Günayydınn kızlar sımdıden ıyı haftalarrr
:) ancak bakabıldım foruma daha yoldayım kuzenımın bebek mevludu vardı,ıznıkten donuorum:) yagmurda basladı felaket.
10 gun ozlıcem senı gercekten.dondugunde allah ızın verırse tedavıye baslamıs oluyorum heralde :)
yarın saat 3 te randevum eger yolda fırsat bulursam muhakak yazarım sana ..
Kendıne cok dıkkat et.
yarın transferım var kızlar ıkı tane bebısımı alıp gelıcem bana dua edın rabbım herkese nasıp etsın
arkadaşlar merhaba, uzun zamandır sizi takip ediyorum bi kaç defada esmerimle yazışmıştık bende tedaviyi iple çekiyorum geçen hafta nur hanımla ön görüşmem vardı gayet güzel herşeyi anlattı 1 saat görüştük testlerimi inceledi ve muayenede etmek isterim dedi muayeneden sonrada yeni testler isteyerek başlama kararı aldık, çok pozitif bi hanım ve tamda bekledğim gibi bir görüşme oldu beni baya rahatlattı açıkçası testleri tamamlayıp görüşücez ve onu takip eden adet dönemindede başlarız diye düşünüyorum.kromozom analizi yaptırmamı ve hsg yi tekrardan çektirmemin daha iyi olacağını söyledi.bakalım bunları bi an önce yaptırmam lazım benim aklıma takılan ben daha önce yaptırmıştım ve laparoskopide oldum tüplerimde yapışıklık var,ikiside kapalı,ama nur hanım bi daha çektir bakalım enfeksiyon var mı tüplerde dedi olsaydı söylemezlermiydi, ameliyat raporumda buna dair bişey yazmıyo tekrardan yaptırmalımıyım sizce sonuçta skıntılı bi işlem ...
valla bence memorıalden memnun olmayan varsa hıc burda vakıt harcamasın derım.burdakı kımsede kımseye gıt x bıyerde yaptır demez.neredeyse hepımız anne olduk.memorıal sayesınde....
Herkese iyi haftalar olsun
Bu hafta inşallah kısmet olursa bende başlıyacağım. tam bayramlık olduk bakalım inşallah terslik olmaz. Önemli bir hafta:18::18::18:
Herkesin bayramını şimdiden kutluyorum, dilerim hepimizin sağlıkla bebişlerini kucağımıza aldığımızı da görmek kısmet olur buralarda.
İyi bayramlar sağlıkla mutlulukla kalınız herkese sevgiler
bende bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım ama nur hanım yumurtalarımın bu ay uygun olmadığını söledi geçen ay 2 taneydibu ay bir tane yumurta görünüyordu ben 29 yaşındayım yumurta rezervimde azalma var eşimdede morfoloji ve hareket sorunu var nur hanım en iyi olduğu zamanda yapalım parana yazık olmasın dedi bir dahaki ay tekrar gidicem durumum sizce çok vahimmi
bende bu ay tüp bebeğe başlıyacaktım ama nur hanım yumurtalarımın bu ay uygun olmadığını söledi geçen ay 2 taneydibu ay bir tane yumurta görünüyordu ben 29 yaşındayım yumurta rezervimde azalma var eşimdede morfoloji ve hareket sorunu var nur hanım en iyi olduğu zamanda yapalım parana yazık olmasın dedi bir dahaki ay tekrar gidicem durumum sizce çok vahimmi
Çok geçmiş olsun canım.Üzülme demek boş biliyorum.Ama gücümüzü toplayıp, moralimizi düzeltip tekrar Allah'ın izni ile başlamak.Demekki daha zamanı varmış demek.Tekrar geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?