Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hadi yaa 3 aralıkta test yapılsa ocak ayını bulur değmez uğraşmaya, sende yeni başlıycaksin demek hayırlı olsun tedavin bu aralar hamile haberleri yoğunlukta inşallah bizde hamile kalırız:)

ben gecen ay yaptırdım sonuc malesef negatif simdi bakalım negatif gebelik gorusmesinde ne diyecekler ben bu gorusmede eger benden baska testler isterlerse onları capada yaptıracagım ins capada randevum var nasıl olsa yaptırmam gereken herseyi bu aldıgım randevuda inş yaptırabilirimde zaten 2. denememi ocak ayı gibi yapmayı dusunuyorum okullar tatil oldugu zamanlara ins regl denk gelirde ins hepimiz hamile kalırız en kısa zamanda

acaba nedennnn :)))

cok yogun benım sekerım bende smer testı ıcın gıdıcem bakalım.eskıden oturur sohbet ederdık sımdı ıse 5 dk zor gorusuyoruz.gecen gıdıcektım yogun dıye gıttmedım.ablam benım doktorum degıl yanı.kızın resmını ıstedı onu goturucem musaıt oldugunda.

Canım Anadolu yakasın hakkında bilgim yok maalesef

kan pıhtılaşması testinin adı nedir biliyomusun umutege???

Trombofili paneli canım.

amin canım öğretmensin galiba hangi ildesin, aslında istenenleri baştan isteseler belki ilk seferde sorunsuz olacak ama ben kromozom analızını kendim istemiştim dr dan ..

amin canım öğretmensin galiba hangi ildesin, aslında istenenleri baştan isteseler belki ilk seferde sorunsuz olacak ama ben kromozom analızını kendim istemiştim dr dan ..

istanbuldayım ben canım cok sukur hastanede cok uzak degil ama calısırken git gel zor oluyor sabah kontrol ve test istiyorlar bende ozaman okulda oluyorum ogleden sonra gittim ben bu denememde acaba ondan mı olmadı diye kafama takıyorum oyuzden tatilde olursa daha rahat olur hemde streslide olmam

evet canim memorial da ilk denememdi.Bize 9 sene sebepsiz infertilite dendi.cok doktor,merkez gezdim ameliyatlar,asilamalar,2 negatif tupbebek maddi yonden gectim manevi tukenmistim. cocuksuz hayati kabullenmeye calisirken esimin israriyla fikir almak icin dalinda en iyi doktorlari gezmeye basladik derken Rabbim bizi Semra hnm la karsilastirdi 9 sene sonra ilk defa bir doktor senin rahiminde sorun var dedi.Tedaviyi dusunmezken ilk defa sebebi soylenince histeroskobiyi ameliyatlari kabul ettik..histeroskobide rahimin dis kisminda olan miyomlar goruldu,ameliytla alindi.bu miyomlar rahimin seklini bozmus rahimin sag tarafi yapisik sekildeymisti.(bu da ne kadar kaliteli embriyo da transfer edilse tutunmasini engellermis.)Ameliyatla miyomlar alindi rahim duzeltildi sonrasinda cok sukurr..simdiye kadar hep usg de rahim filminde rahim temiz tupler acik deniliyordu histeroskobi de kamerayla rahimin icine dis kismina bakiliyor.Ben dusun derim.tutunmama sebebi bulunmali..baska doktorlarla da gorusebilirsin..farkli fikir,sebep,tedavi...zor surecler..Rabbim denk getirsin, yas ilerlemeden,maddi manevi guc tukenmeden..

Masallahhh...Doktor arayislari baslamis...darisi umutla bekleyen herkese..
Nur hnm dan tavsiye alabilirsin..Ben cocuk doktoru icin Anadolu yakasindan istiyorum diye sormustum atasehir memorial da arkadasina gonderdi..Nur hnm gibi cok memnun kaldim.
Saglik sigortan dogum paketi v.s varsa memoriali dusun derim.
Medikal park miydi ismi tam net hatirlayamadim orayada bakabilirsin..ahh ahh istanbul un gozunu seveyim..heryer hastane doktor..

şeker aslında senin gibi şimdiden hastane ve doktor araştırmak lazım
seni aradılarmı ilk ultrason için memorialden
acaba ne zaman çağıracaklar
biz senle aynı zamanda hamiş kalmışız :)

Fıstıkcığım hoşgeldin canım.Seni çok merak ettik.Tekrar Allah sabır versin.
Bende yarın doktora gidiuorum.İğnelerimi almıştım.Doktor gelirken 2 kutu iğne getir demişti.Nasıl kullanılacağını anlatacakmış.Bir yandanda reglim düzensiz diye doğum kontrol hapı vermişti.Galiba hapı bıraktırıp regl olunca iğneye başlattıracak.Dua edin arkadaşlar.Bu 3. denemem.İnşallah bu kez sonuna kadar hayırlısıyla güzel ilerler.

canım onunla alakası yoktur herhalde bişeyleri atlıyolar denedikçe anlaşılıyor.bende aslında öğretmenim ama kamuda çalışıyorum gerçekten izin almak çok sıkıntılı keşke tüp bebek hastalarına tedavi dönemindei d rapor hakkı olsa sağlık bakanlığına mail atmayı planlıyorum

günaydınlar bende bu ay memorıalde tedaviye başlıyorum adetin 2. günü gel dediler doktorum murat önal arkadaşlar kafamda bir sürü soru işareti var tecrübelerinize ihtiyacım var bana bişiler diyin lütfen

Kızlar meraba birşey soracağım, şu akciğer gelişim iğnesini 31 yada 32 haftada vuruluyor diye biliyorum, ama benim dr doğal akışına bırakalım diyor, vurmaktan yana değil ama genelde tüp bebek yaptıranlara vuruluyor galiba zaten benim ikiz erken doğma riski yüksek çok kararsız kaldım acaba Merkezdeki dr. arayıp danışsam mı?

günaydınlar bende bu ay memorıalde tedaviye başlıyorum adetin 2. günü gel dediler doktorum murat önal arkadaşlar kafamda bir sürü soru işareti var tecrübelerinize ihtiyacım var bana bişiler diyin lütfen

Canim tedavin hayirli ugurlu olsun... Ben agustos ayinda tedavi oldum doktorum Nur Hanimdi.. Dedigin doktoru tanimiyorum o yuzden yorum yapamayacagim.
Ama hastane ekip olarak karar verip ona gore tedavinde yonlendirmeler yapiyor (ilac dozu ve yapacagin saatleri vs vs gibi)
Her gun cagirip kontrollerini yapiyorlar.. Kontrollerin sirasinda farkli doktorlarda muayene edebiliyorlar. Beni Semra Hanim da muayene etti, Tonguç Bey' de..

Baska sorularin olursa sor..
Allah yardimcin olsun

çok teşekkür ederim farklı doktorların muayene etmesi iyiymiş doktorum çok geç biri neden onu seçtim anlamıyorum ama sanırım benm kadın doktor fobim var bayan doktorlar sayesinde 1,5 senem çöpe gitti o yüzden olabildiği kadar bayan doktorlardan kaçıyorum :)) bide adetin 2. kısmı gelin denildi ne yapılacak bundan sonraki süreç hakkında zahmet olmazsa bilgi alabilir miyim

Evettt :) içimdeki his diorki artık kötü birşey olmayacak herşey yolunda gidecek
Nur hanım ataşehir dedi ama sigorta limitlerim yetmez devam etmeye. Medipol demişti birde ordan isim vermedi ona bir bakıcam.
Birde Başkent Ünv. hastanesini çok iyi diyorlar, araştırma halindeyim bakalım :)
çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…