Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet ilk denememizdi.
umarım kendini hissettiriyordur
bişey olacak diye korkuyorum

Canım normal herhalde, bende de çünkü kasıklarda karında ağrı hep var ama sürekli değil sancı şeklinde.
içerde faliyet çok tabi tüm organlar hazırlık yapıyorlar bebişe içini rahat tut

bana da oluyodu canım.9 aydır gerinemiyorum ben bişey olucak korkusuna:)))kasıklarımda da sızlamalar oluyodu normal yani hiç endişelenme.

kendini toparlamana çok sevindim canım...tutmaması demek sende sorun olduğu anlamına gelmiyor bence nasip kısmet işi benimde ilk denememde olmadı ikincide oldu çok şükür allah büyük yeterki ol desin inşallah bu sefer olacak...belki o zamana kadar sana ve eşine kullanman için ilaç verebilirler...İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIM
cok korkuyorum kızlar yarın test gunum bana dua edın işallah meleklerım hala benımledır esıme en gusel dogum gunu hedıyesı olucak rabbım cumlemızın yardımcısı olsun
inşallah canım dualrımız seninle
bence değerinde hiçbir düşüş olmamış canım benim arkadaşıma aynı ihtimalden bahsetmişlerdi kanaması olduğu için senin gittiğin yerde çok şükür bebeğini kucağına aldı şimdi...bak sevda arkadaşımızın da çok kanamsı oldu ama iki meleğide onunla çok şükür inşallah sende iyi haberlerle gelirsin durumu bildir bize gelince dualrımız seninle

canım ben her ağrıda soluğu dr alan birisi olaraktan söylüyorum sana hiç korkup endişe etme bu ağrılar çok normal ben kasığıma batmalar için gece 1 de hastaneye gittim herşey yolundaydı çok şükür kanaman olmadığı sürese hatta olsa bile korkmayın telaş yapmayın dedi dr bana...sende hiç oyum var buyum var diye kafanı takma bebeğin iyi herşey yolunda çok şükür sımsıkı tutundu sana meleğin annesi

Son düzenleme:
canım az kalmıs doguma bu gunlerını ozlıycegının garantısını verırım sana.suan kızım kucagımda sadece kucakta uyuyor tek elle yazmaya calısıyorum ve uykusuzum.hayırlı dogumlar dılıyorum.nerde dogum yapıcaksın?

evet canım çok az kaldı.çok heyecanlıyım çok:)))herkes bugünleri özliyceksin diyor.bende biran önce kucağıma almak istiyorum:)))ben tekirdağda oturuyorum burda özel bi hastanede yapıcam doğumumu kısmetse.

ozlıyceksın basım agrıyor uykusuzluktan.gercı bızım kız artık 2 ayını bıtırdı ama.yanı bu dezenlı halı ılk gunler uyuyolar ama 1 ay gectımı ıclerınden canavar cıkıyor...sezeryan olucak herhalde...ben normalı denedım normal dogum olsaydı keske 8 cm olmustu acıklıgım ve ezeryan kadar agrı cekmedım..

hamıııleyııııııııııııııııım degerım 160

hayırlı olsun allah tamamına erdırsın.bızım gıbı zor kausanlar ıcın dahada bır guzel cocuk sahıbı olmak.ama sunu bıl kı suan hıssetıgın mutluluk,onu kucagına aldıktan sonrakı mutlulugun yanında hıcbırsey...ben kzım dogana kadar esımı sevdıgım kadar hıcbırseyı sevmem dıyodum.ama esımı sevdıgımde sevgımı dıyorum sımdı....ınsallah guzel bır hamılelıgın olur sorunsuz....

tabi sezeryn olunca anca açıyolar gözlerini.benimde sezeryan olucak.12 kasınma ün verdi doktoru.herşey hazır bekliyoruz prensesi:)))seninki de maaşallah çok tatlı.eşimle hep kızlarda gözümüz.bi de kime benziycek kavgası var:)))

Hoşgeldin canım, özledik seni Çok şükür. Yarın hastaneye gidiyorum kolposkopi için. Doktor yapar umarım. Onun sonucunda az çok şekillenecek tedavi zamanı.

incicim sen nasilsin?gelisme var mi?

Canım hoşgeldin Yarın doktordayım nasipse. Dua et benim için...

Teyze canım umarım bebeğin seninledir. Dualarımdasın...

hamıııleyııııııııııııııııım degerım 160

Maşallah Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşaallah canım.

arkadaşlar pgt ücretleri memorialde ne kadar ve onun içinde test felan oluyormu ek para ödüyormuyuz :18:

Cananım var mı pgt'lik bir durum :26: Umarım yoktur.
Embriyo başına ücret alınıyor. Fish yöntemi (9 kromozom inceleniyor) 150 euro, array-CGH yöntemi (tüm kromozomlar inceleniyor) 350 dolar.

canım hoşgeldin nasılsın yarın için sana dua edıyorum ve bol şans diliyorum incim inş hayırlısıyla bu sefer herşey güzel olacak. Bizim başarısızlıkla ilgili yapılacak onun için hangisini yapıyorlar acaba. Kromozom testımde 15 dk sonra bellı olck ıns onda sorun olmaz

Hoşbulduk güzelim. Allah razı olsun...
Kromozom testinin sonucunu yaz mutlaka, inşaallah temiz çıkar. Herhangi bir şey çıkarsa ki inşaallah çıkmaz fish yapılır büyük ihtimalle.

insallah bebegin seninledir insallahh..

insallah bebegin seninledir insallahh..

slm arkadaşlar, ayın 17sinden beri kendimi toparlamaya çalışıyorum bazen unutuyorum, bazen hatırlayıp üzülüyorum ama sonuçta yapabileceğim bişey yok Allahın takdiri..yumurtam ve param olduğu sürece ( keşke biraz da umudum da olsaydı) devam edicem..kendimi birgün hamile olacakmış gibi pek hissetmesemde devam edicem kısmet artık..

şimdi biraz takviyelere başlamayı düşünüyorum aklımdakiler arı sütü + polen birde omega 3 başka ne kullanabilirim..gerçi bu bile benim için büyük adım, bir daha hiçbir ilacı içmeycem dedim ama bu çocuk olayı insana her türlü haltı yaptırıyor...kaç yeminlerden döndüm

bu arada, hamile arkadaşlarım Allah tamamına erdirsin herşey yolunda gitsin inşallahhh... çok zahmetli bir iş kimsenin emeği boşa gitmesin...para kazanılıyorda insanın yüreği kırıldımı , umudu tükendimi , işte o zaman bitiyor ...benim durumumdaki arkadaşlarım, hiç birşey fayda etmiyor biliyorum, bana etmedi ondan söylüyorum, o yüzden pek bişey diyemiyorum sadece kendinizi toparlayıp tekrar bu yola çıkabilirsiniz.....tedaviye başlayanlarında Allah yardımcısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…