Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar nasılsınız
ben çok yoğun bir şekilde çalışıyrum perşembe günü denetimimiz var
yazamıyorum pek ama misafir olarak okumaya çalışıyorumm inşallah haftaya daha sık görücez

Allah kolaylık versin canım

Tek kelimeyle müthiş bir doktor
Hakkında hayırlısı olur inşaallah...

Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin canım. Dualarımızdasın...

Allah tamamına erdirsin

Cemilecim denemeler arasında belli süreler geçmesi gerekiyor ki inşaallah bu denemende yavruna kavuşursun.

canım nasılsın??
inşallah iyisindir...
ben heralde aralık yada en gec ocakta nur hanmdayım..
rapor işim olmadı..
hoşgeldin canım aramıza
artık kararını verdin demek....bence çok fazla bekleme zaten bak nur hn hamileymiş işin garantiye alıp en yakın zamanda görüşmeye git canım benim...inşallah bu sefer kavuşacaksın sende bebeğine
inşallah iyi haberle gelirsin canım dualrım seninle
çok güzerl haber bu ya sağlıkla gelsin bebeği inşallahhhhh

nur hanım benim opu ve transferimi yapmıştı dr.um betül hanım...

o zaman dikkatimi çeken bişey vardı nur hanım dip boyası gelmişti beyazları görünüyodu
bence o zaman hamileydi

nur hanım benim opu ve transferimi yapmıştı... dr.um betül hanım...

o zaman dikkatimi çeken bişey vardı nur hanım dip boyası gelmişti beyazları görünüyodu
bence o zaman hamileydi

nasıl boyayacığına henüz karar verememiş olabilir o dönemde

yeri gelmişken hamiş arkadaşlar saç boyama derdiniz varmı?varsa nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz paylaşalım

benimde beyazlar çıkmaya başladı bebeğim herşeyden önemli ama moralde önemli

nur hanım benim opu ve transferimi yapmıştı dr.um betül hanım...

bence o zaman hamileydi

Hehe
Bayramda 11 haftalıktı, demek senin işlemlerinde çok yeniymiş

Canlar konustum yeşim hnm yoktu hakan bey dönüş yaptı. Dosyanıza baktım dedi. Genetik hastalık yoksa eğer ben size önermem maşaallah sizin embriyolar 5.gün embriyosu kalitesiz değiller dedi ben bunların sorun olacağını düşünmüyorum dedi bende ddım cok yumurta olduğu için yapısal bozukluklar olabilir ben o yüzden pgt ile ogrenmek ıstedım bır daha aynı seylerı yasamak ıstemıyorum dedim. Eğer dediğiniz gibi olsaydı 5. güne kadar gelmezdi tutunmamasının tek nedeni embrıyolardan kaynaklı değil.Taze embriyo olmuş olsa pgt yapılır az hasarlı kurtarabılırz belkı dedı ama şimdi bunlar donduruldu çözülecek 4 saat beklenecek sonra pgt için işleme alınacak 10 saat kadar beklenılecek sonra transfer yapılacak embrıyoyu dışarda çok yorucaz yinede siz bilirsiniz dedi bu benım fıkrım siz yapmak ısterseniz bız yaparız dedi ((

Canım embriyoloğun dediği gibi donmuşlara biraz zor uygulanır Dışarıda fazla beklememeleri gerek diye biliyorum. Kaç tane donmuşun var? Dediği de mantıklı, kaliteli olmasa 5.güne gelemezlerdi, yalnış mı düşünüyorum? :26:

öyle dedi hülyam yaa çok zorlamaya gerek yok diyor embriyoyu ewet banada mantıklı geldi aslında ama kafam çok karısık yaa

ben boyamadım sekerım halada boyamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…