14.gün değeri 258
16.gün değeri 686
kızlarrr bu değerlere göre ikiz olabilirmi sizce
bilmiyorum canım ama allah gönlüne göre versin inşallah
tebrik edrim kızlar allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
bayram dönüşü iki güzel haberle karşılaşmak çok iyi geldi
günaydın kızlar nasılsınızzzz.... huli ve lilyum tebrik ederim allahım tamamına erdırsın inş... mucize sana dicek kelime bulamıyorum aynı yollardan bende gectım sana tek diyeceğim umudunu kaybetme bebeğin bi gün seninle olacak elbet allah yar ve yardımcın olsun...
kızlar bende arefe gün doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür o kadar mucizevi bişeyki tarifi yok allahım herkeze bu sesı duymayı nasip etsin inş
huli ve lilyum çok sevindim.allah kucağınıza almaya nasip etsin.
Huli canım hayırlı olsunSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah...
Lilyum çok sevindim güzelim. Allah tamamına erdirsin inşaallah... Pozitif sonucu aldıktan sonraki 3.hafta gideceksin kese ve kalp atışı için.
Canım benim çook tebrik ederim. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
Hulicim öyle güzel bir haber ki bu, gözlerim dolu dolu oldu... İnşallah rabbim bizlere de nasip eder bu güzel duyguyu... Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah... Bizleri gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme olur mu canım...
ayyyyyy hadi bakalımmaşşalah yaaa 12. gun değeri mi bu? kesin ikiz yaaaaaaaa :) çok şukur üç gundur daha iyiyim. bir aydır yatmanın meyvasını alacağım inş. kanamalrım kesildi maşallah. rabbim bi daha yaşatmasın çok kötu bişi (( perşembe randevumuz var. bakalım tek mi çift mi o zaman iyice anlayacağız
görüyor musun sen allahın işinirabbim ol dey,nce oluveriyor işte maşallah
Sevdacım saol canım. allah yardımcımız olsun ben kalktım işe geldim bile inşallah sorunsuz atlatırız bu 2-3 haftayı
kendine iyi bak sevgiler :)
Hulicim tebrik ederim canım ne güzel bir süpriz yapmış size bebişiniz :)
Canancım evet ya bayram hediyesi oldu canım darısı seninde başına :)
selam kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun inşalalh yalnız geçirdiğimiz son bayramımız olsun aminnnn
bayram sonrası müthiş haberler var nerden başlasam bilemedim rabbim hepinizizn mutluluğunu daim etsin
hulicim canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsinne kasr güzel bir süpriz olmuş çok şükür rabbimize darısı bekleyen bizlere olsun inşallah
amin canım darısı başına inşallah :)
Kızlar herkese teşşekürler güzel dilekleriniz için. Aileme bile henüz söylemedim korkumdan 8 haftayı bekliyorum sorun olursa diye söylemiyorum. Ama sizinle burda bunları konuşabilmek inan ki beni çok mutlu ediyor. Hepiniz sağolun varolun allah bir an evvel dileklerinizi kabul etsin.
Herkese kocaman Sevgilerrrrrrrrrrrr
Ama bu opu tarihindin sonraki 14. Ve 16. Gün değerleri
aaaa neden acaba bebişten olabilirmi :) canım benim maşallah bak kendi hissettirmeye başladı bile maşallah bol bol dinlen tadını çıkar
ben iyiyim hamd olsun ufak tefek şeylere takılıyorum bu aralar adet düzensizliğim var benim tedaviyi olumsuz yönde etkilicek diye korkuyorum kasımda görüşmeye gidip allahın izniyle aralıkta başlıcam akasyam hayırlısı ile
canım nerelerdesin sen :) Ben kasım reglimde başlamayı düşünüyorum kısmet olursa gerçi daha ekim reglımı olamadm :))))
Sende başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsam ne zamn başlayacaksın canım
Ama bu opu tarihindin sonraki 14. Ve 16. Gün değerleri
canım benim regly üzerinden 5 gün geçmişti sonuç : 170 cıktı seninkini nasıl bilemedim ..
Birde ben dışarda bir labratuara yaptırdım diyor ki hergün iki katına çıkar oysaki doktorlar 2 günde 2 katı diyorlar.
Ama benim sonuca göre laborant haklı...
Bence sen direkt doktoruna sor canım :)
tebrik ederim canım. Bebişin hayırlı olsun.rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride göstersin inşaallah
huli ve lilyum tebrik ederim inş hayırlısı ile kucagınızada alırınız yavrularınızı darısı bizlerin basına
mucizecim seni cok iyi anlıyorum ama elimizden birşey gelmiyor dua etmekten baska vakti gelmemiş diye düşünüp kendimi teselli ediyorum ben
hamile arkadaslarında rabbim saglıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin
kızlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ben nur hanım ile ön görüşme yaptım. benden bazı testler istedi. bu testlerden biride AMH testi idi.
benim amh değerim 15 çıktı. normal bir insanda değer ortalama 5-6 olması gerekiyormuş.ben polikistik olduğum için sanırım değer bu kadar yüksek çıktı.
benim öğrenmek istediğim siz bu testi yaptırdınız mı değer sizde nasıldı? Bide böyle yüksek değerde olanların OHSS olma riski yüksekmiş.
Memorialda yaptırıp OHSS olan polikistik arkadaşlar varmı acaba.
2 hafta takip edemedim bir dondum ki gebelik haberleri dolmus..masallahhh diyorum..Cok gecmise bakamadim..akasyacim cok sevindim canim saglikla devam etsin..
huli tebrikler tedavidemiydin hatirlayamadim yoksa mucize mi?
lilyum tebrikler..
Baska kimler hamile ?teyze nin sonucu ne oldu?
mucize senin olumsuz olmus insallah cok bekletmeden gelir mucizen.
bh doguma az kalmis sayili gun cabuk geciyor..
incicim sen nasilsin?gelisme var mi?
hamisler cogaldi isimleri hatirlayamaz oldum..devami gelir insallahh..haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum.
sorma canancım işlerden fırsat bulamadım araya bayramda girince hasret kaldım sizlere hayırlısı olsun bitanem bende aynı senin gibi daha ekim adetimi bekliyorum yine geçikti kasımda görüşmeye gidicem inşallah aralıkta başlıcazcanım nerelerdesin sen :) Ben kasım reglimde başlamayı düşünüyorum kısmet olursa gerçi daha ekim reglımı olamadm :))))
Sende başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsam ne zamn başlayacaksın canım
Canım benim de adetlerim düzensizdi. Tedaviden çok önce bir ön görüşmeye gittim. PKOS olduğum , o yüzden adetlerin geciktiği anlaşıldı. Bir ilaca başladım. O ilaç hem adetleri düzenledi hem de yumurta kalitesini arttırdı. İstersen sen de tedaviden önce bir görüş. Adetlerinin düzensiz olmasının gerçek sebebi bulunursa tedavi daha kolay olur.
kızlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ben nur hanım ile ön görüşme yaptım. benden bazı testler istedi. bu testlerden biride AMH testi idi.
benim amh değerim 15 çıktı. normal bir insanda değer ortalama 5-6 olması gerekiyormuş.ben polikistik olduğum için sanırım değer bu kadar yüksek çıktı.
benim öğrenmek istediğim siz bu testi yaptırdınız mı değer sizde nasıldı? Bide böyle yüksek değerde olanların OHSS olma riski yüksekmiş.
Memorialda yaptırıp OHSS olan polikistik arkadaşlar varmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?