Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

yok daha olamadım canımcım ya yine inatlaşmaya başladı benim regl ceza vercem kendısıne :))

cnm , sende memorial de mi yaptırdın sizin problem neydi.. histeroskopi sonucu ne çıkmıştı..benim yaşım 35, 5 yıldır uğraşıyoruz işte ,memorialde ahm değerime bakıldı rezerv azlığı çıktı..şimdiye kadar yapılan denemelerde embriyo kalitem düşük çıkıyordu bunu sebebinide yumurta rezervinin azlığına ve yumurtanın kalitesiz oluşuna bağlıyorlardı..memeorialde 1 yumurtam olmuştu ve döllenmişti ..1 yumurta olunca 3. gün transfer ettiler...grade 2 idi ama embriyolog grade 1 e yakın demişti yani ilk defa biri embriyonun kalitesini iyi buldu..

hadi hayırlı olsun
Kızlar bu arada nur hanım yeni gebe takibi almıyor bilginize...
sağol incim allah razı olsun inşallah ilk denemem son denemem olur
yani ben şimdi hamile kaldım diyelim inşallah allahım nur hanımla devam edemicemmi
yok daha olamadım canımcım ya yine inatlaşmaya başladı benim regl ceza vercem kendısıne :))

aynen bende bu hafta sonu randevu alıp doktora gidim barii

sağol incim allah razı olsun inşallah ilk denemem son denemem olur
yani ben şimdi hamile kaldım diyelim inşallah allahım nur hanımla devam edemicemmi

aynen bende bu hafta sonu randevu alıp doktora gidim barii

İnşaallah canım...
Maalesef Nur Hanım bir süre hamile kalan hastalarına yardımcı olamayacak.

canan geçmiş olsun, kromozom analizini nerede yaptırdın ve kaça yaptırdın yazabilirmisin bende yaptırıcam ama nerde yaptırsam bilemiyorum...

canım eğer istanbuldaysan zeynep kamilden tıbbı genetik bölümünden randevu alıp orda yaptırabilirsin ben kromozom ve kan pıhtılaşması testlerimi orda yaptdırdım

Kızlarrrrr
Şİmdi canlarım bana bir dr lazım şöyle güvenebileceğiz Nur hanım gibi içimizi ferahlatan anadolu yakasında (evim o tarafta) iyi bir isim önerebilirmisiniz tabi hastanede önemli hem yeni doğan ünitesi olacak hem fiyatları çok uçmayacak.... Bu kriterlerde bir isim varmıdır aklınızda?
Sevgiler

canım eğer istanbuldaysan zeynep kamilden tıbbı genetik bölümünden randevu alıp orda yaptırabilirsin ben kromozom ve kan pıhtılaşması testlerimi orda yaptdırdım

teşekkür ederim cevaplarınıza, evet canım istanbuldayım ama avrupa yakasındayım çapa da varmıdır acaba , memorialde 420 liraymış eşimede yapılcak toplam 840 ediyo orada yaptıramam daha hsg ve diğer hormon filimlerimde var en iyiysi devlet hast araştırmak

happybutterflycım ben bayramdan once capa ya gittim bana 30 kasıma randevu verdi dosya acılacakmıs 3 aralıktada test yapılacak 1 aydada sonuc cıkıyormus cok yogunlarmıs malesef oyuzden bende beşiktaşta genetiks diye bi laboratuar var orda yaptırdım 150 lira mı neydi 13 ila 15 gun arasında sonuc cıkar dediler bgn 15.gun ama hala cıkmadı inş cumaya yetiştirmeye calısacaklar p.tesi doktorla randevum varda ozamana kadar inş yetişir

hadi yaa 3 aralıkta test yapılsa ocak ayını bulur değmez uğraşmaya, sende yeni başlıycaksin demek hayırlı olsun tedavin bu aralar hamile haberleri yoğunlukta inşallah bizde hamile kalırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…