Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Merhaba cookie. Öncelikle hayırlı olsun tedavin. Burada çoğumuz Nur Hanım'ın hastası olduğumuz için sürekli ondan bahsediyoruz. Beni bir kez muayene etmiş bir kez de opu'ma girmişti. Pek iletişimim olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim. Önemli olan senin doktorunla elektriğinin tutması. Memnunsan sorun yok bence.

Son düzenleme:
ya evet sanırım biraz öznel bi konu.. zaten alanında çok ii olanlar çalışıyodur ve bana güven verdi açıkçası funda hanım.. teşekkürler cevabın için

öncelikle tedavin hayırlı olsun cookie

benimde ilk randevum funda hanım ve semra hanımlaydı..çok bekledim diye betül hanımı önerdiler kabul ettim çokta iyi anlaştık..yumurta takibi için gittiğim bir günde funda hanıma muayene oldum bana devlet hastanesi dr.u gibi davrandı iyi elektrik alamadım ama betül hanımdan hiç memnun olmayan arkadaşlarımızda var ..demek istediğim hangi dr.un hastası olursan o dr.seni daha çok benimsiyo...opumu ve transferimi nur hanım yaptı gerçekten insanı motive eden bir havası var pozitif sonucumu alınca hastanede nur hanım varmış aradı beni jele geçmemi söyledi ertesi gün betül hanım aradı biraz daha iğneye devam edelim daha garanti gidelim dedi...
birazda ben kaderciyim kısmetimde betül hanım varmış deyip işi akışına bıraktım..

Son düzenleme:

seninde bayramın kutlu olsun güle güle gidip gel inş.

Cayazcım pazartesi günü senin yorumlarını okumak için girmeye çalışacağım. Gerçekten çok merak ediyorum
:) ancak bakabıldım foruma daha yoldayım kuzenımın bebek mevludu vardı,ıznıkten donuorum:) yagmurda basladı felaket.
10 gun ozlıcem senı gercekten.dondugunde allah ızın verırse tedavıye baslamıs oluyorum heralde :)
yarın saat 3 te randevum eger yolda fırsat bulursam muhakak yazarım sana ..
Kendıne cok dıkkat et.

yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın

yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın

Canım seni şu an çok iyi anlıyorum.Heyecen, sevinç ve korku hepsi bir anda yaşanıyor.Hayırlısıyla inşallah sıkı sıkı tutunurlar.Allah yardımcınız olsun.Eve gelince mutlaka yaz haberdar et bizi.

Canım Cihangir Bey de Etiler'de mi bakıyor ? Onun ücreti ne kadar ? :26:

hayır okmeydanında o da. muayene ücreti 270 olsa gerek

iyi geceler arkadaşlar bikaç saat önce 4. negatifimi aldım çok kötüyüm

( hayırlıs olsun, üzülme demek boş. yaşamayan anlamaz.. allah kolaylık versin, inşlh en kısa zamanda bebişin gelir, atlatırsın bu günlerini

allah yardımcın olsu, tutunsun annelerine yavrular..

Canım çok sağol bilgi verdiğin için

Arkadaşlar bahçecide tüp bebek yaptıranlar varmı erbil yağmur hastası olan.
Forumda hiç göremedim.ben orda yapmayı düşünüyorum ama hala memorial mi bahçecimi çok kararsızım

Muhtemelen geç kalmışımdır ama kesinlikle Erbil beyi ve Bahçeci kliniğini tavsiye ederim. 18 ekimde transferim oldu, test gününü bekliyorum :)

valla bence memorıalden memnun olmayan varsa hıc burda vakıt harcamasın derım.burdakı kımsede kımseye gıt x bıyerde yaptır demez.neredeyse hepımız anne olduk.memorıal sayesınde....

kuzuların hep senınle olsun canım müjdeli habei beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…