günaydın kızlar nasılsınızzzz.... Huli ve lilyum tebrik ederim allahım tamamına erdırsın inş... Mucize sana dicek kelime bulamıyorum aynı yollardan bende gectım sana tek diyeceğim umudunu kaybetme bebeğin bi gün seninle olacak elbet allah yar ve yardımcın olsun...
Kızlar bende arefe gün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür o kadar mucizevi bişeyki tarifi yok allahım herkeze bu sesı duymayı nasip etsin inş
huli canım hayırlı olsunSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah...
Lilyum çok sevindim güzelim. Allah tamamına erdirsin inşaallah... Pozitif sonucu aldıktan sonraki 3.hafta gideceksin kese ve kalp atışı için.
Kızlarrrrrrrr
Ben geldim ,kan testinu bugün tekrarladım .. BHCG 170 olmuş hamileyimmm
bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.allah bu acıyı kimseye yaşatmasın...yaşadığım üç gün ömrümün nekadarını götürdü bilmiyorum.çok kötü günler geçirdim.ama mecburum ayakta durmaya,yeniden başlamaya. hastaneden aramışlar beni ama konuşamadım telefonum kapalıydı. ne diyecekler ki zaten. negatif tüp bebek randevusu alın yazıyordu verdikleri kağıtta. kimle görüştürüyorlar ordan randevu alınca.neler oluyor o görüşmede.birde ücretli mi oluyor o görüşme?birde kızlar ikinci tüp bebek denememede 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyorum.indirim yapıyorlar mı ikinciye?
bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.allah bu acıyı kimseye yaşatmasın...yaşadığım üç gün ömrümün nekadarını götürdü bilmiyorum.çok kötü günler geçirdim.ama mecburum ayakta durmaya,yeniden başlamaya. hastaneden aramışlar beni ama konuşamadım telefonum kapalıydı. ne diyecekler ki zaten. negatif tüp bebek randevusu alın yazıyordu verdikleri kağıtta. kimle görüştürüyorlar ordan randevu alınca.neler oluyor o görüşmede.birde ücretli mi oluyor o görüşme?birde kızlar ikinci tüp bebek denememede 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyorum.indirim yapıyorlar mı ikinciye?
bhcim az kaldı doğumaHeyecan var mı?
olmaz mı canım 13 gün kaldı.hem heyecan hem korku hepsi birbirine karıştı valla:)))
sağol canım inşallah herşey yolunda gider.
bugün test yaptırdım değerim 686 olmuş
betül hn.aradı beni değerler güzel dedi daha sonra aseni arayıp randevu verecekler dedi ultrason için
kalp atışları içinmiş 3 hafta sonra dedi ama opudan sonramı 3 hafta yoksa şimdiden sonramı 3 hafta anlamadım
birde çok deli sevinemiyorum bişey olacak diye korkoyorum sanırım
sen nasılsın nasıl gidiyor
Kızlarrrrrrrr
Ben geldim ,kan testinu bugün tekrarladım .. BHCG 170 olmuş hamileyimmm
günaydın kızlar nasılsınızzzz.... huli ve lilyum tebrik ederim allahım tamamına erdırsın inş... mucize sana dicek kelime bulamıyorum aynı yollardan bende gectım sana tek diyeceğim umudunu kaybetme bebeğin bi gün seninle olacak elbet allah yar ve yardımcın olsun...
kızlar bende arefe gün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür o kadar mucizevi bişeyki tarifi yok allahım herkeze bu sesı duymayı nasip etsin inş
Kızlar hepinizi çok özledim, baya uzun zamandır giremedim malum bizim işlerimiz yoğun olunca akşama eve anca geliyordum ama artık doğum iznine ayrıldım malum ikiz bekleyince daha fazla çalışamadım , herkesin Cumhuriyet ve Kurban Bayramı kutlu olsun.
Ayyyy o kadar az mıBen bile heyecanlandım şimdi Sezeryan olacak o zaman?
evet canım 12 kasım da doğacak kısmetse.evet sezeryan olacak:)))
çok çok iyi anlıyorum seni. zor olucak ama tabiki toparlanacaksın Allahım sabrınıda veriyor bir yandan.negatif görüşmeyi ister kendi doktorunla istersende senin seçiceğin herhangi bir doktorla yapabilirsin (ben negatiften sonra nur hanıma gitmiştim).bana destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.allah bu acıyı kimseye yaşatmasın...yaşadığım üç gün ömrümün nekadarını götürdü bilmiyorum.çok kötü günler geçirdim.ama mecburum ayakta durmaya,yeniden başlamaya. hastaneden aramışlar beni ama konuşamadım telefonum kapalıydı. ne diyecekler ki zaten. negatif tüp bebek randevusu alın yazıyordu verdikleri kağıtta. kimle görüştürüyorlar ordan randevu alınca.neler oluyor o görüşmede.birde ücretli mi oluyor o görüşme?birde kızlar ikinci tüp bebek denememede 2-3 ay sonra başlamayı düşünüyorum.indirim yapıyorlar mı ikinciye?
kekyiyelim nerelerdesin arkadaşım sen hiç görünmüyosun.herşey yolunda dimi canım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?