canım tebrik ederim allah sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin
hoşbulduk incim bende çok özledim sizleri incim yarın çok güzel geçicek allahın izniyle güzel sonuçlar alıcaksın arkadaşım sonra yola devam bol şanş tüm kalbimle hep dualarımdasınız
canancım inşallah güzel sonuçlar alıcaksın dularım seninleregl oldunmu:44:
fistikcim fistik:))
Histeroskobiyi yaptir derim.Ben 3.deneme yaptirdim iyi ki de yaptirmisim sorun varmisti.Devamin da gebelik elde edildi.Her denemede maddi cokuntuyu birak manevi yikinti cok zor..ne gerekiyorsa yaptir ondan sonra 5.denemeye basla derim..yas kacti? cok bekletmez insallah..
hamıııleyııııııııııııııııım degerım 160
kızlar bu arada bende nur hanımdan ön görüşme için randevu aldım allah kısmet ederse 17 kasımda ilk adımı atıcaz
sağol incim allah razı olsun inşallah ilk denemem son denemem olurhadi hayırlı olsun
Kızlar bu arada nur hanım yeni gebe takibi almıyor bilginize...
yok daha olamadım canımcım ya yine inatlaşmaya başladı benim regl ceza vercem kendısıne :))
sağol incim allah razı olsun inşallah ilk denemem son denemem olur
yani ben şimdi hamile kaldım diyelim inşallah allahım nur hanımla devam edemicemmi
aynen bende bu hafta sonu randevu alıp doktora gidim barii
İnşaallah canım...
Maalesef Nur Hanım bir süre hamile kalan hastalarına yardımcı olamayacak.
hayırlı olsun sımdıden beyazcım sımdı sana 17 kasım gelmek bılmezz :)
canım aldım şimdi sonucu 46XX çok şükür birşey çıkmadı
hamıııleyııııııııııııııııım degerım 160
canan geçmiş olsun, kromozom analizini nerede yaptırdın ve kaça yaptırdın yazabilirmisin bende yaptırıcam ama nerde yaptırsam bilemiyorum...
canan geçmiş olsun, kromozom analizini nerede yaptırdın ve kaça yaptırdın yazabilirmisin bende yaptırıcam ama nerde yaptırsam bilemiyorum...
canım eğer istanbuldaysan zeynep kamilden tıbbı genetik bölümünden randevu alıp orda yaptırabilirsin ben kromozom ve kan pıhtılaşması testlerimi orda yaptdırdım
teşekkür ederim cevaplarınıza, evet canım istanbuldayım ama avrupa yakasındayım çapa da varmıdır acaba , memorialde 420 liraymış eşimede yapılcak toplam 840 ediyo orada yaptıramam daha hsg ve diğer hormon filimlerimde var en iyiysi devlet hast araştırmak
happybutterflycım ben bayramdan once capa ya gittim bana 30 kasıma randevu verdi dosya acılacakmıs 3 aralıktada test yapılacak 1 aydada sonuc cıkıyormus cok yogunlarmıs malesef oyuzden bende beşiktaşta genetiks diye bi laboratuar var orda yaptırdım 150 lira mı neydi 13 ila 15 gun arasında sonuc cıkar dediler bgn 15.gun ama hala cıkmadı inş cumaya yetiştirmeye calısacaklar p.tesi doktorla randevum varda ozamana kadar inş yetişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?