- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
merhabalar, tecrübeli arkadaşlara bi sorum var, lütfen yardımcı olun.. ben nur hanımdan ön görüşme istemiştim, ama o kadar uzun süre bekledik ki bize gelip istersek funda hanım müsait olduğu için ön görüşmeyi onunla yapabileceğimizi, istemezsek nur hanımı bi süre daha bekleyeceğimizi söylediler.. biz de eşimle funda hanımla görüştük.. aslında çok memnun kaldım, hatta yıllardır pko hastasıymışım ve gittiğim onlarca doktor bunu anlayamadı ve funda hanım testlerimi, rahim filmimi inceledi, ultrasonda muayene etti, uzun süre ilgilendi, pko lusun dedi.. ardından semra hanımla da görüştüm, o da farklı bişey demedi..önce 1 aşılama, olmazsa tüp bebek dedi ikisi de.. şimdi sorum şu: ben hep nur hanımla ilgili iyi yorumlar duyuyorum, acaba nur hanımla mı devam etsem, yoksa içime sinmişken kafamı bulandırmayıp funda hanımla mı devam etsem??
merhabalar, tecrübeli arkadaşlara bi sorum var, lütfen yardımcı olun.. ben nur hanımdan ön görüşme istemiştim, ama o kadar uzun süre bekledik ki bize gelip istersek funda hanım müsait olduğu için ön görüşmeyi onunla yapabileceğimizi, istemezsek nur hanımı bi süre daha bekleyeceğimizi söylediler.. biz de eşimle funda hanımla görüştük.. aslında çok memnun kaldım, hatta yıllardır pko hastasıymışım ve gittiğim onlarca doktor bunu anlayamadı ve funda hanım testlerimi, rahim filmimi inceledi, ultrasonda muayene etti, uzun süre ilgilendi, pko lusun dedi.. ardından semra hanımla da görüştüm, o da farklı bişey demedi..önce 1 aşılama, olmazsa tüp bebek dedi ikisi de.. şimdi sorum şu: ben hep nur hanımla ilgili iyi yorumlar duyuyorum, acaba nur hanımla mı devam etsem, yoksa içime sinmişken kafamı bulandırmayıp funda hanımla mı devam etsem??
Canlar bir 10 gün kadar ayrı olacağım sizlerden. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, çok güzel bir bayram geçirirsiniz umarımBayram sonrası yepyeni tedavilerle ve güzel haberlerle yeniden coşacak bu topik inşaallah... Negatif alan arkadaşlarım yılmak yok, umut yitirmek yok. Bizler de anne olacağız Allah'ın izniyle... Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın. Allah'a emanet olun
:) ancak bakabıldım foruma daha yoldayım kuzenımın bebek mevludu vardı,ıznıkten donuorum:) yagmurda basladı felaket.Cayazcım pazartesi günü senin yorumlarını okumak için girmeye çalışacağım. Gerçekten çok merak ediyorum
yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın
yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın
Canım Cihangir Bey de Etiler'de mi bakıyor ? Onun ücreti ne kadar ? :26:
iyi geceler arkadaşlar bikaç saat önce 4. negatifimi aldım çok kötüyüm
hayır okmeydanında o da. muayene ücreti 270 olsa gerek
( hayırlıs olsun, üzülme demek boş. yaşamayan anlamaz.. allah kolaylık versin, inşlh en kısa zamanda bebişin gelir, atlatırsın bu günlerini
allah yardımcın olsu, tutunsun annelerine yavrular..
Arkadaşlar bahçecide tüp bebek yaptıranlar varmı erbil yağmur hastası olan.
Forumda hiç göremedim.ben orda yapmayı düşünüyorum ama hala memorial mi bahçecimi çok kararsızım
yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın[/QU
hayırlı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana ömür boyu birlikte olun inş.
hayır okmeydanında o da. muayene ücreti 270 olsa gerek
( hayırlıs olsun, üzülme demek boş. yaşamayan anlamaz.. allah kolaylık versin, inşlh en kısa zamanda bebişin gelir, atlatırsın bu günlerini
bebekdls inş cabuk atlatırsın bu durumu allah emeklerinin karşılığını verecektir bunu unutma en kısa zamanda anne olmayı nasip etsın inş
allah yardımcın olsu, tutunsun annelerine yavrular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?