaptırdım değerim 686 olmuş
betül hn.aradı beni değerler güzel dedi daha sonra aseni arayıp randevu verecekler dedi ultrason için
kalp atışları içinmiş 3 hafta sonra dedi ama opudan sonramı 3 hafta yoksa şimdiden sonramı 3 hafta anlamadım
birde çok deli sevinemiyorum bişey olacak diye korkoyorum sanırım
sen nasılsın nasıl gidiyor
Kızlarrrrrrrr
Ben geldim ,kan testinu bugün tekrarladım .. BHCG 170 olmuş hamileyimmm
tebrik edrim kızlar allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
bayram dönüşü iki güzel haberle karşılaşmak çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?