Kızlarrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
Bu hafta tüp bebeğe başlıyorum demiştim. Başlayamıyorum çünkü adetim sadeec 1 gün geçikti bende gidip kan testi yaptırdım sonuç :22.64
şimdi ben hamilemiyim ya??? nasıl yani ne düşünsem bilemedim ki :18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar merhaba
herkezin kurban bayramı mubarek olsun
allah hepimizin gönlüne göre versin
14.gün yani dün test yaptırdım 258,10 çıktı yarın tekrar yaptıracağım
hemşire bana gebelik var dedi ama yarınki testide yaptırıp fakslaman gerekiyor dedi
bende haberler şimdilik böyle
uzun zamadır giremedim bilgisayarın azizliği işte.geçmişte neler olmuş okumayada zamanım olmadı.
Sonucum negatif malesef.bayramim zehir oldu.emeklerim bosaymis...
olmaz mı canım 13 gün kaldı.hem heyecan hem korku hepsi birbirine karıştı valla:)))
allah kolay doğumla kucağına almayı nasip etsin..
bende iple çekiyorum o günleri
darısı başımıza inş..
hulicim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..mucize gibi
inşaallah tedaviye hazırlanan diğer arkadaşlarımızdan da böyle güzel haberler alırız...
seni ve eşini tebrik ediyorum
evet canım 12 kasım da doğacak kısmetse.evet sezeryan olacak:)))
huli ve lilyum çok sevindim.allah kucağınıza almaya nasip etsin.
lilyum tebrikler canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..
Darısı arkdaşlarımıza inş.
olmaz mı canım 13 gün kaldı.hem heyecan hem korku hepsi birbirine karıştı valla:)))
ayyyyyy hadi bakalımmaşşalah yaaa 12. gun değeri mi bu? kesin ikiz yaaaaaaaa :) çok şukur üç gundur daha iyiyim. bir aydır yatmanın meyvasını alacağım inş. kanamalrım kesildi maşallah. rabbim bi daha yaşatmasın çok kötu bişi (( perşembe randevumuz var. bakalım tek mi çift mi o zaman iyice anlayacağız
görüyor musun sen allahın işinirabbim ol dey,nce oluveriyor işte maşallah
maşşallah canım benim. rabbim kucağına almayıda nasip etsin. arefe gunu öğle saatlerınde bende aradaydım. senı kim muayene etti? ben betül hanımda muayene oldum.
selam kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun inşalalh yalnız geçirdiğimiz son bayramımız olsun aminnnn
bayram sonrası müthiş haberler var nerden başlasam bilemedim rabbim hepinizizn mutluluğunu daim etsin
hulicim canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinne kasr güzel bir süpriz olmuş çok şükür rabbimize darısı bekleyen bizlere olsun inşallah
sevdacım çok çok tebrik ederim 2 .kesede görülmüş maşallah inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişlerini tatlım
sevdacım nur hn yeni hasta kabul etmiyor dedin ya bayılıcaktım kızzz neyseki yalnış anlaşılma olmuş
lilyum canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin
cayaz hakkında hayırlsı olsun canım inşallah kendiliğinden gelir bebişin
canancım nasılsın canım ne zaman başlıyorsun bebişim
umutege nasılsın canım bebişin nasıl
incim canım nasılsın sağlığın nasıl herşey yolunda değilmi ne zaman başlıyon kuzu
aytencim çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin
mucize canım ne desem boş rabbim hayırlısını versin yeni tedavinde son bulur inşallah özleminnn,özlemimiz
esmerim canımm nasılsın bebişinin kalp atışlarını duymuşsun maşallahh
akasyacım sen nasılsın bebiş nasıl
bh canım sayılı günler kalmış kavuşmaya rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin çok kolay bir doğum olsun inşallah canım
merhaa kızlarr semra hanıma randevu aldım etiler klınığinden.. ilk tüp bebek denemem olacak inşallah ilk seferde tutar...25 yasındayım 3yıllık evlıyım 5 aydır korunmuyorduk supelendım ve esımle bana bazı testler yaptırdım eşimde sorun cıktı 0 hareket cıktı spermlerınde,morfolojısnde ve az sayıda sperm bulundu ,baska bır test yaptırdık,baska bır hastanede 1-2 tane ıyı hareketlı goruldu sayı yıne az, bu sonuclara gore mıkroenjeksıyon dedıler..sızlere şunu sormak ıstıyorum canlar semra hanıma gıdenler varmı bu durumda olup?? ayrıca etrafımda bazı ınsanlar var, az korunmasız zaman gecırmıssınız belkı olurdu dıyorlar sızce bu kadr hareketsızlıge rağmen 6-7 ay daha korunmassam olurmukı zaman kaybı yaşamaktan korkuyorum düşünmek yoruyuor benı?? cvplarsanız sevınırım canlarım?
Ayy canım daha dün gibi hamilelik haberin..Maşallahh sona gelmişsin.. Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin... Dualarım seninle
Sevdacığım iyi olmana çok sevindim. İnşallah iki bebişin de seninle.. Hep iyi düşünelim iyi olsun..
Canım benim iyi gibiyimTuhafım galiba. Bir keyifsizliğim var. Ve tedirginliğim devam ediyor. Hormonlardan galiba. Normal midir acaba ? :26: Sen nasılsın ? Tedavi ne zaman = :26:
ayyyyyy hadi bakalımmaşşalah yaaa 12. gun değeri mi bu? kesin ikiz yaaaaaaaa :)
14.GÜN DEĞERİ 258
16.GÜN DEĞERİ 686
İKİZ OLABİLİRMİ YANİ GERÇEKTEN
Allah sabır versin canım. Ama asla ümidini yitirme. Sadece zamanı gelmediğini düşün. Vakti zamanı geldiğinde sen de anne olacaksın .Burada defalarca deneyip ; sonunda bebeğine kavuşan çok insan var. Negatif randevusu ücretli mi bilmiyorum ama görüşmende fayda var. En azından bir dahaki tedavin için yol haritanı çizersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?