Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hulicim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..mucize gibi

inşaallah tedaviye hazırlanan diğer arkadaşlarımızdan da böyle güzel haberler alırız...

seni ve eşini tebrik ediyorum

lilyum tebrikler canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..

darısı arkdaşlarımıza inş.

Sonucum negatif malesef.bayramim zehir oldu.emeklerim bosaymis...

mucizecim geçmiş olsun ne desek teselli edemeyiz biliyorum.
bende yaşadım o duyguyu biliyorum.
sağlığımız ve bütçemiz el verdiği müddetçe deneyeceğiz en hayırlı zamanda vakti saati geldiğinde inşaallah mücizen seni bulur..
benimde 6.denememdi,allah güç kuvvet versin...

kekyiyelim canım güzel dileklerin için çok sağol.hepimiz alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah.seninde az kaldı.hep aklımdaydın merak içindeydim habersiz bırakma bizi.izne ayrılınca bol bol gir canım foruma:)))

merhaa kızlarr semra hanıma randevu aldım etiler klınığinden.. ilk tüp bebek denemem olacak inşallah ilk seferde tutar...25 yasındayım 3yıllık evlıyım 5 aydır korunmuyorduk supelendım ve esımle bana bazı testler yaptırdım eşimde sorun cıktı 0 hareket cıktı spermlerınde,morfolojısnde ve az sayıda sperm bulundu ,baska bır test yaptırdık,baska bır hastanede 1-2 tane ıyı hareketlı goruldu sayı yıne az, bu sonuclara gore mıkroenjeksıyon dedıler..sızlere şunu sormak ıstıyorum canlar semra hanıma gıdenler varmı bu durumda olup?? ayrıca etrafımda bazı ınsanlar var, az korunmasız zaman gecırmıssınız belkı olurdu dıyorlar sızce bu kadr hareketsızlıge rağmen 6-7 ay daha korunmassam olurmukı zaman kaybı yaşamaktan korkuyorum düşünmek yoruyuor benı?? cvplarsanız sevınırım canlarım?

selam kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun inşalalh yalnız geçirdiğimiz son bayramımız olsun aminnnn
bayram sonrası müthiş haberler var nerden başlasam bilemedim rabbim hepinizizn mutluluğunu daim etsin

hulicim canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ne kasr güzel bir süpriz olmuş çok şükür rabbimize darısı bekleyen bizlere olsun inşallah

sevdacım çok çok tebrik ederim 2 .kesede görülmüş maşallah inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişlerini tatlım
sevdacım nur hn yeni hasta kabul etmiyor dedin ya bayılıcaktım kızzz neyseki yalnış anlaşılma olmuş

lilyum canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin

cayaz hakkında hayırlsı olsun canım inşallah kendiliğinden gelir bebişin

canancım nasılsın canım ne zaman başlıyorsun bebişim

umutege nasılsın canım bebişin nasıl

incim canım nasılsın sağlığın nasıl herşey yolunda değilmi ne zaman başlıyon kuzu

aytencim çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin

mucize canım ne desem boş rabbim hayırlısını versin yeni tedavinde son bulur inşallah özleminnn,özlemimiz

esmerim canımm nasılsın bebişinin kalp atışlarını duymuşsun maşallahh

akasyacım sen nasılsın bebiş nasıl

bh canım sayılı günler kalmış kavuşmaya rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin çok kolay bir doğum olsun inşallah canım

Son düzenleme:
evet canım 12 kasım da doğacak kısmetse.evet sezeryan olacak:)))

ayyyyy çok az kalmış canım yaaa ne çabuk geçti sanki zaman daha dün gibi hamilelik haberini aldığımız gün
bizimde çabuçacacık geçer inşallah
sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza minik meleklerimizi

kızlar ben bu aralar biraz tedirginim benim adetim yine geçikti bu gecikmeler tedaviyi olumsuz etkilicek diye korkuyorum
adet düzensizliği olup tüp bebekte başarı oranı ne kadardır bir fikriniz varmı

olmaz mı canım 13 gün kaldı.hem heyecan hem korku hepsi birbirine karıştı valla:)))

Ayy canım daha dün gibi hamilelik haberin.. Maşallahh sona gelmişsin.. Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin... Dualarım seninle

Sevdacığım iyi olmana çok sevindim. İnşallah iki bebişin de seninle.. Hep iyi düşünelim iyi olsun..

Canım benim iyi gibiyim Tuhafım galiba. Bir keyifsizliğim var. Ve tedirginliğim devam ediyor. Hormonlardan galiba. Normal midir acaba ? :26: Sen nasılsın ? Tedavi ne zaman = :26:

hoşgeldin canım.yine en iyisini tabi doktor bilir ama hareketlilik yok demişsin.bence bi doktorunla görüş.en iyisini sana o söyler.etrafındaki insanları dinleme hiç.onlar konuşurlar bilip bilmeden.

aaaa neden acaba bebişten olabilirmi :) canım benim maşallah bak kendi hissettirmeye başladı bile maşallah bol bol dinlen tadını çıkar
ben iyiyim hamd olsun ufak tefek şeylere takılıyorum bu aralar adet düzensizliğim var benim tedaviyi olumsuz yönde etkilicek diye korkuyorum kasımda görüşmeye gidip allahın izniyle aralıkta başlıcam akasyam hayırlısı ile

mucizecim geçmiş olsun canım allah sabır versin inş sende bebeğine kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…