canım ne oldu dün kontrolun vardı herşey yolunda de neolur:26:[/QUO
arkadaşlar..günaydınn.incicim,nasılsın demişsin..iyi değilimm
umutegecim...güzel haberler veremiyorum.kese boş çıktı...dünden beri perişanım...bisürü düşünce ve kontrol edemiyorum beynimi ve içlerinde tek sağlıklı düşündüğüm birdahaki deneme momorialda olacak inşallah...ne zaman onu bilemiyorum...dün feciydi...helen de öyle....boşluk...hiçlikk..ne zaman yüzümüz gülecek..çok yoruldummm...
Canım çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.Sabır versin.Çok zor bir durum.İnşallah birdahaki denemen son olur.
kızlar ılk gorusmeden sonra dr hangı testllerı ıstıyorr? bnm hormon testlerım tamam esımın ıkı spermıogram testı sonucu elımızde bunlar harıcınde tahmınım bır spermıogram testıde ısterler pekı benden baska bır test ısterlermı?
selam kızlar nasılsınız
bizim denetim bitti çok şükür rahat rahat okuyabildim sizi sonunda :)
ah incim nur hanımı tanımıyorum ama içimden bir ses illa nur hn olsun nasıl olduysa bir bağ kurdum kendi kendime
Bh nerelerdesin kuzum? Son hazırlıklarla mı uğraşıyorsun? Doğum pazartesiydi değil mi
Bazı genel tahliller isteniyor canım hepatit vs.
anladım cnm çok heycanlıyım bu yola basladıktan sonra ilk ciddi muaynem olacak, başlamaya karar vedık semra hanımla gorusecegım ilk ,herşey yolunda ise hemen başlatıyorlarmı tedaviye kızlarr?
çok heycanlıyım ve bilgisizim malesef
anladım cnm çok heycanlıyım bu yola basladıktan sonra ilk ciddi muaynem olacak, başlamaya karar vedık semra hanımla gorusecegım ilk ,herşey yolunda ise hemen başlatıyorlarmı tedaviye kızlarr?
çok heycanlıyım ve bilgisizim malesef
Allah yardımcın olsun canım. Tahliller tamamlandıktan sonra herhangi bir sorun yoksa ilk adetinle başlarsınSormak istediklerin olursa seve seve cevaplarız
cok saol cnm.allhım hepımızın yardımcısı olsun inşallah 2hafta once acayıp yıkım ıcerısındeydım dier ay ay hamılelik bekleyen topıklerdeydım cok guzl dostluklar edındım dılegım burdada hep bırlıkte olalım bırbırımıze moral olalım ısterım..2hafta ıcınde eşimde sorun oldugunu ogrendık cok agladım ama baktım arastırdımkı tek degılmısım bır suru çağre varmış ve ilk randevumuzu aldık basladık bı yola sonumuz hayırlı olsun ınsallah bu arada ben 25 yasındayım 3senelık evlıyım kızlar
canım ne oldu dün kontrolun vardı herşey yolunda de neolur:26:[/QUO
arkadaşlar..günaydınn.incicim,nasılsın demişsin..iyi değilimm
umutegecim...güzel haberler veremiyorum.kese boş çıktı...dünden beri perişanım...bisürü düşünce ve kontrol edemiyorum beynimi ve içlerinde tek sağlıklı düşündüğüm birdahaki deneme momorialda olacak inşallah...ne zaman onu bilemiyorum...dün feciydi...helen de öyle....boşluk...hiçlikk..ne zaman yüzümüz gülecek..çok yoruldummm...
canım çok geçmiş olsun..rabbim en kısa zamanda acını unutturacak büyük mutluluklar yaşatsın inşaallah..
geçmişi hatırlamak istemediğim için yazmıyorum ama inan bende çok acılar yaşadım...inşaallah bu yaşadığın son acı olur rabbim mükafatını verir...dua etmek bana çok iyi geldi ne olursa olsun dua da ısrarlı olmak çok rahatlatıcı rabbim yardımcın olsun..
Allah yardımcın olsun canım. Tahliller tamamlandıktan sonra herhangi bir sorun yoksa ilk adetinle başlarsınSormak istediklerin olursa seve seve cevaplarız
Bizler de burada bir aile gibi oldukKimimiz doğum için gün sayıyor, kimimiz yavrusuna yeni kavuştu, kimimiz de tedaviyi dört gözle bekliyor Sen de hoşgeldin güzelim. Tabi ya herşeyin çaresi var. Üzülmek yok, bizler de Allah'ın izniyle yavrularımıza kavuşacağız inşaallah...
günaydınnn arkadaşlarr
cumanız mübarek olsun.rabbim cumanın hürmetine boş kucakları en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşaallah...
Kızalar günaydın
Tuğçe cim selam kızın Ecen nasıl annesei bizim yerimize totosundan öp emi :) Medipol koşuyolu ile görüştüm ama dediğin gibi yapıcam sanırım her ikiside olabilir en azından tarama testleri yapılana kadar Memorial devam sonrası Medipol, Göztepe de oturuyozu Bağcılar çok uzak ondan seçtim anadolu yakasını...
Lilyum canım nasılsın ben yarın gidiyorum dr inşallah kalp atışını duyarız da kafam rahatlar. Sen ne durumdasın ? Ve evet doğum ücretleri çok pahalı A grubu hastaneler 6-7000 tl üsütü B gurbu da 3000-6000 arası Anadolu yakası fiyatları bunlar....
İnci adaşım şekerim ne oldu dr gün verecekti enson tedavi için gelişme var mı?
Herkese hayırlı uğurlu hu<zurlu cumalar olsun
Sevgiler
kızalar günaydın
Tuğçe cim selam kızın ecen nasıl annesei bizim yerimize totosundan öp emi :) medipol koşuyolu ile görüştüm ama dediğin gibi yapıcam sanırım her ikiside olabilir en azından tarama testleri yapılana kadar memorial devam sonrası medipol, göztepe de oturuyozu bağcılar çok uzak ondan seçtim anadolu yakasını...
Lilyum canım nasılsın ben yarın gidiyorum dr inşallah kalp atışını duyarız da kafam rahatlar. Sen ne durumdasın ? Ve evet doğum ücretleri çok pahalı a grubu hastaneler 6-7000 tl üsütü b gurbu da 3000-6000 arası anadolu yakası fiyatları bunlar....
Inci adaşım şekerim ne oldu dr gün verecekti enson tedavi için gelişme var mı?
Herkese hayırlı uğurlu hu<zurlu cumalar olsun
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?