Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

az kalmış canım pıt pıtları duymaya
ben özel balat hastanesine gidiyorum canım çokda memnunum dr da yakınsan tavsiye ederim
ben sormadan herşeyi söylüyor anlatıyor

az kalmış canım pıt pıtları duymaya
ben özel balat hastanesine gidiyorum canım çokda memnunum dr da yakınsan tavsiye ederim
ben sormadan herşeyi söylüyor anlatıyor

evet az kaldı canım ama çok sabırsızlandım ve zaman geçmiyor
sanki hamile değilmişim gibi geliyor.kalp atışlarını duyup keseyi görünce daha bi rahatlayacağım sanırım
bide ikiz olabilirmiş bakalım ikiside duruyormu

bana balat uzak kalıyor ben beylikdüzü'nde oturuyorum

inşallah ikiside seninledir canım..korkuları sil at içinden bebeklerinle konuş onlar seninle çünkü
baya bir uzakmışsın nşallah bulursun içine sinen bir yer

bana yardımcı olur musunuz lütfennn ...........
kızlar adetin 2. günü başlıyoruz allah nasip ederse benm adet dönemlerin lekelenmeyle başlar şimdi lekelenmeyimi baz alıyoruz yoksa kanama başladığında mı gitmem gerekiyor ne yapmam lazım

bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar lütfen cevap verin ne yapmam lazım

benimde 1 gun lekelenme gelir ben c.tesi olmustum leke seklinde hemen hastaneyi aradım ertesi gun pazar oldugu icin p.tesiye gun verdi ama sen bence benim durumu baz alma cunku ben negatif sonuclandım daha bilgili arkadaslar sana detaylı bilgi verir birde hastaneyi ara onlara durumu anlat bence

ilk gün lekelenme şeklindeyse ilk gün baz alınmıyor.kanamanın tam anlamıyla başladığı günü baz alın diyor doktorlar...

çok teşekkür ederim cevabın için

Al bendende o kadar...

Canım bende beylikdüzünde oturuyorum.Büyükçekmece kolan hastanesinde Deniz bey var.Kardeim deniz beyin hostesiydi.O doktordan herkes çok memnunmuş.Hastalar hep deniz beyi istermiş.Bende birinci denememde bebişimin kalbi durunca deniz beyde kürtaj oldum.Kardeşim deniz beyde doğum yaptı.Arkafdaşım deniz beyde doğum yaptı.Bildiklerim böyle canım.Aktarmak istedim.

Canım kanamanın ikinci günü gidiyorsun.

Kızlar nur hanım aralık ayında hastanedeymiş ama ocak ayını bilmiyorum ben..
ocak ayı hakkında bilgi sahibi olursanız ne olur yazın..

İnci adaşım şekerim ne oldu dr gün verecekti enson tedavi için gelişme var mı?

Herkese hayırlı uğurlu hu<zurlu cumalar olsun
Sevgiler

Canım operasyonu atlattıktan sonra 1-2 ay kontrol altında tutulacağım, her şey yolunda giderse ocak sonu başlarız inşaallah.

Canım benim Allah yardımcın olsun...
Nasipse pazartesi oradayım, soracağım inşaallah...

Lekelenme günü sayılmıyor denturcum. Kanamanın başladığı günü ilk gün olarak alıyorsun.

Kızlar nur hanım aralık ayında hastanedeymiş ama ocak ayını bilmiyorum ben..
ocak ayı hakkında bilgi sahibi olursanız ne olur yazın..

Kızlar pazartesi haber getireceğim size inşaallah.

ben nur hanımla perşembe günü öngörüşmeye gidiyorum inşallaah..
tedaviye 1 ay daha erken başlama kararı aldım..
dualarınızı eksik etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…