evet ilk denememizdi.
umarım kendini hissettiriyordur
bişey olacak diye korkuyorum
Merhaba nasılsın
canım sana birşey sormak istiyorum sabahları kasıklarımda daha doğrusu sanırım
yumurtalıklarımda bi ağrı hissediyorum hatta sabah uyudan uyandırdı beni
birde yatarken bacaklarımı geremiyorum gerinir gibi yapamıyorum yine aynı yerde ağrı oluyor sendede oldumu böyle şeyler
kendini toparlamana çok sevindim canım...tutmaması demek sende sorun olduğu anlamına gelmiyor bence nasip kısmet işi benimde ilk denememde olmadı ikincide oldu çok şükür allah büyük yeterki ol desin inşallah bu sefer olacak...belki o zamana kadar sana ve eşine kullanman için ilaç verebilirler...İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIMiyi akşamlar arkadaşlar, ben ocakta tekrar denemeye karar verdim. bizim sorunumuz eşimdeydi.ama bendede var sanırımya.yoksa neden negatif olsun değil mi? embriyolarımız kaliteli oluşmadı orta kalite demişti embriyolog ve hücrelerin eşit bölünmediğini söylemişti.benim zaten 6 yumurtam toplanmıştı.3 ü döllendi.2si kaldı en son.yumurtalarımda orta kaliteymiş.yumurtalarımın kalitesiz olması, görünen 13-14 yumurtam vardı büyümedi hepsi.bu da sorun bence.bakalım randevu aldım nur hanımdan haftasonu.nediyecekler yol haritamızı belirleyelim bakalım.inşlh bu sefer olur.
inşallah canım dualrımız seninlecok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
bence değerinde hiçbir düşüş olmamış canım benim arkadaşıma aynı ihtimalden bahsetmişlerdi kanaması olduğu için senin gittiğin yerde çok şükür bebeğini kucağına aldı şimdi...bak sevda arkadaşımızın da çok kanamsı oldu ama iki meleğide onunla çok şükür inşallah sende iyi haberlerle gelirsin durumu bildir bize gelince dualrımız seninlearkadaşlar herkese selam.geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.girmedim.şimdi bile uykusuz bi şekilde müsaitken haber verim dedim
ilk test 63 idi,2.test 118 iyi idi.3.test 185 idi arada bir test labaratuvar farklılıgından ortada bi rakam çıktı.sonraki test 265 , 6 gün sonra yapılan test 445..bayramda kanamam oldu.küçük bi parça düştü.doktorda sürekli telfnda konuştuk.şehir dışındaydım.düşük veya dış gebelik dedi.zaten 3 testten sonra bunu söylemişti.yani bayramdan önce.muayene etmeden net bişi diyemedi.çarşamba 4 te randevum var,yani bugün.yaklaşık 10 günde 6 defa kan verdim.sağ kolumda damardan kan gelmedi..kabus dolu zamanlar yaşadım.bana göre dış gebelik tabi doktor bugün muayeneden sonra teşhisi koyar.kabuslar hiç bitmiyor..çok üzgünümm.annemlerin yanında duygularımı annem üzülmesin diye bastırmaya çalıştım..içimde kocaman boşluk,hiçlik.sabahları uyanmak istemiyorum.depresyonda olunca bende hep böyle oluyo.içim fırtınadan önceki sessizlik....sabah istanbuldaki evime döneceğim..hiç iyi değilimmm....
hamile arkadaşlara çok sevindimm...inşallah sağlıklı hamilelik geçirip kucağınıza almayı ALLAH NASİP EDER....
benim gibi üzüntülü arkadaşlarada bu günler geçecek demekten başka ne denir ki..herkesi öpüyorum...ALLAHA emanet olunuz..
Merhaba nasılsın
canım sana birşey sormak istiyorum sabahları kasıklarımda daha doğrusu sanırım
yumurtalıklarımda bi ağrı hissediyorum hatta sabah uyudan uyandırdı beni
birde yatarken bacaklarımı geremiyorum gerinir gibi yapamıyorum yine aynı yerde ağrı oluyor sendede oldumu böyle şeyler
canım az kalmıs doguma bu gunlerını ozlıycegının garantısını verırım sana.suan kızım kucagımda sadece kucakta uyuyor tek elle yazmaya calısıyorum ve uykusuzum.hayırlı dogumlar dılıyorum.nerde dogum yapıcaksın?
hamıııleyııııııııııııııııım degerım 160
evet canım çok az kaldı.çok heyecanlıyım çok:)))herkes bugünleri özliyceksin diyor.bende biran önce kucağıma almak istiyorum:)))ben tekirdağda oturuyorum burda özel bi hastanede yapıcam doğumumu kısmetse.
ozlıyceksın basım agrıyor uykusuzluktan.gercı bızım kız artık 2 ayını bıtırdı ama.yanı bu dezenlı halı ılk gunler uyuyolar ama 1 ay gectımı ıclerınden canavar cıkıyor...sezeryan olucak herhalde...ben normalı denedım normal dogum olsaydı keske 8 cm olmustu acıklıgım ve ezeryan kadar agrı cekmedım..
selam kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun inşalalh yalnız geçirdiğimiz son bayramımız olsun aminnnn
bayram sonrası müthiş haberler var nerden başlasam bilemedim rabbim hepinizizn mutluluğunu daim etsin
incim canım nasılsın sağlığın nasıl herşey yolunda değilmi ne zaman başlıyon kuzu
incicim sen nasilsin?gelisme var mi?
arkadaşlar herkese selam.geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.girmedim.şimdi bile uykusuz bi şekilde müsaitken haber verim dedim
ilk test 63 idi,2.test 118 iyi idi.3.test 185 idi arada bir test labaratuvar farklılıgından ortada bi rakam çıktı.sonraki test 265 , 6 gün sonra yapılan test 445..bayramda kanamam oldu.küçük bi parça düştü.doktorda sürekli telfnda konuştuk.şehir dışındaydım.düşük veya dış gebelik dedi.zaten 3 testten sonra bunu söylemişti.yani bayramdan önce.muayene etmeden net bişi diyemedi.çarşamba 4 te randevum var,yani bugün.yaklaşık 10 günde 6 defa kan verdim.sağ kolumda damardan kan gelmedi..kabus dolu zamanlar yaşadım.bana göre dış gebelik tabi doktor bugün muayeneden sonra teşhisi koyar.kabuslar hiç bitmiyor..çok üzgünümm.annemlerin yanında duygularımı annem üzülmesin diye bastırmaya çalıştım..içimde kocaman boşluk,hiçlik.sabahları uyanmak istemiyorum.depresyonda olunca bende hep böyle oluyo.içim fırtınadan önceki sessizlik....sabah istanbuldaki evime döneceğim..hiç iyi değilimmm....
hamile arkadaşlara çok sevindimm...inşallah sağlıklı hamilelik geçirip kucağınıza almayı ALLAH NASİP EDER....
benim gibi üzüntülü arkadaşlarada bu günler geçecek demekten başka ne denir ki..herkesi öpüyorum...ALLAHA emanet olunuz..
arkadaşlar pgt ücretleri memorialde ne kadar ve onun içinde test felan oluyormu ek para ödüyormuyuz :18:
Hoşgeldin canım, özledik seniÇok şükür. Yarın hastaneye gidiyorum kolposkopi için. Doktor yapar umarım. Onun sonucunda az çok şekillenecek tedavi zamanı.
Canım hoşgeldinYarın doktordayım nasipse. Dua et benim için...
Teyze canım umarım bebeğin seninledir. Dualarımdasın...
MaşallahSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah canım.
Cananım var mı pgt'lik bir durum :26: Umarım yoktur.
Embriyo başına ücret alınıyor. Fish yöntemi (9 kromozom inceleniyor) 150 euro, array-CGH yöntemi (tüm kromozomlar inceleniyor) 350 dolar.
canım hoşgeldin nasılsın yarın için sana dua edıyorum ve bol şans diliyorum incim inş hayırlısıyla bu sefer herşey güzel olacak. Bizim başarısızlıkla ilgili yapılacak onun için hangisini yapıyorlar acaba. Kromozom testımde 15 dk sonra bellı olck ıns onda sorun olmaz
arkadaşlar herkese selam.geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.girmedim.şimdi bile uykusuz bi şekilde müsaitken haber verim dedim
insallah bebegin seninledir insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?