Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ben geçen hafta fiyat almıştım canım Memorial'da tüp bebek yaptıranlara sezeryan 7.500 TL . Ama ikizler için ücret farkı var mı bilmiyorum. Telefon edip sorarsan bilgi verirler.

ben geçen hafta sordum. Sigorta kapsamında sezaryan ücreti 7.000 tl dediler......
çok pahalaı geldi bana...

Hayırlı olsun hil_bur. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallah.

ben geçen hafta sordum. Sigorta kapsamında sezaryan ücreti 7.000 tl dediler......

Huli nasıl yani ? Bana Memorial'da tüp bebek yaptıranlara 7.500 dedi. Yaptırmayanlara 7000 mi Hangi sigorta kapsamında 7000 miş ? Kafam karıştı şimdi :44:

aa şaşırdım acıbadem 10500 tl deyince memorialı daha pahalı beklemiştim açıkcası.benim özel sağlık sigortam ödiyecek ama banada fiayt farkı çıkar yinede tabiki.

aa şaşırdım acıbadem 10500 tl deyince memorialı daha pahalı beklemiştim açıkcası.benim özel sağlık sigortam ödiyecek ama banada fiayt farkı çıkar yinede tabiki.

Kızlar benim Güneş sigorta anlaşmam var memoriala telefonla sordum geçen hafta 7.000 tl sezeryan dedi.
Hatta medipol hastanesine de sordum aynı gün : 3000 tl dedi. Çevremdeki herkes bu kadar fark ödemeye değmez zaten sezeryanda yapılacak işlem aynı ben kriter olarak yenidoğan ünitesi küvez ve çocuk bölümü iyi olan hastaneleri araştıryorum.
Şimdilik kararım şu : ilk 4 ay testler falan bitene kadar memorial ama doğum medipol olacak gibi....

Teyze ben Echomar hastanesinde olmuştum nisanda 1000 tl felandı. Tavsiye etmiyorum çünkü kürtajla gebelik sonuçlanmadı kanallara takılı kalmıştı ve laparoskopi yapması gerekirken beni açık ameliyat ettiler benim rızam olmadan... Herneyse sonuçta sorun çözülmüştü ama bilmediği için kadın kesti beni....

Ben burda Florance nightingende Fulya da DR. Herman İşci eski doktorum onu araştır derim. ben neden gitmedim sigorta anlaşması yoktu o yüzden..... Bu saatten sonra sigorta firmasını da değiştiremiyorum. Ama Herman beyi kesinlikle öneririm. sevgiler

anladım canım.sağol..benim özel sigortam yok...nakit çalışıcaz yanii.dediğin dokrorların bi fiyatını öğreneyim bakim..sağoll..ALLAH SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN..SEVGİLER.ÖPÜYORUM..

inşallah işine yarar, bizimde sigortamız karşılamamıştı zaten. Dr. Herman İşci de sgk da geçerli canım.
saol güzel dileklerine aminnnnnnnnn, darısı en kısa zamanda seninde başına canım benim, geç olsun bizim olsun diyelim :)
sevgiler

o zaman erkenden gitmeye başlayın beni 17. haftadan sonra hiçbi doktor kabul etmedi.

Canım tahlillerini tamamladıktan sonra ve bir problem yoksa Nur Hanım size bırakıyor. Ne zaman isterseniz o zaman başlayalım diyor.

kızlar ılk gorusmeden sonra dr hangı testllerı ıstıyorr? bnm hormon testlerım tamam esımın ıkı spermıogram testı sonucu elımızde bunlar harıcınde tahmınım bır spermıogram testıde ısterler pekı benden baska bır test ısterlermı?

canım en agcılar medıpol mgada yaptım dogumu 63 tane kuvozu var yenıdogan yogun bakımda kaldı kızım süpeer ılgılıler.fıyatta ssk lı 1200 tl odedım.sen kosuyolundakı medıpol la gorustun sanırım...bu arada doguma kadarda memorıalde takıplerım yapıldı...

ben 25 haftadan sonra ıkı hastaneyı bıarada goturdum hem nur hnm muayene edıyodu hemde medıpoldekı doktor baska hastanede dogum yapmayı dusunenler mutlaka ı sure o hastanenın doktoruna muayene olsun kı duruma hakım olsun doktorlarda...

selam kızlar nasılsınız
bizim denetim bitti çok şükür rahat rahat okuyabildim sizi sonunda :)

ah incim nur hanımı tanımıyorum ama içimden bir ses illa nur hn olsun nasıl olduysa bir bağ kurdum kendi kendime
Bazen dünya başına yıkılmış gibi oluyor,inşallah başalama cersaretini verir rabbim
aminnnnn canım benim sabır allahın izniyle bizde koklucaz kuzularımızı bende dün akşam kötüydüm rabbim hayırlısını versin hepimize

merhaba canım nasılsın

yaa bu doğum fiyatları nekadar pahalı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…