Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım sağol çok teşekkür ederim allah hepimize yardım etsin

teşekkür ederim canım
amin inşallah
bir an önce duymak istiyorum kalp atışlarını
birde bu eğerlere göre ikiz olma şansı varmı sizce

Kızlar hepinizi çok özledim, baya uzun zamandır giremedim malum bizim işlerimiz yoğun olunca akşama eve anca geliyordum ama artık doğum iznine ayrıldım malum ikiz bekleyince daha fazla çalışamadım , herkesin Cumhuriyet ve Kurban Bayramı kutlu olsun.

bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.allah bu acıyı kimseye yaşatmasın...yaşadığım üç gün ömrümün nekadarını götürdü bilmiyorum.çok kötü günler geçirdim.ama mecburum ayakta durmaya,yeniden başlamaya. hastaneden aramışlar beni ama konuşamadım telefonum kapalıydı. ne diyecekler ki zaten. negatif tüp bebek randevusu alın yazıyordu verdikleri kağıtta. kimle görüştürüyorlar ordan randevu alınca.neler oluyor o görüşmede.birde ücretli mi oluyor o görüşme?birde kızlar ikinci tüp bebek denememede 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyorum.indirim yapıyorlar mı ikinciye?

Kızlarrrrrrrr
Ben geldim ,kan testinu bugün tekrarladım .. BHCG 170 olmuş hamileyimmm

Hulicim öyle güzel bir haber ki bu, gözlerim dolu dolu oldu... İnşallah rabbim bizlere de nasip eder bu güzel duyguyu... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah... Bizleri gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme olur mu canım...

Allah sabır versin canım. Ama asla ümidini yitirme. Sadece zamanı gelmediğini düşün. Vakti zamanı geldiğinde sen de anne olacaksın .Burada defalarca deneyip ; sonunda bebeğine kavuşan çok insan var. Negatif randevusu ücretli mi bilmiyorum ama görüşmende fayda var. En azından bir dahaki tedavin için yol haritanı çizersin..

Mucizecim seni o kadar iyi anlıyorum ki... Dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyor insan ama geçiyor inan geçiyor. Ben negatif aldığımda görüşmeye gitmemiştim, telefonla görüşmüştüm. Gidersen büyük ihtimalle doktorunla görüşürsün. Ücret alacaklarını sanmıyorum. Tedavi 2000 euroyken ikinci tedavi 1700 euroydu. Allah yardımcın olsun. Lütfen ümidini yitirme...

Son düzenleme:

ayyyyyy hadi bakalım maşşalah yaaa 12. gun değeri mi bu? kesin ikiz yaaaaaaaa :) çok şukur üç gundur daha iyiyim. bir aydır yatmanın meyvasını alacağım inş. kanamalrım kesildi maşallah. rabbim bi daha yaşatmasın çok kötu bişi (( perşembe randevumuz var. bakalım tek mi çift mi o zaman iyice anlayacağız

Kızlarrrrrrrr
Ben geldim ,kan testinu bugün tekrarladım .. BHCG 170 olmuş hamileyimmm

görüyor musun sen allahın işini rabbim ol dey,nce oluveriyor işte maşallah

maşşallah canım benim. rabbim kucağına almayıda nasip etsin. arefe gunu öğle saatlerınde bende aradaydım. senı kim muayene etti? ben betül hanımda muayene oldum.

hoşgeldin canımm. inş rahat bir dönem geçirip rahat bir doğum yaparsın. bugunlrın inş çok çok çok güsel geçer

tekrar geçmiş olsun canım. bu dönemde ayakta kalmak çok önemli. rabbim kolaylık versin. negatif randevusunda senınle neden negatif olduğuna dair çeşitli ihtimal konuşmaları yapıyorlar. tedbir amaçlı alınabilecek önlemler konuşuluyor. ücret almıyorlar. senın dondurulmuşların var mıydı? varsa sadece 650 euro alıyorlar. eğer yoksa indirimli tarife uyguluyorlar. sanırım 1800 euro.

maşşallah canım benim. rabbim kucağına almayıda nasip etsin. arefe gunu öğle saatlerınde bende aradaydım. senı kim muayene etti? ben betül hanımda muayene oldum.[/QUOTE]

cnm ben istanbulda değilim yasadıgım ilde başka bi doktora gidiyorum

çok çok iyi anlıyorum seni. zor olucak ama tabiki toparlanacaksın Allahım sabrınıda veriyor bir yandan.negatif görüşmeyi ister kendi doktorunla istersende senin seçiceğin herhangi bir doktorla yapabilirsin (ben negatiften sonra nur hanıma gitmiştim).
görüşme ücretsiz ve tedavi esnasında yapılan takiplerin üstünden geçiliyor yapılması gerekli bir test varsa o isteniyor v.s. İkinci deneme için tabi doktorunla karar verirsin ama ben 2 ay sonra başlamıştım şükürler olsun yavrularım benimle :).
inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun

kekyiyelim nerelerdesin arkadaşım sen hiç görünmüyosun.herşey yolunda dimi canım????

bhcim ben çalışıyorum biliyorsun akşamalarıda yemek şu-bu derken yatağa kendimi zor atıyorum. birde hala korkumdan minumum hareketle hamileliğimi geçirmeye çalışıyorum :) ama bu hafta doğum iznine çıkıyorum artık evdeyken çok daha rahat haberleşiriz artık.

ben sürekli takipteyim sizi, doğuma çokkk az kaldı biliyorum. korku heyecan hepsi tavan yapmıştır şimdi sende. Allah sağlıkla kucağına almayı miss kokusunu içine çekmeyi nasip etsin arkadaşım.güzel kızının haberlerini bekliycez bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…