Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

şeker aslında senin gibi şimdiden hastane ve doktor araştırmak lazım
seni aradılarmı ilk ultrason için memorialden
acaba ne zaman çağıracaklar
biz senle aynı zamanda hamiş kalmışız :)

Evet canım aynı günlerder güzel haberler aldık.
Ama ben tedaviye başlamadan bebeiş kendi süpriz yaptı. Nur hanımla görüştüm 10 gün sonra demişti.
haftaya gidicem doktora kısmet olursa

Canım ben de doktor arıyorum. Benim acıbadem sigortam var işyerinden. Ama limitleri çok düşük. Bir de riskli gebelik uzmanı bulmam gerekiyor. Ben belki Memorial Şişli'de devam edeceğim. Ama yol biraz büyüyor gözümde. O yüzden Ataşehir Acıbadem ya da Kadıköy Acıbadem de olabilir.

Kızlar tavsiye edebileceğiniz riskli gebelik uzmanı var mı ? :26:

Canim adetin 2. gunu gittiginde ignelerin ve ilaclarinla ilgili bilgiler verilecek.. Igneni kacta ve ne miktarda yapman gerektigini o gun saat 12.00 yada 13.00 da arayarak belirtecekler. Ve basladigin gunden 3 gun sonra ilk kontrolun yapilacak.. O gunden sonra rutinine giriyor her sey.. Her gun seni arayip su saatte su doktorla randevunuz var diyorlar... Farkli farkli doktorlarla bi samimiyet olusuyor Hangi ilaci kaçta yap derlerse o vakitte yap aman vaktini gecirme..
İlac konusunda da hastanenin karsisinda ki eczane biraz pahali veriyor ilaclari ust tarafta da bi yer daha varmis o daha uygunmus.. Ilac konusunda da ben saf gibi butun ilaclari ayni gun aldim... Ama hangi ilacin vaktiyse o vakitte almak daha uygun olurdu.. Ben fazla gelen ilaclari geri verdigimde %10 parami keserek iade ettiler...
Su an seni buyuk ihtimalle gonal f isimli ilacla baslatacaklar.. Bir de folik asit iceceksin her gun.. ilk asamada 2 kutu gonal f alip daha sonra sirasi geldiginde ilaclari alman daha mantikli fikrimce...

grafiking
çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmışsın allah razı olsun bizdeki problem eşimde kromozom testi istediler yaptırdık inş. sonuçları temiz çıkar off aklıma getirmemeye çalışıyorum ama yumurta toplanırken yada transfer yapılırken anestezi uyguluyorlar mı canın acıyor mu

günaydınnnnn

hamiş arkadaşlar progesteron hormonunu nasıl alıyosunuz iğnemi jelmi hapmı??

ben iğne kullanıyorum iğne yerlerim iflas etti sizin durumunuz nedir merak ettim

ben jel kullanamıyorum kötü anılarım psikolojimi bozuyo

hap kullanan varmı aranızda

canim allah yar ve yardimciniz olsun.. Yumurta toplama da uyuyorsun ama transferde uyumuyorsun..
Canin transferde acimiyor.. Yani bana gulme krizi gelmisti stresten heralde..

Rahat ol sadece rahat.. hersey yoluna giriyor

Bana kimse igne demesin.. Ne tedavide o kadar aci cektim ne de transferde ama o igneler yokmuuuuuuuu....
. Toplamda 60 tane progesteron igne oldum... Yatip kalkamiyordum.. Su an bugun itibariyle jel isi bitti cooookkkk sukur..
Canim igne yerlerime makyaj pamuguna bol bol alkol dokup popoma bantlatıyordum... alkol ucana kadar popoda bantlı kaliyordu..
Ama genelde gece yaptiriyordum sabah uyandigimda agrim cok azaliyordu... ama hapi denemedim..
Bi ara ozellikle igne yaptirir olmustum.. Dusuk tehlikesi atlattim..
Psikopat gibi oldum bi donem simdi daha rahatim

Canim nasilsin...
Bebekler mi var bebek mi??

Ben iğneden jele geçtim canım. Uygulanması kolay ama içeride birikiyor galiba Buügn dikkat ettim de epey rahatsızlık verici. Parça falan düşüyor. Pek sevmedim yani. Ama iğneden iyidir.

Canim nasilsin...
Bebekler mi var bebek mi??

Selam canım. İyiyim. Bazen endişeliyim. Bazen depresif Dalgalı bir ruh hali yani.. Benim tek transfer oldu. 2'si donduruldu. Riskli gebelik uzmanı aramamın sebebi benim kendi sağlık sorunlarım. Skolyoz, boy kısalığı, kemik sorunları. Ne ararsan var bende O yüzden hamilelik benim için biraz yorucu olabilecek..

Benim de memegonlar karnımı mahvetti... Hem abse gibi bir şey oldu hem de ateş gibi yandı göbeğim.Doktorum hirudoid diye bir jel tavsiye etti baya faydasını gördüm.Yakında progestana da başlayınca popoya da bunu kullanmayı düşünüyorum hem de ilk günden itibaren belki oluşabilecek şişlikleri baştan önlemiş olurum

Ben ilaçlarımı ateş eczanesinden aldım ve artan açılmamış ilaçları geri aldı parasını nakit iade etti. Yalnız ben bir konuda hata yaptım ve tüm ilaçlarımı o eczaneden almadım, lazım oldukça alırım dedim. Fakat bayram tatilinde eczane kapalı olunca diğerlerini nöbetçi eczaneden almam icap etti ve onlar da peşin peşin iade alamayacaklarını söylediler. Bu yüzden elimde ilaç kaldı ne yazık ki

kızlar nur hanımla ön görüşmemizi yaptık. iyi geçti. ben de çok sevdim kendisini.
bizden bir takım testler istedi ve sonuç görüşmesi yapalım dedi.
benden tam kan tahlili, hormon testi ve hepatit b, c, kızamıkçık testleri istedi.
eşimdende sadece sperm testi ve hepatit b, c testleri istedi.
eğer bi sorun çıkmazsa kasım adetimle tedaviye başlıcaz.

aynı zamana denk geliyor bizde kasım adetimle başlıyoruz allah yardımcın olsun

grafing yanlış hatırlamıyosam sendede yumurta rezervi azlığı vardı deilmi benimde yumurta takibime başladı nur hanım geçen ay 1 tane kalitesiz yumurta görünce bu ay takipe devam dedi, 6 ay boyunca takibe gelen sonra hamile kalan hastam var demişti bana moral vermek için o sensin deilmi canım,bana çok az doz ilaç kullanacağını söyledi sana nasıl bir uygulama yapmışlardı

nur hnm bana yaptırdı ıykıde yaptırmıs o olmasaydı bebegım bu kadar saglıklı olamazdı.kuvede kalmadı ustelık7.5 aylık dogdu.dogum doktorum bunun yaraı oldugunu soyledıı...

Buyuk ihtimalle benimdir.. 6 ay boyunca sehir disindan yol ettik istanbulu Arabamiza OGS bile aldik artik:))
Usenmedim hic ..gel dedi gittim her ay.. Sag olsun is yerimde destek cikti hic problem yasatmadilar bu konuda..
Bende tek altin yumurta olustu... Diger ikisi cvp vermedi tedaviye.. Bana ilkin 175 ml ile baslatti.. Daha sonra sabah 125– aksam 125 olarak toplamda 250 ml igne oldum.. Bana 175 ile devam etselerdi bu yumurtada gelismezdi ..

merhaba arkadaşlar...hamile olan arkadaşlara sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..İNŞALLAH...ALLAH hepimizin yardımcısı olsunnn..

benim durumuma gelince..benim değerlerim artıyor ama olması gerektiği gibi bi artış değil.düşük artış.dün prof ve diğer doktorla 3lü bi görüşmemiz oldu.ultrasonda plasentayı ve bebeği gördük.bebek rahimde güzel yere yerleşmiş.dış gebelik değil(en azından bu rahatlatıcı haber)

fakat bebeğin gelişimi yavaş.doktor artık gelişimi bir anda olmaz dedi.bilim var sonuçta.sağlıklı bi hamilelik olmadı.1 hafta bekleyeceğiz,kendi kendine düşmesi için.1 hafta sonra tekrar kontrol var ve kendi kendine düşmezse kürtaj yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…