Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım nerelerdesin sen :) Ben kasım reglimde başlamayı düşünüyorum kısmet olursa gerçi daha ekim reglımı olamadm :))))
Sende başlayacaktın yanlış hatırlamıyorsam ne zamn başlayacaksın canım

tebrik edrim kızlar allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
bayram dönüşü iki güzel haberle karşılaşmak çok iyi geldi

Umutcum teşekkürler canım, Biliyormusun ilk gebelikte seninle aynı anda hamile kalmıştım ama olmadı. Buna rağmen allah benim yüzüme yine güldü inşallah ve sağlıkla doğduğu günü de göreceğiz beraberce canım sevgiler :))

Esmerim teşekkürler canım amin inşallag bize kalp atışlarını duymayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Mucize inan çok üzgünüm biliyorum halini inan ki burdaki herkes bu yollardan geçti ama bak bazen mucizelerde oluyor birtanem allah yardımcın olsun ...

huli ve lilyum çok sevindim.allah kucağınıza almaya nasip etsin.

amin canım, seninkilerin sağlıkla haberinide bekliyoruz

İncim saol birtanem inşallah seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alacağız. Sevgiler

Canım benim çook tebrik ederim. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

saol güzelim güzel dileklerine :)

seninde çok yakın zamanda alacağız pozitif haberini canım benim kader arkadaşım :) Şimdilik Nur hanım 10 gün sonra gel dedi. Şuan beklemedeyiz baklaım kasım 10 gibi gideceğiz. canım sende habersi bırakma bizi emi allah yardımcınmız olsun :)

Ama bu opu tarihindin sonraki 14. Ve 16. Gün değerleri

Canım benim regly üzerinden 5 gün geçmişti sonuç : 170 cıktı seninkini nasıl bilemedim ..
birde ben dışarda bir labratuara yaptırdım diyor ki hergün iki katına çıkar oysaki doktorlar 2 günde 2 katı diyorlar.
ama benim sonuca göre laborant haklı...
bence sen direkt doktoruna sor canım :)

Canım benim de adetlerim düzensizdi. Tedaviden çok önce bir ön görüşmeye gittim. PKOS olduğum , o yüzden adetlerin geciktiği anlaşıldı. Bir ilaca başladım. O ilaç hem adetleri düzenledi hem de yumurta kalitesini arttırdı. İstersen sen de tedaviden önce bir görüş. Adetlerinin düzensiz olmasının gerçek sebebi bulunursa tedavi daha kolay olur.

Bende kasımda başlıyorum.İlaçlarımı aldım bile.Kasım 1 de doktora gideceğim.İlaçları nasıl kullanacağımı gösterecekler.

huli ve lilyum tebrik ederim inş hayırlısı ile kucagınızada alırınız yavrularınızı darısı bizlerin basına
mucizecim seni cok iyi anlıyorum ama elimizden birşey gelmiyor dua etmekten baska vakti gelmemiş diye düşünüp kendimi teselli ediyorum ben
hamile arkadaslarında Rabbim saglıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin

kızlar sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ben nur hanım ile ön görüşme yaptım. benden bazı testler istedi. bu testlerden biride AMH testi idi.
benim amh değerim 15 çıktı. normal bir insanda değer ortalama 5-6 olması gerekiyormuş.ben polikistik olduğum için sanırım değer bu kadar yüksek çıktı.
benim öğrenmek istediğim siz bu testi yaptırdınız mı değer sizde nasıldı? Bide böyle yüksek değerde olanların OHSS olma riski yüksekmiş.
Memorialda yaptırıp OHSS olan polikistik arkadaşlar varmı acaba.

ay ne bileyim canım ya nasıl merak ediyorum bi bilsen
bizi arayıp çağıracaklarmı ultrason için yoksa bizmi randevu alacağız acaba
benim doktorum da nur hanım dayanamayıp onu arayacağım değerleri söyleyim bakalım o ne diyecek

seninle aramızda bir kaç gün var sanırım

teşekkür ederim canım
darısı inşallah isteyen herkezin başına

2 hafta takip edemedim bir dondum ki gebelik haberleri dolmus..masallahhh diyorum..Cok gecmise bakamadim..akasyacim cok sevindim canim saglikla devam etsin..
huli tebrikler tedavidemiydin hatirlayamadim yoksa mucize mi?
lilyum tebrikler..
Baska kimler hamile ?teyze nin sonucu ne oldu?
mucize senin olumsuz olmus insallah cok bekletmeden gelir mucizen.
bh doguma az kalmis sayili gun cabuk geciyor..
incicim sen nasilsin?gelisme var mi?
hamisler cogaldi isimleri hatirlayamaz oldum..devami gelir insallahh..haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum.

merhaba
ben varim canim.
tedavi oncesi AMH testi yaptirmamistim..Degerler hakkinda fikrim yok.
pko lularda ilac dozu onemli..ohss riski ciddi boyutta ise transfer erteleniyor..Memorial sana gerekli aciklamayi yapacaktir.cok bekletmez insallah..

Selam canım tedaviye geçen hafta başlayacaktım, bir baktım ki hamileyim :))) Tamamen bayram şekeri oldu çok şükür.

sorma canancım işlerden fırsat bulamadım araya bayramda girince hasret kaldım sizlere hayırlısı olsun bitanem bende aynı senin gibi daha ekim adetimi bekliyorum yine geçikti kasımda görüşmeye gidicem inşallah aralıkta başlıcaz

canım hangi doktora gittiysem pko olmadığımı söyledi çatlamayan yumurtam oluyor benim basit kist oluşuyormuş
birde hipotroitim var hayırlısı ile nur hanımla biran önce görüşmek istiyorum sağol akasyam

bende nur hnm hastasıyım.suan 2 aylık kızım var.bende polıkıstık over hastasıyım bende hıcbırsey yoktu.hıcbır sorun olmadı.rahat ol hersey halloluyor moralını yuksek tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…